NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Evo i ja da se ukljucim... :D

Imam dva pitanja (malo opsirnija hehe):

1.Vezano za ljubavni zivot...hocu li promijeniti svoj stav prema vezama? Hocu li se uskoro zaljubiti...ili barem dozivjeti nesto bas zanimljivo- stvarno mi je postalo dosadno:evil:

2. Bila sam kod zene koja gleda u dlan i vidjela je da cu najvjerovatnije poginuti oko 40-te godine! Ne bih se obazirala nego mi je i jedan astrolog rekao da sam sklona nesrecama. Ima li tu nesto?

A da! Moja natalna karta:

ako sam sve uradila kako treba:D

Jok, ja sam pogledala tvoju duzinu zivota i sigurno ces doziveti 70-tu i preko, nema sumnje.

Eto mene opet... :D VIP, pa sretan ti rodjendan, znam da sam malko zakasnila, ali ima jedna izreka kod nas ovde - Sto kasni, ne prolazi :) Mogla sam pretpostaviti da si najbolji znak u horoskopu, cim tako nesebicno pomazes nama ovde i to sve to DZ.. :D Elem, ovo je natalna karta moje Anice mile, drage drugarice, koja ima jedno pitanjce.. Ima li sta na planu posla, naime, hoce li uspeti da se vrati u policiju?
Unapred hvala od obe.. :lol:

Cao! Pozdrav svima na forumu.
Zamolila bih da zavirite u moju natalnu kartu i ako mozete odgovoriti na nekoliko, meni, veoma vaznih pitanja:

1) Da li cu imati samo jedan brak? Da li cu imati djece, i koliko?
2) Da li cu cesto mijenjati zanimanja? Koja vrsta posla mi odgovora?
3) Da li cu zivjeti u inostranstvu, i gdje?

Unaprijed mnogo zahvalna! :)

Cao! Pozdrav svima na forumu.
Zamolila bih da zavirite u moju natalnu kartu i ako mozete odgovoriti na nekoliko, meni, veoma vaznih pitanja:

1) Da li cu imati samo jedan brak? Da li cu imati djece, i koliko?
2) Da li cu cesto mijenjati zanimanja? Koja vrsta posla mi odgovora?
3) Da li cu zivjeti u inostranstvu, i gdje?

Unaprijed mnogo zahvalna! :)

Pa prvo se pita da li ces uopste imati neki brak:) Ali ovakvo pitanje onda znaci da si vec u braku, sad ne znam da li to pitas jer se nadas da ces imati jedan koji ce trajati "zauvek" ili imas problema u braku ili si razvedena pa pitas da li ces imati i drugi brak:)
Imaces 2 braka, samo sto je moguce da ces se i razvesti ili rastati s prvim muzem pa cete se pomiriti. Mogucnost da ces se ponovo udati za istu osobu, ali ne mora da znaci, uglavnom imaces 2 braka, imas tu mogucnost tako da ako se bilo sta nepredvidjeno desi pazi da 2. brak bude onaj pravi, jer mogucnost za 3. put najverovatnije neces imati.

Vip opet ja, valjda cu uspeti da postavim kartu odgovarajuce velicine, pokusala sam vise puta i nisam:).
Zanima me ona moja udaja ili neka lepa duga veza i kakav ce to muskarac biti (ako bude), mislim po cemu cu ga prepoznati i kad bi se on mogao pojaviti, ma bilo sta :-)). Ja inace bas nemam srece u ljubavi, ni normalne veze, nikad nikakva ni duzina , ni stabilnost,ko neki baksuz, zato sam toliko navalila oko udaje i veza, ova samoca me polako ubija.
Hvala ti unapred

Poslednja izmena:

Back