Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekam tvoju private poruku.
Kao zedan covek vodu.
Zlato si. Veliko.
To za banku ne znam sta da ti kazem, javne ustanove i drzavni posao moze da bude nesto sto tebe privlaci i da svoje mesto nadjes u tome ali klasicne aspekte koje tumacim za rad u banama i sl. ja ne vidim ovde, mozda je samo u pitanju neko alternativno radno mesto, drugacije od onog sto ocekujes ali tvoj posao ce zahtevati tvoje licno angazovanje, ono za sta si se obrazovala i rad na strani, u stranim firmama, nekim ekspoziturama ili predstavnistvima..kako se meni cini, posao sa kojim mozes da budes jako zadovoljna i koji ce tebi da znaci u tvojoj karijeri treba da bude u tvojoj 29-30 godini a to nije ova sada, od marta vec iduca od marta pa na dalje..posao koji u medjuvremenu, do te pozicije koja ti odgovara, mozes da radis ili privremeno ili na zameni ili kao "pripravnicki" , ne znam kako bih se izrazila, za stalno i ono sto tebi odgovara, samo kasnije kad sam rekla..
za brak ti nije povoljno pre 30-31 godine dok saturn ne predje jaku opoziciju koju imas u 1/7 polju i kad dodje na Pluton stvaras dom i porodicu, onako kako ce ti odgovarati..sad i nemas neke prilike, ili su mladji ili su nekako detinjasti, ne mozes da im verujes ili te nemaju cime zadrzati posle prvog utiska da ti se svidjeju. sa saturnom u devici na dsc se osecas usamljeno u narednom periodu ali bolje biti i neko vreme sam nego trpeti neke neodgovarajuce veze,misleci da nema resenja ili boljeg za tebe. Prirodno imas Saturna u 7 polju pa brak treba da bude u kasnijim godinama..i nisam sigurna da trebas da ostanes u rodnom gradu, ili zbog posla, verovatno, ili zbog partnera, otvaraju ti se mogucnosti da radis i van ili se nadjes na putu neko vreme..brzo ce to sve, u naredne 2-3 godine promene..
Hvala ti puno na odgovoru!
I ZA ZDRAVLJE ..PRETPOSTAVLJAM DA SE VIDU DA IMA SA (S.ZLEZDOM .. PROBLEM I OPEROSAL JE ),,,itd.nju opterecuje naj vise taj proces,,i utice na neno psihicko stanje ..a to nije dobro za nikoga pa ni za nju,!
I mene bas zanima ta ljubav...nisam nestrpljiva, vec smatram da mi je preko potrebna...sta kazu zvezde? Hoce li biti nesto u skorije vreme?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=fj3filel2bdVZ-u1202681983
Moram priznati da tuznjikavo citam ovaj odgovor...jer je zaista tako.Ali u pravu si, to jednostavno nije moje prirodno stanje...i znam da ce biti bolje, i da cu se ponovo osecati ok. Nekada se osecam da sam previse zrela za svoje godine, a nekada da nemam pojma.. Samo eto , u silnim razmisljanjima, mozda lek pronalazim u ljubavi, od koje toliko bezim, a mozda ne bi trebalo...a mogucnost za neku vezu, mozda i postoji...ili sam je opet idealizovala, ali bih volela da je to to, verovatno me razumes...mozda ne resenje problema, vec da se osvestim i da mislim malo vedrije...da li se trenutno vidi neki muskarac u mom natalnom horoskopu? ufff.bas sam zahtevna...ali me zanima...hvaaaala punooo na zaista iscrpnom odgovoru, divna si![]()
Hvala i izvini!
Suvise si buntovna,jaka,svojeglava i ostra iz njegove perspektive, privukao te je na tren, cinio se tako nekako razlicit i neobicani mislim da si ti neko ko daje zavrsetak toj vezi, odluku za kraj, cini ti se da nije onakav kakvog si ga zamisljala i da je dosta slabiji ili porocniji nego sto je trebao da bude u tvojoj prvoj viziji.Ne mogu reci da vidim direktno preklapanje kod vas, odnosno ono sta smatram da bracni partneri trebaju da imaju...u svakom slucaju ce saturn da ti pomogne krajem godine da resis dilemu koju imas kad je on u pitanju.sklon je i tajnim vezama i ranom braku i razvodu istog i za njega nije bilo da se zeni pre ovih godina..ako zvanicno nije bio zenjen, mogao je da ima vezu koja je licila na brak...Uklapanja postoje ali prelaz saturna u Vagu a Urana u Ovna njemu nije povoljan za odnose i veze u narednom periodu..
Sa jednom firmom.ima i to manje vise traje od Jan.2003..iz pocetka nije izgledalo komplikovano ali je sa vremenom postalo..sada izdleda bolje ali jos nije gotovo.. hvala ..VIP,,
malo sam potonula,mogu li da isplivam?http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=c46filescHhlE-u1183994536
hvala tebi na odgovoru...sokirala sam se kad sam ovo procitala! koliko je samo tacno!!!!! hvala puno na posvecenom vremenu!
![]()
I Za zdravlje ..Pretpostavljam da se vidi da ima sa (s.zlezdom .. problem i operisala je ),,,itd.nju opterecuje najvise taj proces i utice na njeno psihicko stanje ..a to nije dobro za nikoga pa ni za nju,!
malo sam potonula,mogu li da isplivam?http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=c46filescHhlE-u1183994536