Ria
Početnik
- Poruka
- 25
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ Ria, moze duso, samo budi konkretna, ako si u braku, trebaju podaci partnera, ako nisi, da znamo sta da trazimo, ne pitas bez razloga za 7 polje sa 34 godine i Uranom u njemu na primer..za decu takodje sta, ako imas problema, onda cemo na temi o polju dece da to malo razlozimo, a ako samo pitas da li ces imati mogucnost da rodis dete, reci cu ti odmah da hoces samo su postojali aspekti i ranije, vec u ranijim godinama i pitanje je sta si odradila do sada, ali i kasnije ce postojati, pa moras da budes konkretna, da ne lutamo i da ne pisem od kulina bana na ovamo, sta je sve moglo i trebalo da se desi nego da skratimo pricu i napravimo je direktnom..
@ Ria, moze duso, samo budi konkretna, ako si u braku, trebaju podaci partnera, ako nisi, da znamo sta da trazimo, ne pitas bez razloga za 7 polje sa 34 godine i Uranom u njemu na primer..za decu takodje sta, ako imas problema, onda cemo na temi o polju dece da to malo razlozimo, a ako samo pitas da li ces imati mogucnost da rodis dete, reci cu ti odmah da hoces samo su postojali aspekti i ranije, vec u ranijim godinama i pitanje je sta si odradila do sada, ali i kasnije ce postojati, pa moras da budes konkretna, da ne lutamo i da ne pisem od kulina bana na ovamo, sta je sve moglo i trebalo da se desi nego da skratimo pricu i napravimo je direktnom..

Jos nisam u braku i nemam dece, a koliko znam nemam ni problema.![]()
hajde onda da slozimo zajedno..prva neka bitna emotivna desavanja su trebala da budu izmedju tvoje 18-19 godine i mogucnost da ti se svide cak 2 osobe, jedna sa kojom si mogla i jedna sa kojom nisi mogla da budes iz nekog razloga, mada ti je 20-ta godina oznacena kao neka promena a 24 -ta nije bila dobra za tvoje emocije..Reci mi da li smo na pravom putu?

Ok, izmedju 24 i 27 godine ne mogu reci da si imala nesto sto te je ispunjavalo, bilo da si bila sama ili imala vezu u kojoj si se osecala usamljeno, tek je 27-28 godina mogla da bude nesto znacajnija no, promena u 30-toj mi nije garancija da si se tu i zadrzala..Reci mi, 30-33 da li se pojavio neko ko je bio Vatreni ili vodeni tip u tvom zivotu
, sa marsom u raku.

Duso, nebitno je gde je on ako ti imas rasciscenu situaciju u sebi, na poslu obavljas posao i nema razloga da ga menjas ako si tu zadovoljna..
nemam link za to a licno mi se dopada izgled WoW karte i provereno znam da je precizno izracunavanje podznaka sa njim, provereno sa godisnjim prognozama...

Hvala ti![]()
Molila bih samo da veličinu slike malo prilagodite, veoma je nepregledno i nepraktično ako je velika kao što je postavio/la @sunshine248.
Hvala. :wink:
ops:
Jeste, jedan dupli ovan, sa marsom u raku.

I ja i ja
i ja bi da mi vipcurlic pogleda
jel spavaju deca?