webhanuma
Primećen član
- Poruka
- 926
Nema na cemu :-)hvaaaala sto si se pozabavila samnom
Dakle samo jedna napomena -pare, zajednicke ili bilo kakva ulaganja ako su planirana odlozi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na cemu :-)hvaaaala sto si se pozabavila samnom
Vidis, nekako si malo "cudna biljka" kako se ja salim, ti bi i jedno i drugo ponekad...svakako je da ce prvo da bude zajednica pa brak, mislim da tebi tako vise odgovara, kad sretnes onog ko ti odgovara i zivis sa njim, tebi nece biti bitni papiri
vidis i sama iz karte koliko sam ekstremna..pogubljena ribica - sta ces!Nema na cemu
Dakle samo jedna napomena -pare, zajednicke ili bilo kakva ulaganja ako su planirana odlozi.

Duso, prebacila sam kartu na temu DECA u natalu, da se tamo detaljnije pogleda, pa ces tamo da vidis analizu za to, a ovde..sa jarcem u 7 polju brak i porodica treba da dodju u kasnijim, zrelijim godinama.Bilo je aspekata ili rano, izmedju 19-20 do 23-26 ili kasnije, 32-36 godine...moraces da mi kazes, da se nisi, slucajno udavala u ranim godinama i takodje u polju dece da mi kazes jasno kakav problem sa matericom jer je bitno da dete rodis a imas aspekt za neko intervenisanje, i ranije i kasnije u zivotu. Hormoni prave zbrku i ostavljaju posledice...

Jel' tebe nesto muci?
Kakvog je zdravlja tata i da li postoji neki trenutni sukob s autoritetom (muskim)?
Nesto mi ne izlazi iz glave zasto si me pitala za zdravlje oca? jel vidis neki problem? zabrinula sam se
Nisam se udavala,ni ranije a ni kasnijeI kad malo bolje razmislim,sto se mene tice toga nije bilo ni u naznakama. Sve neke krace veze i vezice i jedan dug period totalne nezinteresovanosti. A zasto,ne znam. Na ovoj drugoj temi si mi napisala da meni ne odgovara svako,i to mogu da razumem,ali sam vec pocela da se pitam odgovara li meni iko? Znaci ipak ima pravi i za mene?
E,da,sto se tice ovog problema sa matericom napisala sam ti konkretnije na temi Deca u Natalu...
Hvala jos jednom!!!
Jel' tebe nesto muci?
Kakvog je zdravlja tata i da li postoji neki trenutni sukob s autoritetom (muskim)?
Nesto mi ne izlazi iz glave zasto si me pitala za zdravlje oca? jel vidis neki problem? zabrinula sam se
Moram da pogledam malo kasnije
Cao,
Ima li izgleda da promenim posao za neki blizi mestu stanovanja? Ima li na vidiku stabilne veze za mene?
hvala
Milana
Jel' tebe nesto muci?
Zamolio bih VIP kada bude imala vremena, ako može nešto reći za moju prijateljicu -
Kisolina
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...4y-u1184572197;go.x=22;go.y=7;nhor=35;nho2=35
Pitanje - pošto sam već dugo sama, zanima me da li ću u toku 2008 godine imati neku dužu vezu koja će vredeti truda, ili neku kraću avanturu?
Imala je dečka 5-6 godina i zanima je da li je to bila promašena investicija, kao što je na kraju i ispalo, i da li je još mogla da traje?
Naravno, umesto VIP, mogu se uključiti i ostali astrolozi na forumu, ako hoće.
Evo moje karte,u vezi pitanja o Saturnu,pa kad bude bilo vremena...
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=7pqfile0gXqij-u1191070552
Pa da,to me ceka ovih meseci,odrastanjeSaturn kod tebe za par meseci izlazi preko asc sto znaci da je neki vid tvog sazrevanja i budjenja, upravo se desio, kako je i Jupiter u Jarcu to i nije, na prvi pogled lose za tebe..zrelost
Uskoro cu diplomirati i trebala bih da donesem neke bitne odluke u zivotu,nadam se da ce biti zrele.Vip,hvala!