Original postavila vip
@ seviljo...
Kako tamo lepo kaze u opisu sinastrije u kojima ima aspekata sa Saturnom..kako se nasi brakovi sklapani pre njegovog povratka u natalnoj karti, cesto klimaju u doba kada on dodje u svoju natalnu poziciju i stane da razgleda gde smo to i sta smo odradili..tako i mi, mladi, pozurimo negde da nam slucajno voz ne pobegne i izmesamo energije, cas posla..pa dodje on na natalnu poziciju i mi kao sludjeni, optereceni, sa greskama iza sebe i slicno, bolno svesni promasaja koji ne mozemo da ispravimo ali i reseni da se krene drugacijim sistemom, sa te polazne tacke gde smo se nasli tada..
za njega ti rekoh..znam sto je to odradio tako i sa njegove tacke gledista, za sve ona moze da bude kriva jer on nikada sebe da vidi nece, niti da prizna sebi da je napravio ili doprineo krizi u kojoj moze da se nadje..masta on kako ce i sta ce, sve ocekuje da u mu drugi duzni da odrade umesto njega i drugi krivi kad ne bude onako kako je on mislio da treba..e kako saturn ide kroz 9 polje, zaista ce da pretrpi jedno vece ciscenje i jedno vece mrcvarenje da tako kazem od strane te planete jer je on slep pored ociju i nece da vidi koliko moze sam neke stvari da zabrlja. I nikad nece da prizna svoje greske..on bi uvek u tim situacijama da nadje lakse resenje da pobegne i bas je greska sto se mlad zenio..Ona, ne bih rekla da ga voli koliko ima jednu poziciju gde ima 3 deteta sa tako malo godina i preusmerenu, rekla bih zrtvovanu energiju u zivotu..kao i da je ona odustala od neke borbe za sebe i preusmerila energiju na kucu, decu i porodicu.Ona nije neko ko se razvodi, i kad je ocigledano da ne funkcionise, treba dosta da prodje da bi ona napravila promenu, bez obzira na Urana u 1 polju..Sa osom kroz Skorpija/Bik i Plutonom u 11, u vagi, sa saurn i Mars konjukcijom..treba joj vremena da se iskobelja..Licno mislim da je afera odn veza koju je Web negde pomenula, nesto sto ce kod nje tek da dodje..da zavrsi faks moze ako hoce izmedju 27-34 su aktivni aspekti, ali , AKO hoce..sa Uranom u ribama i Ovnu i saturnom u Devici,morace da se neke stvari u braku sloze ali i razloze i moze doci do radvajanja medju njima, ne tvrdim razvod ali razdvajanje da.To su samo njene pricei njena gluma da je ne pogadja prevara, zavarava sebe samu i misli da deluje u tome uverljivo..mogu i ja da sedim pred ogledalom i ponavljam "ja sam lepa,mlada i bogata..ja sam lepa,mlada i... " znas ono, ali ma koliko mislila da moze tako da ubedi sebe, doci ce u situaciju da prizna sebi da to nije tako..Ona je tip Raka, i normalno je kad su planete ponele brak i porodicu na plecima da je postala drugacija i zatvorenija, Sunce u 4 i Pluto sa saturnom i Marsom u 11 odradili svoje, no nije tu kraj, svakako ce neci svoj put i svoje izdizanje izmedju 33-34 godine i ne brini, moze da nadje svoj par koji nije on.