@ samanta
covek ovaj ima krize u svom braku ali takodje voli svoje dete (ili decu), i nije od onih koji bi tek tako da se razvedu, kako vreme prolazi. Imao je kriza, usao je rano u brak,nije bio zreo za tako nesto, cini mi se,,sklon je tajnoj vezi ali i da se saznaza tu vezu i nije mu svejedno kad bi to bilo tako, negirao bi to.Ti si u ovu vezu usla sa aspektom Meseca i Urana na njegovom Neptunu i ASc, davao ti je
neke nade i nisi mi bas delovala prakticno u toj vezi, nisi nesto dovoljno mislila o svemu, ali cisto sumnjam da je on bio i ostao iza njih, svojih obecanja ,dosledan nekim stvarima o kojima je pricao.Covek ume da napravi ispad pa da se kaje za to i pobegne...Rekla bih da ce Jupiter i Saturn da mu donesu prinovu u porodici, ako se tako dogodi, ne vidim razlog za rastavu braka. Ovo bi zahtevalo
uporednu analizu mnogo pre nego ovakvo,povrsno gledanje.
Sto se tebe tice, imao je emocija prema tebi, ne svidja mi se tvoja ideja da bi mu ti rodila dete iako nije u braku sa tobom, mislim da si mlada i da tvoje vreme tek dolazi i da je sada i tebi rano za neko vezivanje. Imas vremena do tvoje 30-te da biras i jako je bitno sta ces da izaberes jer inace imas aspekte za dva braka, koliko mi se cini.