NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Studiram gradjevinski fakultet, ali zelim da se ispisem i da studiram nesto drugo...Ove oblasti koje si navela su mi i ujedno najzanimljivije iz prava...ali se nekako plasim da ne pogresim ponovo u izboru fakulteta pa ako ti nije problem da mi kazes nesto o tome na temi profesionalna orjentacija...znam da te smaram, ali ovo je poslednje obecavam! ;)

pravo ti nije greska..pitala sam jel to studiras jer sam videla Jupitera na uranu koji znaci promenu, prvo presao preko saturna kojim nisi zadovoljna pa preko Urana pa bi na neptun koji volis, sto se mene tice, slobodno promeni ali nije u pocetku lako, dok ne dodjes do onog sto volis u tome...

Zovem se Angelina Vasic 14 marta 1990 u 3:45 u Kraljevu i Marija Vasic 7 aprila 1987 15:45 u Kraljevu,sta nas ocekuje u 2008?

Ovako postavljeno pitanje nije za natale vec za solarni horoskop, tj godisnji...Ima vas dve..ako vas nesto bas konkretno interesuje, onda postavite natalnu kartu, posebno jednu i drugu i vazno ili bitno, ali konkretno pitanje, jasno, da bi dobili odgovor na njega..Ima ovde dosta pitanja pa formulisite svaka svoje..i bice odgovor..

ako ne trazim previshe...da li u narednih nesec dva pochevshi od danas-sutra treba da ochekujem neshto loshije; krenula sam na voznju-kako stvari stoje tu; ispiti? posao? i 2008. ukratko uopshte? hvala

wau..narednih mesec -dva nesto lose...sta te to plasi ili sta si to videla...moras duso da budes jasna, niko nema vremena da ceprka po horoskopu planetu po planetu i polje po polje, pa da gleda tranzite i da srice sta se to tu desava, pri tom sam..ovako bi ti mogla odgovoriti samo vidovita osoba, ja to nisam..
onda voznja, kako ti stoji tu...?
ispiti..znas li koliko treba da se jedan po jedan isprate i to kad se direktno da datum polaganja i opis ispita..?
posao...?
2008 ukratko uopste...?

I to sve na forumu i to sve dok drugi cekaju za poneko pitanje i sve apsolutno besplatno...

Ja sam rada da odgovaram na jasna i bitna pitanja, ali nisam da me neko pita da mu tumacim ceo period zivota..znas li da samo natalna analiza bitnih stvari kad se radi u normalnim okolnostima bude po 10-15 kucanih strana...

prema tome, preformulisi pitanje , pa za posao ubaci na NOVAC, da se vidi tamo, za ispite i 2008 bi trebalo na godisnje horoskope..i tako dalje...

ukoliko neko bude imao vremena da pogleda moju natalnu, htela sam samo da konkretizujem sta me zanima. iskljucivo ljubav. pre otprilike godinu dana sam izasla iz petoipogodisnje veze, pa me zanima da li se ta veza u mom horoskopu videla kao brak i da li u skorije vreme da ocekujem nesto stabilnije i dugotrajne kada su ljubavne veze u pitanju. hvala

ukoliko neko bude imao vremena da pogleda moju natalnu, htela sam samo da konkretizujem sta me zanima. iskljucivo ljubav. pre otprilike godinu dana sam izasla iz petoipogodisnje veze, pa me zanima da li se ta veza u mom horoskopu videla kao brak i da li u skorije vreme da ocekujem nesto stabilnije i dugotrajne kada su ljubavne veze u pitanju. hvala

Prva pomoc...dok ne stignemo za dublje analize..mislim da pre tvoje 29-30-te i nije trebalo racunati na brak, ta veza koja je dugo trajala, moze da se gleda kao dsc u ribama i mogucnost "vanbracne zajednice" ali nije nesto sto je imalo perspektivu, posebno izmedju tvoje 25-26 godine..sta je doprinelo nezadovoljstvu i nesporazumima ne znam ali komunikacija je bila losapovoljniji period za veze ti je ipak tokom 2009 godine, kada odbolujes malo nesto sama jer je ovan vecinom u 7 polju i u konjukciji sa saturnom koji daje duge veze..mozda ces u nekom trenu i misliti na povratak ali mislim da bi , u tom slucaju trebala da ostavis i njegovu kartu, da se vidi da li je to zajednicko vama...kad se saturn vrati na natalnu poziciju (29-30-ta godina), tu imas rasciscavanje svih pitanja u vezi emocija i odnosa, zaostatke i repove odbacujes i mozes dalje...

wau..narednih mesec -dva nesto lose...sta te to plasi ili sta si to videla...moras duso da budes jasna, niko nema vremena da ceprka po horoskopu planetu po planetu i polje po polje, pa da gleda tranzite i da srice sta se to tu desava, pri tom sam..ovako bi ti mogla odgovoriti samo vidovita osoba, ja to nisam..
onda voznja, kako ti stoji tu...?
ispiti..znas li koliko treba da se jedan po jedan isprate i to kad se direktno da datum polaganja i opis ispita..?
posao...?
2008 ukratko uopste...?

I to sve na forumu i to sve dok drugi cekaju za poneko pitanje i sve apsolutno besplatno...

Ja sam rada da odgovaram na jasna i bitna pitanja, ali nisam da me neko pita da mu tumacim ceo period zivota..znas li da samo natalna analiza bitnih stvari kad se radi u normalnim okolnostima bude po 10-15 kucanih strana...

prema tome, preformulisi pitanje , pa za posao ubaci na NOVAC, da se vidi tamo, za ispite i 2008 bi trebalo na godisnje horoskope..i tako dalje...

ok sorry bice da sam 'malo' preterala, bez loshe namere zaista :D
evo probacu da konkretizujem i smanjim pitanje, npr moze ovako: da li me u skorije vreme ochekuje neki problem u vezi sa porodicom ili bliskim osobama, neshto shto ce mi oduzeti puno energije da bih to prevazishla, nekakve peripetije zapetljancije sa najblizim mi osobama...ako je i dalje komplikovano ignorishi...ali svejedno hvala ti veliko shto si uopshte odgovorila malopre :D

ok sorry bice da sam 'malo' preterala, bez loshe namere zaista :D
evo probacu da konkretizujem i smanjim pitanje, npr moze ovako: da li me u skorije vreme ochekuje neki problem u vezi sa porodicom ili bliskim osobama, neshto shto ce mi oduzeti puno energije da bih to prevazishla, nekakve peripetije zapetljancije sa najblizim mi osobama...ako je i dalje komplikovano ignorishi...ali svejedno hvala ti veliko shto si uopshte odgovorila malopre :D

malo sam te prepala, a..!? pa morala sam...pretpostavila sam da su u pitanju porodica i nesto u njoj, moracu to kasnije da pogledam ali je zaista lakse i direktnije da izneses strah ili pitanje, ako ne mozes ovde , napisi mi na pp. dok sam tu jos

@ samanta

covek ovaj ima krize u svom braku ali takodje voli svoje dete (ili decu), i nije od onih koji bi tek tako da se razvedu, kako vreme prolazi. Imao je kriza, usao je rano u brak,nije bio zreo za tako nesto, cini mi se,,sklon je tajnoj vezi ali i da se saznaza tu vezu i nije mu svejedno kad bi to bilo tako, negirao bi to.Ti si u ovu vezu usla sa aspektom Meseca i Urana na njegovom Neptunu i ASc, davao ti je
neke nade i nisi mi bas delovala prakticno u toj vezi, nisi nesto dovoljno mislila o svemu, ali cisto sumnjam da je on bio i ostao iza njih, svojih obecanja ,dosledan nekim stvarima o kojima je pricao.Covek ume da napravi ispad pa da se kaje za to i pobegne...Rekla bih da ce Jupiter i Saturn da mu donesu prinovu u porodici, ako se tako dogodi, ne vidim razlog za rastavu braka. Ovo bi zahtevalo
uporednu analizu mnogo pre nego ovakvo,povrsno gledanje.
Sto se tebe tice, imao je emocija prema tebi, ne svidja mi se tvoja ideja da bi mu ti rodila dete iako nije u braku sa tobom, mislim da si mlada i da tvoje vreme tek dolazi i da je sada i tebi rano za neko vezivanje. Imas vremena do tvoje 30-te da biras i jako je bitno sta ces da izaberes jer inace imas aspekte za dva braka, koliko mi se cini.

Vidis on je opet poceo da mi se nabacuje,..opet flertuje, opet me cima, opet nesto on tu sa njegovom neznoscu. On ima Mesec u Biku sto znaci da mu odgovara osoba zenskog pola u Biku (tj ja :D ), a njegova zena je u Ovnu.
Jel postoji mogucnost da mi opet budemo zajedno,...u natalnoj pise da je on sklon tajnim vezama...

duso,ne trebam ti ja da ti kazem jel ga hoces, super ti je to, on odrzava porodicu i kad mu dojadi malo skokne do tebe, ne da te drugom, a nece da se zrtvuje..i vise ga ti hoces kad ga cekas i nalazis svoje zadovoljstvo u tome...ja sam njemu u njegovom horoskopu videla prinovu u njegovoj porodici, pa nemoj da te to iznenadi kasnije ako cujes i za to..to sto bi ti porodicu sa njim i rodila mu dete, moras prvo sa njim da se dobro organizujes, da ne bi posle patila...i jeste sklon tajnim vezama

duso,ne trebam ti ja da ti kazem jel ga hoces, super ti je to, on odrzava porodicu i kad mu dojadi malo skokne do tebe, ne da te drugom, a nece da se zrtvuje..i vise ga ti hoces kad ga cekas i nalazis svoje zadovoljstvo u tome...ja sam njemu u njegovom horoskopu videla prinovu u njegovoj porodici, pa nemoj da te to iznenadi kasnije ako cujes i za to..to sto bi ti porodicu sa njim i rodila mu dete, moras prvo sa njim da se dobro organizujes, da ne bi posle patila...i jeste sklon tajnim vezama

Ubicu se,....mrzim ga! A i sebe,..a jel to sigurno za prinovu? I jel se zna kada ce im biti prinova?

Hej, draga, procitala sam tvoj odgovor i jako sam zadovoljna i rasterecena sada, hvala ti !!
Stvarno ne bih da ti dosadjujem i nemoj zuriti da mi odgovoris, ali kad stignes, reci mi sta znaci ono da ce mi dete biti obelezeno Marsom u ovnu?(jel to dobro)!
I jos nesto, ovo je natalna mog rodjenog brata koji je u ljubavi do sada imao samo razocarenja, a jako je dobra licnost
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...4344&go.y=9&go=Go&nhor=3&go.x=19&go.y=8&go=Go
Interesuje me da li mu stoji brak i da li ce imati srece u ljubavi?
Hvala ti puno unapred i odgovor ocekujem tek kada budes imala vremena!!!! :):):):):):)

Back