NATALNA KARTA - U SLIKAMA

naravno vip... mada se vishe shalim nego shto to ozbiljno pitam... hm... imam utisak da nisi bash najbolje raspolozena, jel sve ok kod tebe?

jesam, raspolozena sam,malo umorna ali ok, ja rekoh da ti pomognem da budes malo manje probirljiva i da "naucis" nesto , ono kad se bas samostalno javljaju da te poduce, mada sam i mislila da se salis, ali eto, ja rekoh da ti pripomognem da ti bude lakse

Cao Vip, ne znam odakle da pocnem. Imam mnogo pitanja, ali cu pokusati da budem skromna i da te ne mucim puno. Zanima me ljubav, brak, posao, karijera....Sta mogu da ocekujem u ovoj godini i u zivotu uopste.
Hvala unapred!! :)

moram da se nasalim, nadam se da mi neces zameriti..pa posto neces da me mucis i hoces da budes skromna pitanje bi bilo da pogledam ljubav (5-7 polje), brak (7-8)polje, posao (2,6,10 i eventualno 8 i 11 polje), karijera (10 polje) i tranzite za celu godinu (sta da ocekujes ove godine) i to u zivotu i malo uopsteno (valjda i vise od zivota)... Pa kad saberemo, bas skromno zvuci, najmanje 7 od 12 polja plus sva kretanja i predvidjenja za godinu dana preko svih polja zivta i pod uslovom da ne nabrajam i ne radim godisnji horoskop kao osnovu posebno za dogadjanja ove godine... bas skromno....:lol::lol::lol:

Nasmejala si me od srca...
E ovako, ja mislim da si iskreno htela da budes skromna ali kako si malo stidljiva kao Riba u podznaku i kako ti je Uran u prvom polju i kako si tip Vage, sve si ti to lepo pobutala i natrpala i nisi znala za sta da se odlucis i kako sta da pitas...Moras da nadjes bitnu stavku, ako je najbitniji brak- reci jasno jer ti to mozes sa naglasenom Devicom i plus sa toliko godina koliko imas - imas brak ili ne, imas problem ili ne, reci jasno status i sta te muci pa ces dobiti jasan odgovor. Nikog, ama bas nikog nisam odbila i svako to moze da proveri, pa necu ni tebe, ne sumnjaj u to, znaci, nadji najbitnije stavke, direktno i jasno,ja nisam vidovita da uskocim u tvoj zivot i pisem tape,tape,tape...moram da lutam po horoskopu i da trazim godine, dogadjanja i sve ostalo da te dovedem na stanje u kom si sada. Hajde, bar ti, i ostali koji citaju i pitaju, recite konkretno, jasno pitanje, sa trenutnim statusom, da ja ne gubim vreme kojeg inace nemam bas najvise, a zelim da vam odgovorim, nemam potrebu da se dokazujem posle toliko godina rada , a ne uzimam vam pare da bi morala to da radim..znaci jasno i direktno, pa vi znate u kom ste statusu i polozaju i sta vas muci, budite jasni i prema sebi i prema meni a ja cu vam uvek dati svoje misljenje ili vidjenje...Pa na kraju, sad ono najbitnije, pa za neki dan drugo, pa onda opet nesto trece..ako bas ima mnogo pitanja, pa kak bi se inace druzili...

Hvala ti M za ponovnu priliku da zamolim za direktnost svih onih koji bi da nesto znaju o svom horoskopu...

Pogledala sam temu ubacivanje slike, ali joooooj ja sam jos uvek na dial - up-u i to neverovatno sporom, veza mi cesto puca, tako da bi zamolila ako mozes iz mojih podataka da pogledas, podaci su na 52 strani cini mi se, ako ne evo jos jednom Ana, Beograd, 16.02.1984. u 14: 30 .
Pozdrav od mene, hvala unpred!!

Sad vidim da sam preterala. Izvini, ali stvarno sam laik sto se tice astrologije i zaista nisam znala koliko vremena te analize oduzimaju :-?
Ok, sigurno tu negde vidis koliko sam neodlucna i koliko mi sad treba da odlucim sta cu... U redu, zanima me karijera - znaci da li postoje mogucnosti za neko unapredjenje, eventualno promenu firme, odnosi sa nadredjenima?
A za ljubav i brak kad sam cekala do sad izdrzacu jos malo ;-)

I ako sam opet preterala, onda sam nepopravljivi slucaj :oops: i izvinjavam se unapred

kartass3.png

Ja- 9.05.1984.
On- 29.04.1980. bik-vaga

Sad vidim da sam preterala. Izvini, ali stvarno sam laik sto se tice astrologije i zaista nisam znala koliko vremena te analize oduzimaju :-?
Ok, sigurno tu negde vidis koliko sam neodlucna i koliko mi sad treba da odlucim sta cu... U redu, zanima me karijera - znaci da li postoje mogucnosti za neko unapredjenje, eventualno promenu firme, odnosi sa nadredjenima?
A za ljubav i brak kad sam cekala do sad izdrzacu jos malo ;-)

I ako sam opet preterala, onda sam nepopravljivi slucaj :oops: i izvinjavam se unapred

Evo me sa zakasnjenjem...
34 pune odn 35-ta godina koju gazis...mislim da je reci ili pomena o nekom napredovanju bilo ili je sve to u planovima ali kako si inace imalaneki napredak izmedju 33-34 godine mislim da su neke stvari, za sada osporene u klasicnom napredovanju...Mora da e saceka vise nego mislis, na primer treba za mesec dana a ono bude za dva ili pet...tako nesto...Trebalo bi da imas podrsku neke osobe u cvezi svega toga ali sada to ne vidim direktno, da je bas blizu,odlaze se...Promene imas tokom perioda 36-38 godina aktivnije zbog "reorganizacije" kako ja kazem...

Brak...ima li tu neko 33-34 ili 34 pa pred rodjendan 35-te..ako nema, nadaj se uskoro ili od aprila ili od septembra 2008, mora da bude neko prisutan.Izbegavaj tajne veze..

Back