vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
Ko se razume u ovo jel bi mogao da mi protumaci ljubav i sta mogu da ocekujem od nje?hvala unapred
Konkretno pitanje sta da ocekujem od osobe u znaku ribe 23.02.1990.(musko),kakav ce nam biti odnos u buduce,da li ce ta osoba biti vazna u mom zivotu?(mesto mislim da je Ue(ali nisam sigurna),a vreme rodjenja ne znam)
Ima te svuda sa pitanjima......
Kao sto rekoh ja,kako se Jupiter bude kretao imace tu neke dve bitnije simpatije, obe zemljanog karaktera, jedan mladji, drugi stariji, ali samo jedan od njih moze da bude neko ko te zaista interesuje. No kako tebi nema veze kao veze jer samo mislis dasi zrela, moja je preporuka da se nigde ne zaleces, jer titrenutno stoje neke prece stvari a to je skola.. Onaj sto j stariji, ne mnogo, on ce da ti se svidja duze ili ti se vec svidjaduze i njega ces da "startujes",ako ne u toku ove prve polovine godine, hoces u drugoj..
taj treci, samo je pitanje..Neptunovski tip nece da ima prodju kod tebe ili ti kod njega, pre nego se zaljubis bi]es vec odljubljena..Nije ti 18-ta povoljn ni za vezu duzu niza emocije, a ti kako hoces, Reklasam ti da je 19-20-ta godinanesto tebiznacajnje i bitnije ali , kakomi ne verujes, neka kartu pogleda jos neko i iznese svoje misljenje...
Mozes da se opustis, zaista, imaces 2-3 deteta, jedino sto mislim da taj partner moze da bude sa vezom ili brakom iza sebe..Menjas mesto boravka uz njega i sa njim, treba da budes i van zemlje, koliko mi se cini..