NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Ko se razume u ovo jel bi mogao da mi protumaci ljubav i sta mogu da ocekujem od nje?hvala unapred

Konkretno pitanje sta da ocekujem od osobe u znaku ribe 23.02.1990.(musko),kakav ce nam biti odnos u buduce,da li ce ta osoba biti vazna u mom zivotu?(mesto mislim da je Ue(ali nisam sigurna),a vreme rodjenja ne znam)

Ima te svuda sa pitanjima......
Kao sto rekoh ja,kako se Jupiter bude kretao imace tu neke dve bitnije simpatije, obe zemljanog karaktera, jedan mladji, drugi stariji, ali samo jedan od njih moze da bude neko ko te zaista interesuje. No kako tebi nema veze kao veze jer samo mislis dasi zrela, moja je preporuka da se nigde ne zaleces, jer titrenutno stoje neke prece stvari a to je skola.. Onaj sto j stariji, ne mnogo, on ce da ti se svidja duze ili ti se vec svidjaduze i njega ces da "startujes",ako ne u toku ove prve polovine godine, hoces u drugoj..
taj treci, samo je pitanje..Neptunovski tip nece da ima prodju kod tebe ili ti kod njega, pre nego se zaljubis bi]es vec odljubljena..Nije ti 18-ta povoljn ni za vezu duzu niza emocije, a ti kako hoces, Reklasam ti da je 19-20-ta godinanesto tebiznacajnje i bitnije ali , kakomi ne verujes, neka kartu pogleda jos neko i iznese svoje misljenje...

@ tajchiko

Da,to je taj partner koga sam videla kao Marsa u 9 polju, skorpija je u podznaku i tip je skorpije. Vidno je da po aspektima ima krizu i gubitak u ovom periodu kad je jupiter izlazio iz strelca a mars bio u blizancima i raku, setkao se tamo-amo po njegovom 8 polju.gde mu je velika opozicija vladara polja majke...kvadratirajuci saturn i jupiter na kraju 10 i vrhu 11 polja.I pored kriza i gubitka on bipromenu u zivotu sada i nada se odnosu sa tobom. Poslusaj me, zivi sa njim ako ti odgovara ali nemoj dase vezujes jos uvek, moraju neke stvari da idu redom u tvom zivotu,da ne bi doslo do pomeranja energija.

Za ljubav je interesuje sadasnjost, eventualno bliska buducnost, za porodicu: kada ce ona da zasnuje porodicu, a za faks: neko trenutno stanje

Izmedju 19-23 godine moze da ima neku vezu koja je mogla da ima problem u njenoj 2021-voj godini ali nije morala da se prekine.Ako je do prekida doslo, posebno u nekom zadnjem periodu, morace da saceka period 23-26 godine koji joj je povoljniji za porodicu i decu i samim tim za odnose i brak.Znaci ako je sama, neka malo saceka.Ona ima aspekte da se vraca starim vezama i ljubavima, posebno kad prekine vezu pa se razmislja da mozda nije trebalo tako biti.Sebe smatra da je zrela za ljubav i brak jos od svoje 19-te godine.Ima aspekte za dva braka,jedan do 23-24 ( sto ne bih preporucila ako ide na fakultet)i jedan izmedju 33-37godine.Aspekti za razvod izmedju 29-32 godine bi joj bili jako teski a dobitak dece bi je poremetio na fakultetu.Jedan partner je mladji, njenih godina,sa njim moze,umesto dase udaje ,da nekovreme zivi ako treba zajedno ali da ne radjadete.Drugi je stariji od nje 7-8 godina. Moze da ima jedno dete sa prvim partnerom i 1 dete sa drugim. Drugi ce biti razveden i imace devojcicu iz tog braka.Sa njom ce imati sina. Izmedju 23-26 su jojaspekti za udaju i trudnocu, opet naglasavam da je bolje da u to vreme zapne i zavrsi fakultet jer u suprotnom mo`e da stane na 3 godini na primer i da od toga ne bude nista, da pravi pauze duze vreme, da joj skolovanje traje posle nekih 7-8 godina, uz bas veliki trud i zalaganje.
Posao joj izmedju 21-23 godine ne ide od ruke, kao posao, bolje joj je da uci i da zavrsi to sto ima sto pre.za razvoj poslovne sfere joj je bolje izmedju 28-37 godine, to ce sve da postigne kasnije.

Rak-Vaga..nikad da docekas, zar ne!?Sve ti se cini nikako..Morala si da se odreknes neke osobe do koje ti je bilo stalo u polju emocija, takva ti je sudbina, izmedju 22-24 godine je trebala da postoji neka ili tajna ili pomalo fatalna veza za tebe. naglo krene pa stane, mora tako do tvoje 29-te mada bih rekla da je blize 30-toj godini.. Naglo i brzo ces da se odlucis za brak, sto inace ne lici na tebe, izbor ce biti svakako dobar, mozda i bolji nego da ga " bacis na probni rad" ... :) Mozes da se opustis, zaista, imaces 2-3 deteta, jedino sto mislim da taj partner moze da bude sa vezom ili brakom iza sebe..Menjas mesto boravka uz njega i sa njim, treba da budes i van zemlje, koliko mi se cini..

Zato , duso, ne misli nego se opusti...

Zaista sam u poslovnoj guzvi, ali sam pronasla tek sada malo vremena i ZELIM DA TI SE ZAHVALIM NA ZAISTA BRZOM ODGOVORU I PRELEPOM ODGOVORU... Stanje mi je po prilično konfuzno oko Nove Godine ali zaista ne zelim da propustim nista i tek sada zaista svesno mogu da sagledam i posvetim se nekom muškarcu ...ali me stvarno jakooooooo zanima pravi izbor....Jer do sada sam stvarno stalno nešto vagala i na kraju nista ne izvagam....A posto sam u fazi promena .... da li moze neki info oko posla... uvek se dajem cela a za to nisam ni nagradjenja ni pohvaljena ....da li je i to sudbina ili ne znam dobro da se prodam;-)

Brat joj je rodjen u 11pm, samo nije istog datuma, pa je njena mama, odnosno moja tetka pobrkala malo stvari.

evo za nju>>
Ovako, Bik u podznaku u ovom slucaju i sa tendenciom da se vraca starim ljubavma- to ostaje kao tacno,sunce koje vlada 5-tim poljem je tip Bika pa opet ista stavka.Tesko izlazi iz veza, nije joj do raskidanja,uvek trazi duge veze pa zaista mora da joj dogori do nokata da bi se tu nesto menjalo.Kako joj je Uran u 7 polju braka i odnosa,veza,aktivan u njenoj 27-moj godini,nije cudo da je prekinula nesto sto je moglo da bude duga veza ili ono sto je trebalo da bude brak..Imala je vezu oko 19-te , piukla je , pa je dosao veovatno taj drugi, sa uplivom Plutona, sa kim je bila 5 godina,dok nije doslo do raskida..da ne trazim opet iste stvari, reci cu, trigon urana prema uranuu natalu nosi iznenadne prekide ali iznenadne nove veze i to sa osobama vodenog tipa (Ribe,Rak,Skorpija), i moze lako da se dogodi da se zabavlja sa jednim,raskine i nagloodluci za brak sa drugim!Kazu da kretanje Jupitera kroz 9 polje nosi nade i papire za brak,ponekad,mada licno mislim da treba da se polako krece u nekoj novoj vezi, da nigde ne zuri sada . S obzirom da joj
planete za dobitak dece nisu najpovoljnije do 29-te godine, nema potrebe da zuri,moze da ima naglasen hormonalni problem ili potrebu da se ostvari na poslu, pa sto da zuri sa udavanjem. Nece njen voz da joj pobegne. Veliki napredak u karijeri i poziciji ima tokom 2008 kada jupiter bude bio u trigonu odn u njenom velikom vazdusnom trigonu koji ima u natalu.Jeste joj i 31-33 bitna napredak i sirenje u poslu.. Prema tome, polagacko samo.

Zaista sam u poslovnoj guzvi, ali sam pronasla tek sada malo vremena i ZELIM DA TI SE ZAHVALIM NA ZAISTA BRZOM ODGOVORU I PRELEPOM ODGOVORU... Stanje mi je po prilično konfuzno oko Nove Godine ali zaista ne zelim da propustim nista i tek sada zaista svesno mogu da sagledam i posvetim se nekom muškarcu ...ali me stvarno jakooooooo zanima pravi izbor....Jer do sada sam stvarno stalno nešto vagala i na kraju nista ne izvagam....A posto sam u fazi promena .... da li moze neki info oko posla... uvek se dajem cela a za to nisam ni nagradjenja ni pohvaljena ....da li je i to sudbina ili ne znam dobro da se prodam;-)

Pa Neptun u Strelcu u 2 polju, stici ce i tvoje vreme, 31-33 nagrade za trud i davanje koje si od sebe odvajala, nije ti mrsko da radis i za druge ali nisi imala adekvatnu nagradu ni kroz hvala, kamoli postovanje...ti se ne prodajes, ti se dajes i ulazes, bice duso, sve na mestu nije to daleko, bices ponosna i svojim radom i svojim dostignucima..

Kada sam juce pisala o onim kvadratima ,T-kvadratu...pogledam malo u moju kartu i zapazim da imam(ako se nisam zeznula )veliki Vatreni trigon a i Zmaja za koga je Djura nekoliko puta rekla da je to super i da donosi uspeh.
Smrk,smrk...pa kako od toga kod mene nema nista?
Prosto ne mogu da verujem da sam toliki baksuz.
Vipi pre nego sto uzmes motku da me bijes reci nesto,please...sto ih imam kada mi nista ne znace?
Link
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...&smon=12&syr=2007&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Moze i jos neko da prokomentarise ako hoce,zasto ovo kod mene ne radi,ovi aspekti.

Heart9.jpg
evo i od mene jedne slicice za vipcurlic

Back