NATALNA KARTA - U SLIKAMA

@ mesecino... odnosno TEA

Vodolija u 4 polju,,Mars sa konjukcijom Saturna na ASC i vladar 7 u 9 polju, verovatno da su to neki elementi koji su drugog inspirisali da ti kaze kako ces u inostranstvo..Bitno je da ti nemas osecaj da pripadas ovoj sredini i da zaista, kako vreme ide smatras da ovde i ne moze ljudski da se radi i zaradi, i to je nesto sto tebi ne odgovara, ti imas viziju i predstavu u sebi da treba nesto da promenis i da odes negde gde je tvoje mesto, samo bas i ne znas gde je to. Ne mozes ni da znas do tvoje 30-40-te godine, tada ces da znas da si ga pronasla.Kako je Neptun u kvadratu sa Mesecom koji vlada 9-tim poljem dalekih krajeva, plasi te pomisao da bi mogla da odes negde gde ne bi znala da se snadjes, gde ne bi imala prijatelja, poznanika ili stalan posao i zato ti to ne volis, ni u mislima..Rano je sada da se opterecujes time ali imas konjukciju marsa i saturna na asc koji ti povremeno daju ta stanja depresivnosti i dubioznosti u koje upadnes i sa trigonom planeta u raku, sa tako malo godina koje imas, normalno je da ne umes da iz toga izadjes lako.Imas neverovatnu snagu koju ne znas da koristis u mladjim godinama . Mislim da su ta neka tvoja stanja bila odavno u tebi, izmedju 13-18 godine si moralada ih poznajes, od svoje 20-te da im se prilagodjavas i da trazis nacin za njihovo objasnjenje..pa i ime ti je na forumu "mesecina"....Stvari stoje ovako..kod tebe je to prolazna faza iz koje, videces isama pocinjes da se dizes upravo SADA..Tvoje budjenje je 24-25-ta godina, kanalisanje licne energije i sposnaje o sebi izmedju 27-29-te godine, licni napredak izmedju 29-39-te godine..jedna sasvim druga i vrlo jaka ti!Uran u Ribama je pravio kvadrat tvom Uranu, nije ni cudo sto ga je Jupiter u Strelcu potkacio dodatno da ne kazem cele prosle godine, sada je vreme budjenja i prakticne primene tvoje energije..da nadjes svoj smisao i to ces itekako znati da uradis..ja vidim to a i ti ces u narednih godinu do dve..

To sto si emotivna ali zatvorena i sto se branis od razocarenja, posledica je godina, partnera u kojeg si mogla da se razocaras jer svi oni u prvo vreme deluju jako interesantno pa se ispostavi da su prani ili ne mogu da te prate. Duso, mislim da i ti nisi zrela za pravu vezu izmedju 20-22 pa i 24-25-te godine..Videces, bice ti neko, tvojih godina interesantan od 26-te...ali nisi za udaju ni tada, mora da prodje 29-ta godina i kako vreme ide sve lakse se snalazis sa sobom..

ok?

Uf...iscrpan odgovor, i prilicno istinit, tacno je ovo sto se tice mog stanja od 13-18..spoznala sam ja to jos tad, cesto iznalzim nacine da se sa tim ibzborim. Monotonija cesto zna da me gurne u takvo stanje, tako da sam naucila da nead reagujem i radim neke stvari bez ikakvog povoda, da recimo gurnem sebe u nesto totalno nepoznato, ili nesto rizicno samo da bi e "stvari desavale" tako se osecam zivom i to mi daje energiju..
Takodje je tacno i to za partnera, u vecini slucajeva nisu mogli da me isprate..
I ovo za osecaj da ne pripadam ovde..takodje tacno, mada ne znam koji je razlog..imam savrseno normalnu porodicu, mnogo prijatelja ..a ipak cesto razmislajm o odlasku negde preko..(iskljucujem sve hladne zemlje..to preko za mene znaci samo gomila sunca i ljudi zivahnog temperamenta..slicnog nama srbima) samo imam neki osecaj da mi za to jos uvek nije vreme pa ni ne zelim da cinim bilo kakav korak ka ostvarivanju te svoje ideje...
Jedini problem koji cak vise i ne smatram problemom je taj sto sam morala vrlo rano da se naviknem da odgovaram za svoje postuoke,, i sto sam na neki nacin finansijski samostalna,..radim od svoje 18-te, to me je nateralo da malo ranije sazrim i da shvatim zivot ozbiljnije..Nikada nista nisam dobijala na tacni..ili na poklon..ili od "tetke iz svedske" ..
Zaista bi volela da je ovo sto si mi rekla istina.
Moja vecna dilema je bila to sto sam uvek bila naklonjena umetnosti..i dan danas sam a zivot me uvek gurao ali bukvalno gurao u nekom drugom smeru..i valjda stalno zivim u tom konfliktu sama sa sobom..i u nekoj nadi da cu jednog dana imati dovoljno novca da dozvolim sebi da se opustim i posvetim stvarima koje volim.
Jedino sto sam jako zelela da cujem to je nesto vezano za ljubav bar u ovoj narednoj godini..koja dozlazi, nesto sto ce me razmrdati..posto polako pocinjem da gubim snagu i volju za nromalne zivotne stiuacije..
I da kako si videla kako se zovem??
I beskrajno hvala za tvoje odvojeno vreme, ne mogu da verujem da ti zaista odgovaras svima nama...Nekako mi je neverovatno da neko u danasnje vreme, u ovom veku gde svi zive "ludo i brzo " i jedva slusaju i svoje bliznje imaju vremena za tamo neku gomilu nepoznatih ljudi..Ovo bi malo ko radio..svaka cast..i HVALA jos jednom

Jel smem i ja nesto da pitam?Nadam se da ce moja karta jednom da se obesi ovde...Kakve su mi sanse za stalno zaposlenje?Radim trenutno dva posla u medijima,mucim se kao nikad,a ne vidim nikakvu sansu za stalno zaposlenje?Znam da bi trebalo da budem konkretna,pa se nadam da je to to.Hvala unapred.

@kacica

Posao u medijima moras da radis jer je Merkur vladar polja posla u 3 polju komunikacije, mislim, ovako gledano da promena posla stoji tokom 34-35-te a to je od rodjendana 2008, samo, mislim takodje da tu postoji jos jedna situacija koja prethodi svemu, neki problem sa jednom zenom na poslu i mogucnost da se nesto , neki deo posla zaustavi tokom 2008 pre rodjendana..Zamolila bih te da budes strpljiva, odgovoricu ti kasnije, sad nisam u prilici da to bolje osmotrim

Pitanje za Vipcurlic:
moze li jos jedno pitanje u vezi mene licno:oops:?

znam da sam svasta pripitkivala,ali ovo je nesto sto me muci ..jos od ljeta
i moralo bi ici preko pp.
Ako moze,samo mi reci kad imas vremena,jer vidim da je guzvancija,pa da posaljem poruku:roll:

I da, ono sto sam zapazila jos sinoc (laicki..mozda lupetaram) je da nemam nista u vodoliji..ima tamo svega i skorpije i strelca..i ribe, device, ali vodilju nema u mojim planetma!...mozda to menja nesto??(nije da bi volela da menja,,nego samo konstatujem)

slatka si! Vidis, ima 12 kuca a 10 planeta i samo to je dovoljno da se zna da fizicki ne moze svaka u sve da stane, to ne znaci da ti se nista ne desava u tim poljima koja su prazna ili da obiluju dogadjajima u zivotu ona koja su puna...nista ti ne brini, sve se to lepo slozi i jednog dana dodje na mesto.. i ime ti pise nahoroskopu, mila...

jel moze neko da mi kaze nesto o tome kakv ce mi biti bracni partner,brak,deca....

Brak jedan, izmedju 29-30 ili 32 najkasnije sa tim covekom iz 29-te, prva trudnoca u zivotu ne mora biti izneta, mozes da imas dva decaka i jednu devojcicu, najkasnije do 38-me mada mislim da postoje i aspekti do 44 godine, kasnije ne verujem da radjas. Naglo ces se odluciti za brak i moguce je da je osoba zakoju se udajes imala neku znacajnu vezu ili brak pre tebe. Ako ima dete iz te veze, ono nece ziveti sa njim odnosno vama...

:-( Cao svima! Moze li neko da mi kaze nesto sta zvezde kazu o mom ljubavnom zivotu. Ima li srece za mene? A, ako nije previse sto trazim, interesuje me i sta me ceka na poslovnom planu. Hvala!

showgif.cgi

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=wo8fileqmXptC-u1149667599

zanimljivo korisnicko ime s obzirom na stelijum u Vagi u prvom polju... duso, veoma si sarmantna i druzeljubiva ali ti 5 polje pocinje u Vodoliji i ukazuje na to da ti se neko naglo svidi, da se zaljubis ali i odljubis nakon izvesnog vremena mada kao Vaga u podznaku mozes dugo da mislis i da mastas o osobi sa kojom nisi. Imas neki svoj odbrambeni stav i zaista mislim da os muskaraca pravis prijatelje i drugare iako se Mars ne nalazi u 11 polju vec je u konjukciji sa njegovim vrhom..izmedju 27-30-te godine postoji mogucnost za neku vezu dok ti period izmedju 23-26-te nije bas bio naklonjen.Period izmedju 31-33 godine moze da bude vreme u kome imas aspekte za brak i zvanicno sklapanje istog.

Posao..22-23 ti je bila uspesna, sta god dasi radila ( bila zaposljena ili ucila), period promenljiv u 26-toj, postoji mogucnostprekida ili nekog zavrsetkaonoga sto si do tada radila, neka ponuda se izjalovila ili pomoc nije data onda kad je trebala da bude, nadala si se necemu do skoro, zadnjih meseci rekla bih. Sada nije bilo moguce realizovatite planove ili ponude. Imas mogucnost u drugoj polovini 2008, tamo od septembra i u prvoj polovini 2009 da se neke stvari "isprave" ida uzpomoc prijatelja imas neku pomoc ili posao, mesto koje bi ti odgovaralo.Tvoja 28-29 su ti bitne za posao i poboljsanje materijalne sfere u celosti. Znas, kad ti krene, onda ti krene na vise polja odjednom..

Back