nesto sam pripitkivala...ali to i ne pripada ovoj temi ...pa brisalaa..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e znala sam da nije za mene :-) HVALA VIP
VIPCURLIC opet ja.. Imam jedno konkretno pitanje koje zelim da ti postavim vec nekoliko dana, ali sve okolisam, dvoumim se, motam se po temi, hocu-necu, ali vise ne mogu da izdrzim.. Ali morala bih da ti posaljem na pp ako nemas nista protiv..?
![]()
Na toj adresi je moja natalna karta. Da li bi neko mogao da mi protumaci malo ljubavni deo.
Pozdrav svima i jedno pitanje, moze li neko da nam prokomentarise ove dve natalne karte, uporedno?
Ne znam gde mi je nestala prosla poruka..a tako sam je lepo od srca srocila..
No, ako blamiram recite mi ne posecujem forume --skoro nikad, ovde sam slucajno zalutala ..tragajuci po nekim stranicama..
Evo linka ka mojoj natalnoj karti http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=s4ffileQgOhef-u1198140166,
Vrlo sam lose rapoložena vec duže vreme, a narocito u ovoj prednovogodisnjoj euforiji-kako je ja zovem depresiji..tad me uhvate najjace bubice..
Volela bih da cujem nesto vezano za ljubav..eventualno posao..
Par ljudi mi je onako laicki gledalo kartu i reklli su mi da mi je ostvarenje u svakom smilsu moguce jedino u ionstranstvu ili sa nekim strancem..ili vec sa bilo cim sto ima veze sa stranim zemljama.Da li je to tacno posto ja imam utisak da se meni zaista ne otvaraju putevi ka tako necemu..
Ljubavni zivot mi je vrrrrrrrrrrlo los cini mi se jos od 2003/04 totalni maler!!! pozzzz

aleksis1
Evoi tebe..nije te bilo da kazes sta bi nesto konkretnije... da vidim imam li ja...
23-ca ti je godinica..jako si senzibilna i osetljiva ove godine, osecassada kao da te nesto muci ili ti se sprema a ne znas sta, nije ti nista, bude ti se emocije i energija, kreces u neko drugacije sagledavanje duhovnosti i zivota u tebi i oko tebe..Ako ucis nesto, moraces malo da zapnes, ako si pri kraju,pozuri i ne rastezi se, Sa nekim prijateljima si smanjila komunikaciju a ni sama ne znas zasto, nesto se samo od sebe izdesavalo,mogao je neki rastanakda bude u skorijem periodu, promena, sa ljudima ili nekim koga si volela kao prijatelja, ne mora da bude decko.. 21-22 nije bas bila povoljna za veze, mislim da te iznenadjenje ceka tokom 23-24-te u vidu nekog ko moze da bude stariji od tebe. Ako ne ucis, moze da nastane promena u poslu ali nije za trajno, godinu do dve dana jer je 25-ta opet za promene.. U 28-moj imas neke prekide, nije povoljno za emocije pa nema potrebe za zurbom, izmedju 31-33 godine pronalazis odgovarajuci posao, ono stosi se nadala, izmedju 33-37-me imasdva deteta..zaboravih partnera zar ne....30-31 godina je i ontu, onaj sa kojim trebas malo vanbracno da zivis pa da se vencavate..
Moze tako!?

Ako sam dobro shvatio treba da postavimo kartu i neko pitanje koje je aktuelno. Evo moje karte:
A pitanje - kakva ce mi biti naredna godina po pitanju faxa posto mi je ova 2007. bila katastrofa. Posebno me zanima predstojeci januarsko - februarski rok
@jecikapop idi na www.imageshack.us pa browse da nalepis svoju kartu pa onda host it! i link koji dobijes kopiras ovde
joj VIP,
neceg slicnog sam se i bojala:sad:
mislim, ova rijec prekidi...
ja sam udata...vec
i imam jedno dijete..
trenutno ne ucim, zavrsila sam prvu godinu faksa pa sam se udala
trenutno radim, ali nesto mi se to i ne cini najsigurnijim
hvala ti VIP od srca
Evo ovako