NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Nekada, ranije, u krstenicama je, zbog upisivanog vremena u bolnici, postojala razlika ta od desetak minuta,
Obzirom da sam ja rodjena pre 35 god,kako dea znam da li je vreme u krstenici tacno,i ako nije kako da saznam pravo?
Evo kako meni malo treba da se zabrinem.

Nekada, ranije, u krstenicama je, zbog upisivanog vremena u bolnici, postojala razlika ta od desetak minuta,
Obzirom da sam ja rodjena pre 35 god,kako dea znam da li je vreme u krstenici tacno,i ako nije kako da saznam pravo?
Evo kako meni malo treba da se zabrinem.

Ako je tacno ono sto se govorilo o tebi, tvojim periodima, godinama desavanja, nemas razloga za brigu, kao sto sam vec navela u prethodnom postu

Koliko od oka vidim u tvojoj karti, pomeranje unazad za 10-tak minuta ne bi nistaznacajnije promenilo u tvojoj karti. Tu si gde jesi i ne brini.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=s4ffileQgOhef-u1198140166
Cao svima,
Slucajno sam zalutala na forum tražeci utehu za svoje ocajno raspoloženje koje me vec duže vreme ne napušta..evo celo jutro se zamajavam iscitavajuci razne stranice, razlicitih horoskopa..
Zaista bi volela da mi neko pogleda natalnu, mislim da bi mi to ulepsalo ovaj dan..
Ono sto me najvise zanima je ljubav..a naravno polse toga i posao , karijera...ako mogu da je imam sa 23???hahaha ma kakva karijera.. Takodje par laika mi je gledalo kartu i reklo da su mi sve najlepse planete u "inostranstvu" i da jedino ako odem mogu da se emotivno i na sve druge naciine ispunim.Da li je to istina??? Jel me ocekuje nesto pozitivnio u ovoj narednoj 2008..da me ova prednovogodisnja depresija koju uvek imam ne ubije totalno!!

Ne znam gde mi je nestala prosla poruka..a tako sam je lepo od srca srocila..
No, ako blamiram recite mi ne posecujem forume --skoro nikad, ovde sam slucajno zalutala ..tragajuci po nekim stranicama..
Evo linka ka mojoj natalnoj karti http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=s4ffileQgOhef-u1198140166,
Vrlo sam lose rapoložena vec duže vreme, a narocito u ovoj prednovogodisnjoj euforiji-kako je ja zovem depresiji..tad me uhvate najjace bubice..
Volela bih da cujem nesto vezano za ljubav..eventualno posao..
Par ljudi mi je onako laicki gledalo kartu i reklli su mi da mi je ostvarenje u svakom smilsu moguce jedino u ionstranstvu ili sa nekim strancem..ili vec sa bilo cim sto ima veze sa stranim zemljama.Da li je to tacno posto ja imam utisak da se meni zaista ne otvaraju putevi ka tako necemu..:roll:
Ljubavni zivot mi je vrrrrrrrrrrlo los cini mi se jos od 2003/04 totalni maler!!! pozzzz

Ima neke zbrke...svaki datum koji ukucam,nadjem u postu nekog tipa.Onda brisem.U stvari to i ne pravi neke konkretne probleme..samo mi je cudno.A mislim da ja ipak nisam koristila nnjegov post tj.link da udjem na astro.com.
Sta li sam ja sve ovo napricala::confused::o

Isla sam na log out ali opet dobijem svoj natal kada otvorim link,verovatno da je u pitanju ova druga mogicnost koju si navela jer kada otvorim originalni link koji sam joj prvi put postavila dobijam njenu kartu,samo,kada otvorim ovaj kopiram dobijem moju.
Nema veze,bitno da kada ti ili neko drugi otvori dobije njenu.
LJUBAC!

Napravi ja tebi citavu zbrku ristanovicsrb, sto po pitanju linka za kartu, sto po pitanju onih 10-ak min gore-dole u krstenici... Sorry:-D Nisam znala kako drugacije da je postavim osim sa copy-paste, prekopirala sam onaj link sto si ga ti postavila za mene... Pozz!

VIPCURLIC hvala jos jednom na analizi i na postavljenoj karti, u pravu si za moju sklonost ka bespotrebnom detaljisanju, evo prestajem da zapitkujem (bar na neko vreme ;) )
A ono sto si me pitala za objasnjenje kako postavljas karte, kad nadjes vremena izmedju ovih silnih analiza napisi i to, bila bih ti bas zahvalna. I ne samo ja, verujem da ih ima jos koji ne znaju.. Pozdrav!

Najbolja,najbrza i najsigurnija varijanta je, udjete na astro.com, besplatno se registrujete na vase ime i lozinku, pa dobijete svoj prostor od nekih 100 karti koje mozete tako da otvorite i cuvate na njemu. svaki put se izlogujte na pocetnu stranu ( pise obavestenje kako se to radi) i vas deo ostaje zatvoren i samo vas. Onda, kada unesete podatke i kada otvorite sliku, desni klik na nju i sacuvajte sliku na svom kompjuteru. Tada se otvori www.imageshack.us koji sluzi da je uploadujete i uvecate (resize na velicinu za desktop), tako sto odaberete browsw sa vaseg kompa i kad se pojavi njena lokacija u prozoru, kliknete host it polje i sacekate da izadje malaslika, sidjete na dole i desnim klikom kopirate prvu url adresu kojaje data (pise da je za forum), vratite se na forum krstarice i u polje kliknete paste, ta adresa otvori kartu kad posaljete poruku na forum. Licno mislim da je bolja opcija da se besplatno registrujete i na imageshack-u jer mislim da zato ostaju kopirane slike i ne ispare, koliko vidim, od kad sam to uradila, sve stoje, lepe i velike... Znaci, sami prilozite sliku, ne morate nikoga da cekate da radi to za vas kao i da linkovi ispare...

Napravi ja tebi citavu zbrku ristanovicsrb, sto po pitanju linka za kartu, sto po pitanju onih 10-ak min gore-dole u krstenici... Sorry:-D Nisam znala kako drugacije da je postavim osim sa copy-paste, prekopirala sam onaj link sto si ga ti postavila za mene... Pozz!

VIPCURLIC hvala jos jednom na analizi i na postavljenoj karti, u pravu si za moju sklonost ka bespotrebnom detaljisanju, evo prestajem da zapitkujem (bar na neko vreme ;) )
A ono sto si me pitala za objasnjenje kako postavljas karte, kad nadjes vremena izmedju ovih silnih analiza napisi i to, bila bih ti bas zahvalna. I ne samo ja, verujem da ih ima jos koji ne znaju.. Pozdrav!

To mi nije bio cilj i namera, mislila sam sve sto sam rekla tebi za tebe, ne za nas, jer ti sama sebe najvise opteretis detaljima, ne samo ovde vec izgleda za vecinu stvari u svojoj svakodnevnici...

vipcurlic....Majina sestra mladja ti pise kojoj si uradila natalnu i malu analizu...Htela sam da ti kazem da mi se od nedavno mnogo svidja jedan decko kojim sam postala opsednuta,valjda nemam sta drugo da radim...Pa bih te zamolila ako ikako mozes da pogledas njegovu natalnu i da mi otvoris oci jer sam ga verovatno idealizovala... on je rodjen 26.07.1982. u 06:30 u Sremskoj Mitrovici

Ok hvala ti puno sacekacu :D

TICIJA<pogledaj prethodnu stranu prvo

vipcurlic....Majina sestra mladja ti pise kojoj si uradila natalnu i malu analizu...Htela sam da ti kazem da mi se od nedavno mnogo svidja jedan decko kojim sam postala opsednuta,valjda nemam sta drugo da radim...Pa bih te zamolila ako ikako mozes da pogledas njegovu natalnu i da mi otvoris oci jer sam ga verovatno idealizovala... on je rodjen 26.07.1982. u 06:30 u Sremskoj Mitrovici

Koja je tvoja karta? Daj mi podatke za sebe ako je nema ovde...na nekoj od strana.

chart.cgi

Na toj adresi je moja natalna karta. Da li bi neko mogao da mi protumaci malo ljubavni deo.

To mi nije bio cilj i namera, mislila sam sve sto sam rekla tebi za tebe, ne za nas, jer ti sama sebe najvise opteretis detaljima, ne samo ovde vec izgleda za vecinu stvari u svojoj svakodnevnici...

Znam, znam..Razumela sam sta si zapravo htela da mi kazes o mom detaljisanju. To se ja malo salim na svoj racun jer sam se ocigledno bas ''primila'' na astrologiju pa bih sve da znam.. :) Hvala za objasnjenje o kartama. Nadam se da ce mi uspeti. Pozdrav!

@ Branka

Da li je to bas onaj koga videh da ti se svidja, a nisi sa njim? Izmedju 15-17-te godine su mu se desavale neke stvari koje mu nisu bile prijatne i gde se osecao jako nesiguran i morao da postane zreliji i odgovorniji jako, silom prilika. Porodicni problemi postoje, kako kod njega tako i u nekoj siroj porodici i ona je covek koji mora dasecuva nesmotrenosti i povrda,posebno ako se bavi rizicnim sportom, automobilima ili rizicnimzanimanjima. Period 24-25 mu nije bio sjajan, tokom 30-31 ima neke promene i najbolje bi bilo da se vec do sada selio, bar iz stana u stan ako ne i u neko drugo mesto. On je sada u 26-toj i nije mu povoljan period u ljubavi, ima mogucnost neke krize ili gubitka, jer mu je naklonjena bila 24-25-ta a 26-ta ne toliko. No, ume on da izaziva probleme u mladjimdanima i da bude odgovoran za njih u 30-tim godinama... No, nije bitan on kao on, Snazno deluje na tebe zbog Konjukcije njegovih planetasa tvojim suncem, i posebno Plutona i Saturna ali mislim datvoj onaj partner treba da bude blizi tvojim godinamadok je ovaj stariji od tebe.Pada ti u polje prijatelja i komunikacije i moze da bude neko koga sreces i sa kojim mozes ali i ne moras da komuniciras...Nije tako lagodan ni miran kao sto moze da izgleda tebi, jako je impulsivan samo sto to ti ne mozes da vidis uvek, odgovara opisu osobe kojhu sam videla u tvom polju tajni ali ja ovu vezu ne bih preporucila mladjim osobama .Tvoj saturn nanjegovom uranu je trpljenje i ostavljanje, on moze da ode cas posla ako tako smatra da treba,a njegov saturnna tvom suncu- magija saturna- prvo privuce osobe kao zmija sto hipnotise zabu pa onda od veze vremenom napravi medjusobno mrcvarenje.. U svakom slucaju, ako ti se ukaze prilika ti sa njim uspostavi kontakt ali dok to ne bude veza koja traje, suludo je da se ulazi u sitnice i detalje...

Back