Za sinastriju postavi obe karte i uporedni na odgovarajućoj temi ...
Braku će najverovatnije prethoditi neka neobična i iznenadna priča, upoznavanje, ulazak u vezu (pa i u brak isto tako) ... Što ne znači da i u samom braku neće biti takvih dešavanja (iznenadnih, neočekivanih) da li vezano za vaš odnos ili spoljne okolnosti, ali nešto od toga najverovatnije ... Mada i pored toga imaš predispozicije za relativno stabilan brak (u smislu opstanka braka). Tebe suštinski pretpostavljam da privlače tradicionalisti, osobe "od reda" iako na prvi pogled možda ne deluju tako, pa će takav i brak biti, upravo zbog toga. Ne znam kako je do sada funkcionisalo sa vezama ali suštinski ti tražiš nekoga ko će te stabilizovati, srediti, organizovati ... čak možda i ograničavati jer si po prirodi sušta suprotnost, često pomalo detinjasto površna - ne mislim ništa loše pod tim :wink: mada može biti loše po tebe jer si verovatno zbog svoje naivnosti do sada bila često u situaciji da se razočaraš.
Za sad si prilično okrenuta prošlosti, moguće da čak i patiš zbog nečega (tj nekoga) a zapravo želiš trajniji odnos, nešto stabilno no to za sad nikako da se ostvari ... :? Mislim, to je trenutna situacija.