NATALNA KARTA - U SLIKAMA

postoje ”zone” gde se saturn mesec ne razlikuju? nakopacemo se, a ti si u posedu ovako neceg :eek:
Да. Месец и није планета, већ сателит, што је вероватно разлог из којег сам наилазио на "зоне" у којима се уместо Месеца разматра Сатурн. Више о разлозима за то би ти вероватно могао рећи неко ко се више удубио у литературу од мене. :)

thisis inkredibl ...
The thought had occured to me...

ma jeli moguce... i to si nasao u nekoj knjizi koja je nama nedostupna :lol:
Недступно је само ономе ко неће да чита. А разумео сам да ти ниси "на ти" са образовним системом, што дозвољава веровање да ниси уложио довољно напора ни дисциплине да научиш довољно о астрологији да би могао да се кезиш (:lol:) када наиђеш на нешто за шта ниси чуо. Осим ако се кезиш сам себи.

Да подестимо какве изјаве дајеш:
(лош цитат склоњен)

- planete gube svoje dejstvo na kraju znaka mesto da pojacavaju

- da saturn vlada vodolijom

Ne slazem se naravno
Заиста нема разлога да ме чуди чему се све ишчуђаваш.

Недступно је само ономе ко неће да чита. А разумео сам да ти ниси "на ти" са образовним системом, што дозвољава веровање да ниси уложио довољно напора ни дисциплине да научиш довољно о астрологији да би могао да се кезиш (:lol:) када наиђеш на нешто за шта ниси чуо. Осим ако се кезиш сам себи.

Да подестимо какве изјаве дајеш:

Заиста нема разлога да ме чуди чему се све ишчуђаваш.
ne dajem ja nego ti, nemoj jos samo meni pripisivati neke tvoje teorije iz nedostupnih knjiga za nas smrtnike :sad2:

- za mesec i saturn nasao sam tvoj original post i stavio ga doslovce, da ne ispadne da nesto izmisljam

- za saturna da vlada vodolijom pisao si jos prosle godine i postoje ljudi koji su ovde a mogu da posvedoce koliko si cvrsto branio taj stav

- za slab upliv planeta na kraju znaka pisao si pre neki dan, navodeci da je to tvoja teorija

meni je to za cudjenje i to je moje misljenje, imam pravo tome da se i cudim i smejem ..:sad2:

sada bi te zamolio da se drzis teme, a ukoliko hoces dalju raspravu da se prebacimo na teme u kojima iznosis te svoje teorije, ovo je ipak

NATALNA KARTA - U SLIKAMA

a osim rasprave i dokazivanja danas, nisam video druge tvoje postove na ovoj temi u zadnjih nekoliko meseci

ej misa dobar avatar :)
Хвала. :)

ne dajem ja nego ti, nemoj jos samo meni pripisivati neke tvoje teorije
Мислио сам на оно у дну: "Ne slazem se naravno".

iz nedostupnih knjiga za nas smrtnike

- za slab upliv planeta na kraju znaka pisao si pre neki dan, navodeci da je to tvoja teorija
Па ти мени ласкаш да могу тако да теоретишем. :lol: Јок, само опет лоше цитираш, пошто немам обичај да присвајам туђе тековине, ма колико се са њима слагао.

meni je to za cudjenje i to je moje misljenje, imam pravo tome da se i cudim i smejem ..
Имаш ти право то и да одштампаш и запалиш, :lol: међутим, све што урадиш је подложно туђим акцијама.

Елем, pal, you've got some explaining to do. Нешто си прескочио да образложиш ово у детаље:
zbog tebe i tvog drustvanceta vec su se povukli njih nekolicina sa astrologije, koji su ti takodje skrenuli paznju

i sami su to ovde pisali kako ovih dana tako i ranije, ukoliko ne pratis sta drugi pisu, pocni
Зашто упућујеш на писање "других" како би оправдао твоје клевете? То што радиш постаје трачарење пар екселанс.

ja sam te lepo zamolio, to si mogao i postaviti na temi gde si pisao o tome, ova tema se bavi drugim stvarima
Да ли лепо или не, писмено ме ниси замолио (би-бих), али то по страни. На овој теми се нагомилало подоста порука које треба раздвајати или брисати, и то је најбоље урадити у комаду. Због тога и није неки напредак сада се правити фин. :)

I sad ja treba da pronađem reči kojima bih nekog od vas poznavalaca astrologije uspeo da iniciram da baci pogled i da mišljenje za kartu... Ma ne ide mi a i ne znam kao bih se odužio za to...Ali ajd recimo:
Zdravo svima, primetio sam ovde ima članova koji su poprilično dobro upućeni u astrologiju. Meni je par astrologa odbilo da radi horoskop i navelo da ni velika većina kolege neće prihvatiti ni uz insistiranje. Lično moj horoskop je u pitanju. Dakle, da li bi iko od vas bacio pogled na natalnu kartu i bez obzira šta se u njemu nalazi-vidi-prognozira rekao to? Ukratko naravno. Jesam u vrlo vrlo *#&%& situaciji ali da ne objašnjavam...
pozdrav i hvala svima koji uopšte pročitaju post ...
Horoskopnatalna-1.jpg

imas jak intelekt, snaga je u tebi i uvek je trebas traziti u sebi, individualnost jaka, ukoliko nezapostavljas psihu i treniras mozak daje se mudrost i pametni potezi, narocito u vezi radnog mesta, ljudi za koje radis ili koji rade za tebe, nebitno

novac dolazi od licnog rada, individuanog, dosta novca prolazi kroz ruke ali se i nezadrzava...

cuvaj se ljudi sa krimi. aktivnostima, dolazice ponude za vecu zaradu ali na kraju nece ispasti kako treba, ponuda moze postena i casna ali se u medjuvremenu promeni zakonska regulativa i stvar ode u p.m.

jesi galantan, castis i sakom i kapom ali moras malo i pristedeti, to trazi saturn na tom asc, stednja, ulaganje, i prvo sebi da budes najbitniji

imas dara za pihologiju

rekao sm ti zbog cega nece da ti rade, ali tebi je pomoc bas od astrologa, od istih mozes dobiti savet koji koristi... takodje mozes se pouzdati u ljude koji se bave vazduhoplovom, od njih ocekivati je dobro i u drustvu se osecati prijatno, piloti, stjuardese, JAT i sl.

cigarete i alkohol ukoliko koritis izbaciti, izbegavati birtije koje su zadimljene, smanjiti plodove mora i uvoznu hranu na najmanju mogucu meru

solarni sa u 11 na natalnom suncu, solarni ju pada u natalnu 8. moguće da je ovo drugo.

ovo je bila samo jedna od epizoda... tako da solar za svaku od tih godina pojedinačno ne bi rekao ništa značajno.
vidi se koji problem ima i u natalu... samo treba okidač.

Back