Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dvanaesto polje se ne odnosi na tebe vec na tinaminu, drugi deo posta je odgovor na njeno pitanje.Tvoje je iznad njenog boldovanog posta.
Decki tebi prilaze prugice, ali moras malo da se oslobodis i iskoristis priliku, nekako si zatvorena, cutljiva i to ih odbija.Sklona si platonskoj ljubavi, to mi se svidja kod tebe, kad ti se neko svidi zaljubis se do daske, i nista drugo ne postoji![]()
Pogledajte prilog 242284
Da li neko moze da mi protumaci ovu kartu posao i ljubav....ovo je osoba od moje zivotne vaznosti!
![]()
Evo i ja da vas pitam za misljenje... sta mislite za moj posao, radim po ugovoru, ali on istice 1. septembra... bas mi je bitno, sta ce posle biti??
Za ljubav da ne pitam, to znam i sama.... mozda jednog lepog dana, posto mi ni najbolji aspekti nisu doneli nista vise od nerviranja...)
http://imageshack.us/photo/my-images/196/astro23gw01wesnaw201232.gif/
Da li ima ovde neke ljubavi i odlaska u inostranstvo? ovo je moja karta
Da.Brak se ne savetuje.
Posao koji ti se nudio ili ce se nuditi u buducnosti bice povezan sa klubovima i diskotekama, vid posla u koji je ukljucen element zabave.Sto se tice trenutnog posla bice ti ponudjeno produzenje ugovora.Od tebe same i tvog dosadasnjeg iskustva zavisi da li ces prihvatiti ili neces, mada se moze ocekivati i element prisile ili ucene.
Kao lokaciju stavila si AUS, u natalu pise da si rodjena u YUG.Ukoliko si vec tamo, drugacije ce se reflektovati odlazak i mogucnost odlaska na puteve u druge zemlje iz AUS nego iz domovine.
Dakle, prvo pitanje je gde se trenutno nalazis.
Da.Brak se ne savetuje.
Posao koji ti se nudio ili ce se nuditi u buducnosti bice povezan sa klubovima i diskotekama, vid posla u koji je ukljucen element zabave.Sto se tice trenutnog posla bice ti ponudjeno produzenje ugovora.Od tebe same i tvog dosadasnjeg iskustva zavisi da li ces prihvatiti ili neces, mada se moze ocekivati i element prisile ili ucene..