NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Dvanaesto polje se ne odnosi na tebe vec na tinaminu, drugi deo posta je odgovor na njeno pitanje.Tvoje je iznad njenog boldovanog posta.

Decki tebi prilaze prugice, ali moras malo da se oslobodis i iskoristis priliku, nekako si zatvorena, cutljiva i to ih odbija.Sklona si platonskoj ljubavi, to mi se svidja kod tebe, kad ti se neko svidi zaljubis se do daske, i nista drugo ne postoji :)

Svaka cast za to da se zaljubim kao manijak :) a mene interesuje taj moj pravi tip, nesto sto sam ja kao citala, skontala sam da bi to trebao da bude neki tip koji se razlikuje od mojih momaka i da ce ta osoba biti iz oblasti prava....je l' to tacno uopste? :) Hvala :)

Vidim da je tema opet oživela, pa da ponovim svoju kartu. I da pitam ako neko ima malo vremena da protumači malo posao (mislim na biznis, ne planiram klasično zapošljavanje) i ljubav.

Hvala unapred :)

21ceef9.jpg

Odgovoricu ti ja posto sam veceras tu, mada bi voleo da se jos neko ukljuci sa tumacenjem pa razmenimo misljenje recimo o tvom Marsu na ASC.

Moras povesti racuna u vezi novca, kesa kad imas u dzepu i isti tebe svrbi, imas potrebu da ga odmah potrosis i na bitno i na nebitno.U prevodu nesrazmerni troskovi.

Moras se cuvati ljudi u kojih imas poverenje, ima ih dosta za koje mislis da su ti prijatelji a u vezi finansijskih ulaganja sa istima cesto neces dobro proci.Narocito u planovima sa krupnijim ulozima kao sto bi bilo otvaranje restorana.

Obrati paznju na saobracaj i voznju narocito pored reka.Glava uvek mora biti cista, telo odmorno.U trecem je pomracenje sunca i meseca, isto polje predstavlja saobracaj i kako je mesec intuitivno, cesto ces znati kad je vreme krenuti a kad odloziti.

Srecom, postoje aspekti koji stite i nece biti vecih posledica, ali oprez se preporucuje, i materijalna steta, ukoliko se moze izbeci neka se izbegne.

Za ljubav sam naspisao ranije, ako se ne varam 33 godina ti je zanimljiva.

Gledajuci primarne direkcije bas ova godina, predhodna i sledeca su ti sto se tice ljubavnog fronta jedne od najgorih.Sto bi se reklo dno dna.Ali to se skoro svakome desava, kosmicki ciklusi koji moraju doci ali i proci.Nekad u zivotu ide glatko, nekad se neda ma koliko se trudili, ebes mu mater.I losi uplivi vezano za kucu, porodicu, bas te sastavilo.

Da, šta je - tu je. Znači, od kraja sledeće godine više sreće. ;)
Inače, oko trošenja novca si potpuno u pravu. I tek zadnjih godina sam shvatio da imam taj problem.
Hvala još jednom na svim savetima.

Inače, voleo bih i ja da još neko prodiskutuje taj moj Mars u ascedentu (ako sam se dobro izrazio).

Pogledajte prilog 242284

Da li neko moze da mi protumaci ovu kartu posao i ljubav....ovo je osoba od moje zivotne vaznosti!

:rtfm:

polako Samanta, ne zuri

Gledao sam na drvetu ptičicu,
proleću je ispevala pesmicu:
Ćiju,ćiju, ćiju,ćiju,
ćiju, ći,
ćiju,ćiju,ćiju,ćiju
ćiju,ći.

Na livadi belo stado hladuje,
a pastirče proleću se raduje:
La,la,la,la,
la,la,la,la,
la, la la.

A u bari sve žabice krekeću,
krekeću i raduju se proleću:
kre,kre,kre,kre,
kre,kre,kre,kre,
kre,kre,kre.

Evo i ja da vas pitam za misljenje... sta mislite za moj posao, radim po ugovoru, ali on istice 1. septembra... bas mi je bitno, sta ce posle biti??
Za ljubav da ne pitam, to znam i sama.... mozda jednog lepog dana, posto mi ni najbolji aspekti nisu doneli nista vise od nerviranja... :))

http://imageshack.us/photo/my-images/196/astro23gw01wesnaw201232.gif/

Da.Brak se ne savetuje.

Posao koji ti se nudio ili ce se nuditi u buducnosti bice povezan sa klubovima i diskotekama, vid posla u koji je ukljucen element zabave.Sto se tice trenutnog posla bice ti ponudjeno produzenje ugovora.Od tebe same i tvog dosadasnjeg iskustva zavisi da li ces prihvatiti ili neces, mada se moze ocekivati i element prisile ili ucene.

Da li ima ovde neke ljubavi i odlaska u inostranstvo? ovo je moja karta

Kao lokaciju stavila si AUS, u natalu pise da si rodjena u YUG.Ukoliko si vec tamo, drugacije ce se reflektovati odlazak i mogucnost odlaska na puteve u druge zemlje iz AUS nego iz domovine.

Dakle, prvo pitanje je gde se trenutno nalazis.

Da.Brak se ne savetuje.

Posao koji ti se nudio ili ce se nuditi u buducnosti bice povezan sa klubovima i diskotekama, vid posla u koji je ukljucen element zabave.Sto se tice trenutnog posla bice ti ponudjeno produzenje ugovora.Od tebe same i tvog dosadasnjeg iskustva zavisi da li ces prihvatiti ili neces, mada se moze ocekivati i element prisile ili ucene.

Kao lokaciju stavila si AUS, u natalu pise da si rodjena u YUG.Ukoliko si vec tamo, drugacije ce se reflektovati odlazak i mogucnost odlaska na puteve u druge zemlje iz AUS nego iz domovine.

Dakle, prvo pitanje je gde se trenutno nalazis.

Yugoslavija :)

tu sam radim na brodu na svakih 6 meseci
mene zanima stalni odlazak u inostranstvo

Da.Brak se ne savetuje.

Posao koji ti se nudio ili ce se nuditi u buducnosti bice povezan sa klubovima i diskotekama, vid posla u koji je ukljucen element zabave.Sto se tice trenutnog posla bice ti ponudjeno produzenje ugovora.Od tebe same i tvog dosadasnjeg iskustva zavisi da li ces prihvatiti ili neces, mada se moze ocekivati i element prisile ili ucene..

Tuzno za brak :(.. ali ovaj aspekt Ma0Sa90Mo sredio me do kraja.....:eek:
Ju bre, kakva zabava i klubovi :D nisam ja za to :andjeo:..... ja samo volim da se zabavljam mimo posla, na poslu sam extremno ozbiljna i ozbiljan posao radim....
Hvala ti :cmok2:

Back