NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Jel bi mogao neko da mi kaze,da li postoje sanse da budem u vezi u skorije vreme sa deckom koji mi se svidja duze vreme.Mislim da je on u horoskopu jarac?
Hvala unapred.
Ovo je moja natalna karta-

:D

Poslednja izmena od moderatora:
Jupiter 90 od svog sazvezdja *neptun u strelcu...

Jupiter 90 od sazvezdja blizanaca * merkur dupli vladar - a jupiter u devici...

Jupiter 180 od sazvezdja riba * vladar neptun u strelcu..opozicija osmom.

Neptun 90 Mars 180 Venera .... vlada osmim a u petom ???

astro_w2at_01_ivana_miskovic_hp.66257.7318.jpg
ko zna neka mi procita,od svega po malo...unapred hvala..z:)z:)z:)

Jupiter 90 od svog sazvezdja *neptun u strelcu...

Jupiter 90 od sazvezdja blizanaca * merkur dupli vladar - a jupiter u devici...

Jupiter 180 od sazvezdja riba * vladar neptun u strelcu..opozicija osmom.

Neptun 90 Mars 180 Venera .... vlada osmim a u petom ???

Samo kad bi razumeo značenje ovog izlaganja...
Šta mi tu znači šta...dobro ili loše?
Čemu da se nadam ,a čemu nemam zašto da se nadam...?

Samo kad bi razumeo značenje ovog izlaganja...
Šta mi tu znači šta...dobro ili loše?
Čemu da se nadam ,a čemu nemam zašto da se nadam...?

Odgovorio sam na ovaj post.Jupiter je upetljao prste iako nije u aspektima i treba ga uzeti u razmatranje.Znaci da ti je dao slif da obrces novac,ali je posao povezan sa intelektualnim radom.Posto je lose polozen neko mora gubiti ili ti ili drugi.

@ Ju u drugoj, ali ne aspektovan! (*** )
Nije, tek sad videh ima sekstil mesec iz 11... Ti ne moraš da brineš o novcu, jel da?

Odgovorio sam na ovaj post.Jupiter je upetljao prste iako nije u aspektima i treba ga uzeti u razmatranje.Znaci da ti je dao slif da obrces novac,ali je posao povezan sa intelektualnim radom.Posto je lose polozen neko mora gubiti ili ti ili drugi.

@ Ju u drugoj, ali ne aspektovan! (*** )
Nije, tek sad videh ima sekstil mesec iz 11... Ti ne moraš da brineš o novcu, jel da?

Hvala puno.

Jel bi mogao neko da mi kaze,da li postoje sanse da budem u vezi u skorije vreme sa deckom koji mi se svidja duze vreme.Mislim da je on u horoskopu jarac?
Hvala unapred.
:D

JU tranzitira sada tvojom sedmom kucom, tako da postoji "lak" nacin da ga upecas, ako ne njega onda neku veom povoljnu priliku.
jarcevi su malo teski kada su emocije u pitanju. za njih ti trebaju celicni zivci, i da ne shvatas ozbiljno njihovo crnilo
kada krenu sa pricom kako je njihov zivot pakao. (u odnosu na njih svi smo razmazena deca)

Back