NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Hm, Jupiter u Ribama? Istina, u 6.polju...
Cudno da nemas posao?
Moz' biti da bas nije adekvatan ili dobro placen ili sta vec...
pa da trazis BOLJI...
Ili ti Saturn iz Device oponira pa ne daje nikakvo

Moguca dooobra promena na vidiku kad Jupiter udje u Ribe?

Cucemo sta kazu bolji poznavaoci....

Hvala na odgovoru. Ne nemam nikakav posao za sada, pa me je interesovalo kada ce se to promeniti, tj. hoce li biti u skorije vreme.

Posto sam ja nova na forumu, kako mogu dobiti odgovore za moju natalnu kartu. Hitno mi je, kao i svima. Molim za pomoc Ostavicu svoje podatke13.07.1978.god. 9h i 20 pre podne. Kragujevac. Ja imam astro vision, ali on nije konkretan. Nasla sam i svoju natalnu kartu preko www.astro.com i odradila je ali nisam znala da je stavim na forum i naravno ne znam da je protumacim. Ako nekoga zanima da mi odradi horoskop, evo mejla :sanjadavinic@yahoo.com Unapred zahvalna. Interesuju me mogucnosti za buducnost, jer svoje karakterne osobine znam. Nisam psiholog, ali procitala sam more knjiga i pronasla sebe. Jos jednom:Hvala ljudima dobre volje

Poslednja izmena:
Ajde da pokusam i ja nadam se da ce neko znati da mi odgovori na par pitanja.
Prvo me zanima ljubavna strana sta se vidi na njoj u buducnosti i nesto sadasnjosti proslosti cisto da utvrdim da li je ta buducnost tacana ako mi bud tacna proslost :)
A drugo pitanje je zdravlje kako stojim po pitanju trudnoce kada i kako da li cu imati nekih problema ili ne.
Hvala u napred onome ko se bude potrudio da mi to poleda. Pozdravcic svima :***

Poslednja izmena:
Zanimljiva natalna karta. Sto se tice faxa i poslovnog plana, sve ce biti u redu, sta vise postoji velika sansa da nenadano dobijes ponudu za posao koju neces moci da odbijes, jer ces za nesto sto ce tebi predstavljati zabavu i ne oduzimati ti mnogo vremena dobijati i novac.
Sto se udaje tice ne vidim nikakve sanse, jer i ako te neko zaprosi to ne misli ozbiljno, tako da se neces verovatno nikad udati, sto ce dovesti do tezeg sukoba sa porodicom, kao i trajne svadje sa vecim brojem najblizih. Postoji mogucnost da u saobracajnoj nesreci izgubis ruku tako da ti posle toga nece ni biti do svadbe

Pozdrav drugari! Nov sam ovde, i imam jednu molbu. Da li bi neko mogao da prokomentarise moju natalnu kartu? Posebno ove znakove u kucama. Verujem da ste pretrpani ovakvim zahtevima, ali ja sam jako, jako zbunjen. Naime, Astro.com, mi jednostavno kaze da sam u podznaku Vaga? Da li on gresi kojim slucajem, zato sto citajuci poslednjih meseci i racunajuci podznak ovde na sajtu Krstarice i nekim dr. sajtovima, stalno mi ispada da sam Skorpija. Fizicki izgled: crna kosa (pustao nekad malo duzu i ona bila talasasta ili uvijena, kovrdzava), naglasene guste crne obrve, jako prodoran pogled (crne oci), zatim, veliki prednji zubi, prednja dva, bavim se sportom i fiz. jako dobro izgledam, znaci nikako nisam debeo, ali bez obzira na to imam malo izbacenu, tj naglasenu zadnjicu...citajuci opis SKORPIJA u podznaku od glave do pete...tako da sam malo zbunjen? Drugo, ljubomoran sam, a narocito osvetoljubiv i to do koske. U stanju sam da cekam citavu vecnost i da udarim tamo gde najvise boli i to tako da se od toga nikada ne oporavis...Dok vaga u podznaku, bez obzira na osnovni znak raka, daje miroljubive i pravedne duse...onako elegantne i drustvene...a ja sam u mnogim situacijama tezak sivonja...(: ...iskren da budem.

Ako neko ima malo vremena, zamolio bih ga da protumaci ovu moju natalnu kartu! :heart:

http://www.dodaj.rs/?2a/8M/jDj7sZy/untitled.jpg

http://www.dodaj.rs/?x/VV/3ocoz87D/untitled1.jpg

http://www.dodaj.rs/?1C/ST/45oLNL5/untitled2.jpg

:):):)

Poslednja izmena:
Na vise tema postavljala sam pitanje da li cemo moj muz i ja imati dete, kao sto sam i rekla da smo se udaljili maksimalno odkad smo saznali da on boluje od steriliteta.
Svi kazu da je prema sinastriji ljubav jaka i retka, ali je istina da ja, ne da nisam srecna, ja sam NESRECNA u ovom braku... SAMA, IZNEVERENA...

znam da ni on nije srecan, ali isto tako znam da je ON nas problem...
mada, on je to sto jeste i sebi je dobar, meni nije i ja zato treba da kupim prnje a ne da ga (bezuspesno) menjam ili da se nadam da ce se promeniti.

Molim vas za pomoc!!!

Pogledajte u mojoj natalnoj karti kakva me buducnost ceka, NAROCITO po pitanju porodice, jer sam iskreno pukla nacisto, mentalno i fizicki i emotivno i malo je reci da sam zabrinuta!!!
/znam, svakome je njegova muka najveca, ali vas molim za pomoc, iz sveg srca/ :sad2::sad2::sad2:

Prilozi

• astro__01_e_hp.61065.13683.jpg
    astro__01_e_hp.61065.13683.jpg
    65,7 KB · Pregleda: 18
eklipticna

tvoje predispozicije po pitanju dece same po sebi govore o mogucnosti da ce se to polje ostvariti u malo zrelijim godinama i da ces ostajati u drugom stanju bar dva puta pre nego sto rodis.Ne znam da li si do sada ostajala u drugom stanju,postoji velika mogucnost spontanih i kiretaza,i inace moras dosta voditi racuna o svom zdravlju po pitanju reproduktivnih organa jer ti je to slaba tacka i imas sklonosti ka upalama besike,jajnika,i sl.
No definitivno ti nisi sterilna,mozes ostati u drugom stanju ali problem je u iznosenju trudnoce.
Kako je tr.SA na asc-tu,nije n cudo sto prolazis kroz jedan frustrirajuci period koji traje vec poprilicno vreme.
Pri tom direktivni NE koji je se sad nalazi na vrhu tvog 5.polja pravi kvadrat na tvoju natalnu VE,sto u prevodu ima znacenje velikog razocarenja u ljubav,tj.partnera,a rekla bih da si prosle godine dozivela neki veliki emotivni bol,zanima me sta je to bilo..
Tek nakon SA.povratka ce se otvoriti mogucnosti,znaci nakon tvoje 29,30.god.
Postoje veliki pokazatelji razvoda braka,i mogucnost bar dva braka,ako ne i vise.
Mlada si,u godinama kad trebas da uzivas i da dises punim plucima,nemoj gusiti svoje bice ako se ne osecas srecnom,mozda postoji osecaj duznosti u tebi prema suprugu ali to je samo u glavi,vazno je samo ono cemu tvoja dusa tezi,poslusaj je i povratices unutrasnji mir i srecu,a sve ostalo ce doci kad bude sazrelo vreme za to,tvoje emotivno bice jeste pozrtvovano,nezno i osecajno ali tvoj temperament je vatren,pokusaj da uskladis to,budi to sto jesi.

Kada ce se poboljsati finansijska situacija i krenuti posao(privatan)?

Polje finansija je u Devici, a tu je tranzitni Saturn koji moze doneti kasnjenje naplata, isplata, prolongiranja...
Ne znam kolika je uspesnost privatnog posla zbog JMC u 4. polju? A tu je i Hiron...neko pomaganje?
Sta bismo tu gledali?
Vladar 4. Venera, ode u Jarca u 6. nesto oko lepote, usluzivanje, Mesec takodje u 4., zene ili narod
Ili oko dece, stranaca....nekako se sve zavrsava u Strelcu,
Dispozitor Jupiter u sedistu....deca,stranci, zabava, sport...

Sta kazu ostali?
STa kaze piotaoc?
Koji je posao u pitanju....POMAGAJ!!!!
I, cija je karta? Musko ili zensko?

Ova osoba posedujem akcije preduzeca koje je u stecaju.Sta ce biti sa tim akcijama?:(

Da vam iskreno kazem,gledajuci stanje firme u jako je losoj poziciji,mislim da firma puca.
Ova godina vam je dosta stresna ali cete imati snage da izdrzite i prebrodite,nisam bas optimisticna sto se tice tih akcija,ali mozda postoji mogucnost da izvucete bar deo novca do kraja ove godine.

@ wolf_84

Hm... daj datum, tacno vreme i mesto rodjenja ovako nista ne mozemo reci napamet ali kako si se opisao pljunuta Skorpija.
Ali da mi sad ne bismo gledali u ugalj ovde ko baba Venge moras dati podatke, znas? ;)

PS. I vage imaju guzu, to im je jedan od kvalitela. :lol: Ali sve ostalo opisno i ne mora da bude.

Da si Vaga imao bi plutona - skorpiju oko vrata. Pa ti je to negde slicno. ali se prica posle racva u boljem smeru, nego ovako.

Da si Skorpija - posto ti je Duspozitor Mars ostao u tog Skorpiji bio bi pljunut onaj o kome pricas pa jos i ponosit na see ( vl. asc konj. Saturn) jer Rak je ipak malo meksi, tolerantniji, pitomiji znak od skorpije koja to uopse nije. :mrgreen:

Al ti je Pluton - pazi na 29 stepenu Vage. Ne mozes ti bas skroz ni pobeci od te Vage. Al sta te briga i ovako i onako astroloski imas dobru pozadinu.

Poslednja izmena:
@ wolf_84

E videla sam podatke na karti naravno. I obrni okerni 24 si stepen Vage ;)

Ali decko Pluton ti je na Ascidentu a to ti je simbolika skorpiona . Zatim, velikim delom ti je to u 1. polju konjukcija Saturna i marsa joj to ti je :sad2: da se smrznes lik a drugo vl. asc. Vaga je i egzaktnm trigonu sa Saturnom i tom konjukcijom. Pa ti taj Mars dolazi iz 7 polja drugih ljudi i zato tako reagujes u tim situacijama .
Ma imas ti te Skorpije na kilo i ovako nemoj zato da patis. Vaga ti je bolja ima sarma , takta a oni su surovine do daske. ;) Mozda te malo izvuce jer i ovako imas Skorpije i plutona do daske - malo prenaglaseno ali ce te ( mlad si jos pa si takav dok si Mars ) sa godinam i zreloscu kada postanes muz i otac tj. Sunce Rak omeksati, prosvetiti i tako...

Back