Nastavlja se rasprodaja u Zvezdi: Otišla još dvojica

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
333.273
Uros_Kabic_FOTO_Starsport_640x940.jpg


Curi vreme, bliži se kraj zimskog prelaznog roka u Italiji, kao u većem delu Evrope, a u "pucanj" bi mogao da uleti Uroš Kabić, kojem se smeši prelazak u Torino.
Pored Kabića, sredinu bi mogao da promeni i Kings Kangva...kako piše Direktno

Fudbaler Crvene zvezde bi mogao karijeru da nastavi među Bikovima, javlja italijanski novinar Đanluka di Marcio. Prema njegovim informacijama Torino želi da pozajmi Kabića na šest meseci, s opcijom da ga posle toga otkupi od crveno-belih za 2.000.000 evra.S obzirom na to da se u Italiji "pijaca" zatvara u 20 časova, jasno je da će klubovi morati munjevito da reaguju da bi se ovaj transfer zaključio.

Ima Zvezda za Kabića i ponudu iz MLS-a, od Šarlota, vrednu 1.500.000 evra, ali na Marakani još vagaju šta im je najbolje da urade.

Pre šest meseci, pre nego što je prešao u Zvezdu, Kabić je mogao u Bolonju, takođe je taj italijanski klub "flertovao" sa Vojvodinom, međutim,
na kraju je završio na Marakani u transferu vrednom 800.000 evra. Ali se u taboru srpskog prvaka minule jeseni nije naigrao.

Fudbaler Crvene zvezde, Kings Kangva, pojačaće belgijski Kortrajk. Do juna će Kangva biti u Kortrajku na pozajmici. Kortrajk će imati pravo otkupa od 1.500.000 evra.
 

Back
Top