Nastavlja se borba protiv organizovanog kriminala....

1) Dinkic daje ( tj banke daju)
2)Ta drzavna ustanova u kojoj su radnici placeni 4000 bi ubrzo ostala bez istih, ako bi ih ovaj placao 6000
3)To se da osmisliti, a kvalifikacije mu ne trebaju
4)To sto ne zna gde ce sa sobom odnosi se na ono sto sam vec rekao da je psihicki nesposoban, isto to sto nije cuo za Dinkica znaci da nije dobar gradjanin jer ne zna sta se desava na vecem planu., Znaci neobrazovan je. Za to vec nije kriv Dinkic. Skolovanje je besplatno. ili barem u velikoj meri besplatno.
5)Ne trebaju to mogu da potpisem.
6)20 godina 20 godina je to trajalo.... Mislim d atada nije imao ni zenu ni decu ni nista :mrgreen:
(inace ne volim ja Dinkica, mislim da mozemo da imamo mnogo boljeg ministra, ali se lepo vidi da im je dao finu sansu, pogotovu za te investitore tj potencijalne)

1-Daju djoku da izbijes oci.
2-Ne bi sigurno,veruj mi a da dotle dodje treba da se gilja i gilja.
3-Tesko ali izvodljivo.
4-To se ne odnosi na to,psihicki nesposoban covek je onaj koji pisha u krevet,ima raznoraznih psihickih bolesti koji mu koce bilo kakav napredak i nije u stanju da radi.
Ako nije cuo za dinkica znaci da nije dobar gradjanin.........ajde ne lupetaj gluposti.
Ako nije cuo za dinkica znaci da je neobrazovan??????a o dinkicu se ucilo u skoli pre 30 godina??
Gde znaci da je neobrazovan?

Ma daj ne lupaj gluposti,zavrsili smo pricu.

Poslednja izmena:
1-Daj djoku da izbijes oci.
2-Ne bi sigurno,veruj mi a da dotle dodje treba da se gilja i gilja.
3-Tesko ali izvodljivo.
4-To se ne odnosi na to,psihicki nesposoban covek je onaj koji pisha u krevet,ima raznoraznih psihickih bolesti koji mu koce bilo kakav napredak i nije u stanju da radi.
Ako nije cuo za dinkica znaci da nije dobar gradjanin.........ajde ne lupetaj gluposti.
Ako nije cuo za dinkica znaci da je neobrazovan??????a o dinkicu se ucilo u skoli pre 30 godina??
Gde znaci da je neobrazovan?

Ma daj ne lupaj gluposti,zavrsili smo pricu.

Ti ne kapiras da ako sad ane znas ko je Dinkic, uopste nisi u toku sta se desava sa celom zemljom, a sa time sta se desava i sa tobom samim. a mislim da je vrlo bitno da ljudi znaju sta se desavaju, a ne da se ponasaju kao da ih nije briga.
1)Dinkic daje, za sta sam siguran.
2)pogledaj pod 3
3)tesko super taman ce biti vec anagrada kada uspe
4)Mislio sam metaforicki psihicki nesposoban.
A objasni mi po tebi je ok da kao GRADJANIN drzave Srbije ne znas ko je Dinkic? I to odrastao gradjanin. I to jo su vremenu ovako kriznom i podeljenom.

Back