NASTAVITE PRICU:"Gledano iz zenskog ugla"

krenula je da predje ulicu , i ogroman sleper pun svinjskog sranja presao je preko nje i od nje je napravio fleku na asfaltu!

Tuzan muz gledao je sa prozora i rekao: "Komsija, izgleda da ces ti morati da skoknes po pivo!"

Tuzan komsija odgovori: "Daj da krenem pre nego sto pocne drugo poluvreme!!!!"

Ustade, i ode po pivo!

THE END

Medo Medic:
krenula je da predje ulicu , i ogroman sleper pun svinjskog * presao je preko nje i od nje je napravio fleku na asfaltu!

Tuzan muz gledao je sa prozora i rekao: "Komsija, izgleda da ces ti morati da skoknes po pivo!"

Tuzan komsija odgovori: "Daj da krenem pre nego sto pocne drugo poluvreme!!!!"

Ustade, i ode po pivo!

THE END
Uh Medo ti ga bas sad zeznu,a bas nam masta bila proradila ccc...uvek moras sve da pokvaris.Mozda smo bre mogli da snimimo film heheeh i oskara da dobijemo na kraju :D :wink:

Popila sam jedno svetsko a naše, sad ćeš da vidiš zaplet:"Udovac okleva, komšija ni malo!Ruke mu energično prelaze preko njegovih butina, preskaču ovlaš preosetljiva mesta i prelaze na stomak, grudi, leđa, vrat....Glave im se dodiruju prvo sa strane a onda čelima.Dišu jedan u drugog i pale se ...Komšija naskače u krilo udovcu i počinju da se ljube kao pomahnitali i da guraju jedan drugom jezik kao što bi nešto drugo...."

Yebote, napalila sam se...
Ovo je verovatno vrhunac egocentrizma - ložiti se na svoje perverzno pisanje :lol: :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
Popila sam jedno svetsko a naše, sad ćeš da vidiš zaplet:"Udovac okleva, komšija ni malo!Ruke mu energično prelaze preko njegovih butina, preskaču ovlaš preosetljiva mesta i prelaze na stomak, grudi, leđa, vrat....Glave im se dodiruju prvo sa strane a onda čelima.Dišu jedan u drugog i pale se ...Komšija naskače u krilo udovcu i počinju da se ljube kao pomahnitali i da guraju jedan drugom jezik kao što bi nešto drugo...."

Ovo je verovatno vrhunac egocentrizma - ložiti se na svoje perverzno pisanje :lol: :lol: :lol: :lol:

U tom trenutku neko zvoni na vratima... oseca se neki neobicno neprijatan miris. Njih dvojica se pogledase zbunjeno i brzo otrcase, udovac ka vratima a komsija u kupatilo. Udovac je otvorivsi vrata ugledao svoju prelepo 'naparfimisanu' damu i umalo se nije srucio na pod... i jedva promucavsi dodao (sav naivan): 'Draga, sta ti se desilo?'. Ona, besna zbog pokvarene frizure poce da ga gura i psuje sve po spisku. Uputila se (naravno) pravo u kupatilo...

Idemo dalje...

apotekarka:

Sve to je gledala komshinica, i ochima pohotnim nije mogla da veruje! Dva komada i to pogreshno usmerena. "Mamu im gejovsku"- pomisli ona u sebi. Reshila je de ih ne gleda skrshtenih ruku pa ih je momentalno zavukla u gatjice i tamo smirivala situaciju. KAd je doshla sebi otrchala je vidno uzbudjena do svoje prijateljice da joj ispricha shta je videla dok je redovno zverlala po tudjim stanovima kroz prozor, onako sluchajno. Medjutim, komshinica nije mogla nishta da odgovori jer su joj usta bila zauzeta muzem. Pozamashni baja dlakavih grudi i ramena, o ledjima da ne prichamo, je stenjao i kroz grch pitao:"Ze-eee-e-e-no-oo ahhh... je-e-el da stavim... uf shto si dobra... i-i-iz keca u kec? ili u iks?" Za to vreme ova prva komshinica je brzo izvukla iz svojih gaca tiket zbog kog je i izashla poshto je muz poslao da uplati, procedila ga i uporedila sa komshijinim koji se znojio i trzao dok mu je zena obradjivala krasoja a drugom rukom drashkala ispod... "Ne,ne,ne komshija juventus -kec, roma iz dva u iks a lacio iks, vidi koeficijent - ko tvoj", leleee komshinice gde si ga nashla... ja ochi izgubih trazeci kod mog. "Ajde cuti seljanchuro i pomazi" reche ova mladja komshinica. Muz je ljutito pogleda i kaze"jel oces da mi se smrzne? nazad u ta usta" Obe su zdushno prionule na posao, i rukama prelazile preko njegovog tela...

A ajd, sad neka neko nastavi, slab sam ti ja u pisanju erockih romana i stranachkih programa, mislim znam kako da odradim ali ne znam kako da napishem... Verovatno zato shto mi je trenutno sishla sva krv iz mozga... Mada opet mislim da je komsinica pogreshila za juventus tu treba staviti iz dvojke u iks... Ne bi bilo loshe da Otac Cirilo, nastavi dalje sa nekim citatom... :)

apotekarka:
Hahahahhaha, upropasti mi gay poornjavu :lol: :lol:

ne ne ne, posle necemo moci da ih se otarasimo...
KLASIKA RULES!!! 8)

Eh pa da nastavimo prichu...

Mladja zena je obradjivala i dalje najomiljeniji deo tela svog muza, a komsinica je lizuckala malo nize dok je drugom rukom prelazila preko njegove chvrste, okrugle, preplanule, zgrchene pozadine. Gubio je polako svest...

Odjednom je pochelo da kulja! Mushkarac nije znao shta da radi... To se rukama nije moglo zaustaviti... Komshinica se uplashila... Zena se trgnula uzela krpu i usplahireno uletela u kuhinju i povika"sunce mu poljubim - iskipe mi mleko"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dlakava_Strvina:
apotekarka:

KLASIKA RULES!!! 8)

Mladja zena je obradjivala i dalje najomiljeniji deo tela svog muza, a komsinica je lizuckala malo nize dok je drugom rukom prelazila preko njegove chvrste, okrugle, preplanule, zgrchene pozadine. Gubio je polako svest...

Odjednom je pochelo da kulja! Mushkarac nije znao shta da radi... To se rukama nije moglo zaustaviti... Komshinica se uplashila... Zena se trgnula uzela krpu i usplahireno uletela u kuhinju i povika"sunce mu poljubim - iskipe mi mleko"

A šta je bilo sa komšijom i udovcem?

SVesna:
Dlakava_Strvina:
apotekarka:

KLASIKA RULES!!! 8)

A šta je bilo sa komšijom i udovcem?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

neznam da li se jos ljube ili su presli na nesto konkretno :?:

Back