- Poruka
- 572
Nekako ima izvesnog sadizma u njima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima.
Trudicu se da budem sto jasniji i konkretniji dok budem opisivao svoje iskustvo.
Naime, imao sam seks sa devojkom pre 9 dana. Koristio sam kondom (kao i uvek), ali sam napravio jednu gresku koju inace ne pravim. Nakon svrsavanja u kondom, nastavili smo sa seksom jos nekih 3-4 minuta (da, znam da sam debil. Da, znam da nisam trebao to da radim. Ne, ne nameravam vise da pravim takvu gresku.). Kad sam izvadio nakon tih 4 minuta, kondom je i dalje bio pun, nije pukao, niti je spao.
Ono sto mene brine je sledece: Da li je moguce da se deo sperme izlio kroz otvor na kondomu?
Bitno je napomenuti da je juce radila test trudnoce i bio je negativan (mada proslo je 8 dana nakon odnosa tako da nisam siguran u pouzdanost tog test nakon tako kratkog vremena). Poslednji put je dobila za Novu Godinu.
Eto, to je to. Interesuje me da li i dalje imam razloga za brigu, ili mogu da nastavim sa "normalnim zivotom"?![]()
Pa bolje i pilula za dan posle nego struganje.
A kako se obim penisa smanjuje tako ostaje luft kroz koji može izaći sperma.
Momak ne brini.. biće sve ok.
Pazi se sledeći put.
srbija sa 200 000 abortusa ima tu iskustva ne brini
mene i ovako zezaju ovde, jer sam spomenuo, u tim godinama sam mogo tri put bez vadj, i nije se smanjio
Hvala na prijatnim recima![]()
Nisi je pitao ni dal su joj bili plodni dani..
Ja sam čuo od forumašica da si ti neke slike stavljao, ilegalnog sadržaja i po načinu na koji su mi trač prenele, ja ti verujem.![]()
pa eto tamo na dvvd od kad sam ja tu, mislim da sam u gackama jedan od privih stavio, a bila i bez gacka ista ko araonova, a bila i na mozaiku jedna, e mislim da je od tad poceo trac, inace pre toga niko nije nesto posebno kometarisao moje gacke i torsos
94-to godiste, kao i ja![]()
Ostavi dečka na miru da ti ne ofarbam te nokte u plutone i šilje.
Aha... znači nisu lagale..![]()