Nastavak odnosa nakon ejakulacije

Zdravo svima.

Trudicu se da budem sto jasniji i konkretniji dok budem opisivao svoje iskustvo.

Naime, imao sam seks sa devojkom pre 9 dana. Koristio sam kondom (kao i uvek), ali sam napravio jednu gresku koju inace ne pravim. Nakon svrsavanja u kondom, nastavili smo sa seksom jos nekih 3-4 minuta (da, znam da sam debil. Da, znam da nisam trebao to da radim. Ne, ne nameravam vise da pravim takvu gresku.). Kad sam izvadio nakon tih 4 minuta, kondom je i dalje bio pun, nije pukao, niti je spao.

Ono sto mene brine je sledece: Da li je moguce da se deo sperme izlio kroz otvor na kondomu?

Bitno je napomenuti da je juce radila test trudnoce i bio je negativan (mada proslo je 8 dana nakon odnosa tako da nisam siguran u pouzdanost tog test nakon tako kratkog vremena). Poslednji put je dobila za Novu Godinu.

Eto, to je to. Interesuje me da li i dalje imam razloga za brigu, ili mogu da nastavim sa "normalnim zivotom"? :)

Sta pije kafanaaa

Ja sam čuo od forumašica da si ti neke slike stavljao, ilegalnog sadržaja i po načinu na koji su mi trač prenele, ja ti verujem. :lol:

:rumenko:

pa eto tamo na dvvd od kad sam ja tu, mislim da sam u gackama jedan od privih stavio, a bila i bez gacka ista ko araonova, a bila i na mozaiku jedna, e mislim da je od tad poceo trac, inace pre toga niko nije nesto posebno kometarisao moje gacke i torsos

ne nije bilo ilegalnog sadrzaja, jes da su tessi drhtale ruke, dok je brisala, al nije bilo u duhu teme, zato obrisane

Back