Nasledstvo

Ne pitam za cenu.
nije materijalno
nije decko
ne pita za cenu
hmmmmm
200.webp

Vi ljudi ne kopcate da sve stvari treba z zivota resiti i dovesti do kraja.
Testament je tajni dokument i ne treba da se zna sta sadrzi. Nasledje se podeli na vreme i pobrine se da svako prihvati to sto si naumio.

Kod v

kod vas na jugu nije tasko, jednostavno preskociti tapije....:)

Sad me vređaš. U tom gradiću na jugu, koji nema veze sa Kosovom da se razumemo, sve funkcioniše. Kada poručum online izvode ili šta god, dobijem odgovor, potvrdu i sve u rekordnom roku. Za razliku od Novog sada recimo.

Pa tako funkcioniše i katastar i ostalo.

A ne radi se u mom slučaju o tapijama, sve je čisto i lako rešivo.
Samo da tetka umre. A i naživela se.

Ja to znam. Znam i gotovo sve o naslednom pravu i kako funkcioniše. U teoriji. U praksi, inat i stare razmirice naprave haos u familiji i ostane gomila problema.
Ne znam sta je u pitanju ali najbolje bi bilo da zaboravis i oprostis, i zivis svoj zivot. A kolo srece se okrece i svak dobije sta je zasluzio pa i ta tvoja tetkica ce. A tebe ce samo zatrovati mrznjom. Jedan je zivot nemoj da ti ga ona potraci, nego budi srecna i zivi u ljubavi. Nisi ti nista pogresno uradila da toliko ispastas.

Ne znam sta je u pitanju ali najbolje bi bilo da zaboravis i oprostis, i zivis svoj zivot. A kolo srece se okrece i svak dobije sta je zasluzio pa i ta tvoja tetkica ce. A tebe ce samo zatrovati mrznjom. Jedan je zivot nemoj da ti ga ona potraci, nego budi srecna i zivi u ljubavi. Nisi ti nista pogresno uradila da toliko ispastas.

Ma je ne mrzim i ne čekam, kažem to nema materijalnu vrednost. Samo pripada meni i biče moje. Do tada ne mislim o tome, živim normalno.
Samo me tema potsetila na tetku. A ja joj ne želim smrt, prosto mora jednom da umre. Neka je do tad.

Back