Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.232
Koja je onda svrha nasledja?Ne pitam za cenu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je onda svrha nasledja?Ne pitam za cenu.
Eto vidis zato na vreme djubre mora da se izbacujeImam za tebe primer....srecom je dobro zavrsilo. ali sin narkoman je tata dzordza bolesnog hteo da baci prekoterase zbog para koje je cuvao za licno izdrzavanje...
Izbacen je iz testamenta, ali niko ne moze da mu zabrani da obidje oca...i bas zato dok mu je otac ziv on uzima pare...tako ce i tebe...Eto vidis zato na vreme djubre mora da se izbacuje
M jok ja sve u banku kod vucica tamo je sigurnoIzbacen je iz testamenta, ali niko ne moze da mu zabrani da obidje oca...i bas zato dok mu je otac ziv on uzima pare...tako ce i tebe...
Koja je onda svrha nasledja?
nije materijalnoNe pitam za cenu.
Platice ona, na nekoj cupriji...U mom slučaju nema svrhe, komplikovano je.
Nije trebalo ni da bude njeno, a njoj ne treba. Neudavana, bez dece i sa deviznom penzijom.
Ima šansu da ispravi pre nego umre, ako ne ispravi, platiću.
nije materijalno
nije decko
ne pita za cenu
hmmmmm
![]()
Slažem se. I ne treba im ništa obećavati, niti nedajbože prepisivati za života. Sve lepo izdeliti testamentom.Deca se ne drze nasledjima....jer ste onda sebicni i niste zasluzili da o vama brinu...
sta bi moglo da bude
![]()
kod vas na jugu nije tasko, jednostavno preskociti tapije....Slažem se. I ne treba im ništa obećavati, niti nedajbože prepisivati za života. Sve lepo izdeliti testamentom.
A znaš koliko je imanja nasleđeno koja su se vodila na pradedova, nikad nisu prevedena, uknjižena..
To je teško posle razrešiti

Kod v
kod vas na jugu nije tasko, jednostavno preskociti tapije....![]()
Ne znam sta je u pitanju ali najbolje bi bilo da zaboravis i oprostis, i zivis svoj zivot. A kolo srece se okrece i svak dobije sta je zasluzio pa i ta tvoja tetkica ce. A tebe ce samo zatrovati mrznjom. Jedan je zivot nemoj da ti ga ona potraci, nego budi srecna i zivi u ljubavi. Nisi ti nista pogresno uradila da toliko ispastas.Ja to znam. Znam i gotovo sve o naslednom pravu i kako funkcioniše. U teoriji. U praksi, inat i stare razmirice naprave haos u familiji i ostane gomila problema.
Ćao... a jel vas stvarno ima 503?znaaaaaaam
![]()
vila na dedinju
![]()
pa caoooo..ja sam tab
A za sta je skracenica tab? Tableta ili tabla?Ćao... a jel vas stvarno ima 503?
![]()
ja sam najmladji u porodiciĆao... a jel vas stvarno ima 503?
![]()
tabaA za sta je skracenica tab? Tableta ili tabla?

Ne znam sta je u pitanju ali najbolje bi bilo da zaboravis i oprostis, i zivis svoj zivot. A kolo srece se okrece i svak dobije sta je zasluzio pa i ta tvoja tetkica ce. A tebe ce samo zatrovati mrznjom. Jedan je zivot nemoj da ti ga ona potraci, nego budi srecna i zivi u ljubavi. Nisi ti nista pogresno uradila da toliko ispastas.