Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.196
Nisi u pravu jer zene to rade da ne bi imale obaveza, da ih niko ne bi ucenjivao zbog nasledja...O da itekako sam u pravu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi u pravu jer zene to rade da ne bi imale obaveza, da ih niko ne bi ucenjivao zbog nasledja...O da itekako sam u pravu
Aha ,zato u drugoj kuci puse i svekru i svekrviNisi u pravu jer zene to rade da ne bi imale obaveza, da ih niko ne bi ucenjivao zbog nasledja...
Promjeni ime u "zenomrzac" hahahahO da itekako sam u pravu
Pa ne odricu se roditelja ako su se odrekli parceta zemlje. Naravno da su im vrata uvijek otvorena.Pa nema sta da se odricu ako su normalni da bi drzava profitirala,nek su im vrata svoje kuce uvek otvorena
Istina, ali to rade dobrovoljno dok im se ne smuci....tu nemaju obavezu.Aha ,zato u drugoj kuci puse i svekru i svekrvi
Je ne pomenuh roditelje nigdePromjeni ime u "zenomrzac" hahahah
Pa ne odricu se roditelja ako su se odrekli parceta zemlje. Naravno da su im vrata uvijek otvorena.
Pa bas zato, uvijek su mu zene meta. Bogami biti zenomrzac spada u poremecaje licnosti pa neka navali i dalje.Otkud je zenomrzac kad samo o zenama govori....i cita sta pisu i sta rade...zna im i mame i tate i svalere...
Pa kazes neka su im vrata kuce otvorena, uvijek ce biti otvorena. I imace dje da se vrate i bez parcica zemlje.Je ne pomenuh roditelje nigde
Da u kucu koju su nasledila braca od kojih se zene odricuPa kazes neka su im vrata kuce otvorena, uvijek ce biti otvorena. I imace dje da se vrate i bez parcica zemlje.
Dok su roditelji zivi niko nije naslednik...posle ne moraju, a cesto se i odricu da ne bi morale da imaju kontakte sa snajama i ostalom rodbinom...Da u kucu koju su nasledila braca od kojih se zene odricu
U australiji?Ja čekam da mi umre tetka.
i to jios nije imanje nego nuzni deo.Pa da ali zasto bi sakupljao imanja po Srbiji ako vec ne zivi tu, i nema namjeru tu da zivi. Dovoljno je da se naslijedi od oca ja mislim.
pa da i tebi kreneJa čekam da mi umre tetka.

U australiji?
zlobnicaAli uzela je nešto što meni pripada.
Mjok da krene,samo da mi se vrati moje.pa da i tebi krene![]()
Ma nemoj,a zamisli moja snajka ima veca prava od nas u burazerovoj kuci,ne moze nijedna zena da zameni sestru da bi imala veca prava,ja cu sve sto imam odma na dete dok je u pelenama,ako bude vise dece podjednako ili ko manje ima njemu vise,ili ko je bolji prema meni njemu vise,naravno ako mi je sin narkoman da ne zasluzuje nasledstvo koje ce da usmrka,u svakom slucaju ne bih prepustio slucaju da se na sudu deli posle moje smrti da profitira drzavaDok su roditelji zivi niko nije naslednik...posle ne moraju, a cesto se i odricu da ne bi morale da imaju kontakte sa snajama i ostalom rodbinom...
Zamisli da tvoja zena nasledi deo kuce roditelja u kojj zivi snaja, brat i njihova deca i da ti traze pare da odrzavas svoj deo koji ne mozes da koristis, jer oni zive u njemu?
Jos gore, da sve plodove s njive treba da delis sa surnjajom i njenom familijom, pa i porez, a ona raspolaze i udeljuje ti kolik ona misli da treba u suprotnom bi morao da imas trosak da budes sve vreme na imanju, a sve to vredi samo koliko si sposoban da branis.
Jos je gore kada sve to predje na decu, pa deca koja ne znaju odnose zakrve medju sobom za 100evra...
uzela ti decka?Mjok da krene,samo da mi se vrati moje.
Nije materijalne prirode.

Ne želim je u paklu... da se ne sretnemozlobnica
u paklu ce goreti
manje ce te boleti
![]()
ako nema neku veliku vrednost bolje nemati dodirnih tacaka....sitna nasledja vise kostaju nego sto vrede...Ne, u Srbiji
Ali uzela je nešto što meni pripada.
ako nema neku veliku vrednost bolje nemati dodirnih tacaka....sitna nasledja vise kostaju nego sto vrede...
Imam za tebe primer....srecom je dobro zavrsilo. ali sin narkoman je tata dzordza bolesnog hteo da baci prekoterase zbog para koje je cuvao za licno izdrzavanje...Ma nemoj,a zamisli moja snajka ima veca prava od nas u burazerovoj kuci,ne moze nijedna zena da zameni sestru da bi imala veca prava,ja cu sve sto imam odma na dete dok je u pelenama,ako bude vise dece podjednako ili ko manje ima njemu vise,ili ko je bolji prema meni njemu vise,naravno ako mi je sin narkoman da ne zasluzuje nasledstvo koje ce da usmrka,u svakom slucaju ne bih prepustio slucaju da se na sudu deli posle moje smrti da profitira drzava