- Poruka
- 4.066
@ ne znam ko bese
ma imam ja jaku ekipu, ali nije to to...
interesantno da su ova dva dana protekla mirno...
ma imam ja jaku ekipu, ali nije to to...
interesantno da su ova dva dana protekla mirno...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav liberalizam?Бл:Либерализам, права и демонократија само поспешују те ужасне злочине над нашом децом
СМРТНА КАЗНА ЗА СВАКОГА КО ИЗВРШИ БИЛО КАКАВ ЗЛОЧИН НАД ДЕЦОМ
Nije bas tako ima razlikeetotako:Ubiti odraslu osobu ili ubiti dete, ne menja stvari. MI smo kao ljudi prosto više osetljivi na ubijanje potomstva jer nam je programirano zbog nastavka vrste.
kakva je razlika izmedju Srbije i sveta_guru_:Jedino pitanje je koliko je zrtva sposobna da se brani. E to je neko merilo u nasim mislima.
Inace nasilje u Srbiji je mnogo veci problem od 1 ubistva. Ja zivim u malom gradu, ali znam bar za 2 slucaja da su ljudi koje poznajem ubili nekoga. Poznajem jos vise njih koji svoj i tudj zivot ne cene ni malo. Taj odnos prema zivotu je problematican, ali za promenu istog potrebno je nazalost samo vreme.
Pa to imas u americi pa i pored smrtne kazne imaju oko 10000 ubistava godisnje ako je verovati Mur-uurospo:Ma samo smrtna kazna za najekstremnije slucajeve i videli bi onda da li bi se to ponavljalo i u kojoj meri.
Onaj ko npr. siluje ili ubije dete ne zasluzuje da zivi vise...posle sudjenja pred straljacki vod i kraj price
Grandfather:Pa to imas u americi pa i pored smrtne kazne imaju oko 10000 ubistava godisnje ako je verovati Mur-u
Meni se sve cini da smo im po tome sve slicniji :-?urospo:Druga stvar je u americi, to je drugi nacin zivljena, drugi mentalitet, i sl.
A i sigurno da bi taj broj bio veci kad smrtne kazne ne bi bilo.
Nacionalista:Проблем је у томе што су већина убица наше деце су цигани,Румуни,муслимани и остали шљам,апсолутно се залажем за повратак смртне казне којом ће се казнити овакви злочини попут недавног у Батајници.
СРБИЈА СРБИМА!!!!
Бл:Либерализам, права и демонократија само поспешују те ужасне злочине над нашом децом
СМРТНА КАЗНА ЗА СВАКОГА КО ИЗВРШИ БИЛО КАКАВ ЗЛОЧИН НАД ДЕЦОМ