NASILJE U SRBIJI

Бл:
Либерализам, права и демонократија само поспешују те ужасне злочине над нашом децом
СМРТНА КАЗНА ЗА СВАКОГА КО ИЗВРШИ БИЛО КАКАВ ЗЛОЧИН НАД ДЕЦОМ
Kakav liberalizam?
Ne mogu da verujem da se jedan samoprozvani hrišćanin poziva na smrtnu kaznu. Kakav ti je to avatar? Kakvo je to licemerje pričati o pravoslavlju i zalagati se za represiju, ukidanje slobode i smrtnu kaznu.

Ako si takav vernik, zašto ne pustiš Boga da sudi? Evo... kao pravi liberal, zalažem se za takvu kaznu, a ja iskreno verujem u božju kaznu... za razliku od tebe koji hoće da požuri ispred Boga i možda pokupi poene za osudu i izvršenje fatalne kazne.

Jedino pitanje je koliko je zrtva sposobna da se brani. E to je neko merilo u nasim mislima.

Inace nasilje u Srbiji je mnogo veci problem od 1 ubistva. Ja zivim u malom gradu, ali znam bar za 2 slucaja da su ljudi koje poznajem ubili nekoga. Poznajem jos vise njih koji svoj i tudj zivot ne cene ni malo. Taj odnos prema zivotu je problematican, ali za promenu istog potrebno je nazalost samo vreme.

_guru_:
Jedino pitanje je koliko je zrtva sposobna da se brani. E to je neko merilo u nasim mislima.

Inace nasilje u Srbiji je mnogo veci problem od 1 ubistva. Ja zivim u malom gradu, ali znam bar za 2 slucaja da su ljudi koje poznajem ubili nekoga. Poznajem jos vise njih koji svoj i tudj zivot ne cene ni malo. Taj odnos prema zivotu je problematican, ali za promenu istog potrebno je nazalost samo vreme.
kakva je razlika izmedju Srbije i sveta
svugde u svetu se to desava cak i gore stvari a vi zapeli da pljujete Srbiju

kritika ne mora nužno da znači pljuvanje
a tema je nasilje U SRBIJI , ne u americi rusiji francuskoj...dakle :idea: :idea: :idea:
a sigurno ne cvetaju ruže ovde i ne možeš reći da nema nasilja među decom, nad decom, među ljudima...bračnim parovima itd ...to je tako a radiš na tome da toga ne bude ili bude što manje ali pre toga moraš da budeš svestan ti ja mi svi da to postoji i da je problem...
kad kažem to - mislim na nasilje tj. nasilno ponašanje među ljudima u srbiji.

Da, ali ne može se govoriti na taj način kao da je nasilje neki "specijalitet" Srbije.
Pa moji prijatelji su se vratili iz uređene države kakva je Kanada, upravo zbog
nasilja, stalno su u školu stizala neka upozorenja o pedofilima, manijacima i
serijskim ubicama.
Ovo što se kod nas trenutno dešava posledica je raspada sistema po svim
šavovima i teških društvenih i socijalnih poremećaja. Tu bez korenetih promena
društvenih, političkih, socijalnih, kulturnih...neće biti nikakvog poboljšanja.

zašto bih ja pričao o nasilju u kanadi...iskreno rečeno nasilje u kanadi me ne zabrinjava tj. prilično sam ravnodušan prema njemu

ali brine me nasilje u zemlji u kojoj živim tj. srbiji,pa ću da pišem o njemu

Hajde ovako. Pobio sam se(i moja ekipa naravno) prosle subote(ne znam zbog cega), pa u Avgustu, pa 1. Maja sa nekim seljacima(najgori masovnjak sa nozevima, palicama i flasama). Sve smo ih rasturili(ipak nisam ja sitan decko), ali to je manje vazno. Nije to tako mnogo, ali da li je to normalno?
E to je pitanje. Pitanje je koji je razlog dovoljan za fizicki obracun, i zbog cega se vecina desi bez ikakvog razloga?

U svakom slucaju, nasilje u ovakvoj Srbiji ne moze da se poredi sa nasiljem u onakvoj americi, mi smo za njih raj na zemlji sto se toga tice:)

Ma samo smrtna kazna za najekstremnije slucajeve i videli bi onda da li bi se to ponavljalo i u kojoj meri.
Onaj ko npr. siluje ili ubije dete ne zasluzuje da zivi vise...posle sudjenja pred straljacki vod i kraj price

urospo:
Ma samo smrtna kazna za najekstremnije slucajeve i videli bi onda da li bi se to ponavljalo i u kojoj meri.
Onaj ko npr. siluje ili ubije dete ne zasluzuje da zivi vise...posle sudjenja pred straljacki vod i kraj price
Pa to imas u americi pa i pored smrtne kazne imaju oko 10000 ubistava godisnje ako je verovati Mur-u

Nacionalista:
Проблем је у томе што су већина убица наше деце су цигани,Румуни,муслимани и остали шљам,апсолутно се залажем за повратак смртне казне којом ће се казнити овакви злочини попут недавног у Батајници.

СРБИЈА СРБИМА!!!!

malo malo pa se cuje ovakva glupost...mrzi me sad, ali bas cu da ti skupim hroniku ubistava u proteklih par dana, pa cemo da vidimo ko su te ubice...

Бл:
Либерализам, права и демонократија само поспешују те ужасне злочине над нашом децом
СМРТНА КАЗНА ЗА СВАКОГА КО ИЗВРШИ БИЛО КАКАВ ЗЛОЧИН НАД ДЕЦОМ

prvo, smrtna kasna nije za takve ljude, za takve ljude je dozivotna samica
a drugo, mnogo vaznije od rasprave, 'kako ih kazniti?' je rasprava 'kako spreciti?'

kazne ocigledno nisu toliko delotvorne, ne samo kod nas nego i svuda...mada je kod nas po pitanju toga tek krsh stanje....evo, ona dvojica sto su ubila ono Nikolu, prezime sam mu zaboravio, pre nekoliko meseci se sada setkaju gradom, a sudjenje nije ni pocelo....

kaze mi ortak koji je bio "u provinciji", da je tamo situacija jos gora od Beograda...kaze, momci koji se znaju ceo zivot, iz istog sela, uvece izadju u klub ( :) , "klub"...), sednu, naruce pivo, i mrste se...
i to je sustina...ceo provod se sastoji u tome da se zavalis u separe, narucis i mrstis se...i onda kada se sretnu pogledi dva mrstavca, nastaje situacija "S'a je bilo, s'a se mrstis, BRE?!?!?" i onda...
jos ako ima nekih devojaka koje ce da "impresioniraju"...ihhhh....

Back