Komentari čitalaca:
anonymous [neregistrovani] (12.10.2009, 22:05) pošalji odgovor
PROMENA RADNOG MESTA ?!
Policajac ce biti kratko suspendovan i nastavice da radi svoj "posao" bez ikakvog problema !! Zivi bili !!!
anonymous [neregistrovani] (12.10.2009, 22:16) pošalji odgovor
pricam ti pricu
Odrastao covek moze da prebije tudje dete u afektu. Sud posotji koji ce to da razume! Majko srbijo ti si zla maceha
odgovori na komentar:
Re

ricam ti pricu
anonymous [neregistrovani] (12.10.2009, 22:32) pošalji odgovor
a prezime?
jel policajac maloletan ?
odgovori na komentar:
Re:a prezime?
anonymous [neregistrovani] (12.10.2009, 22:59) pošalji odgovor
venis
ovo samo dokazuje da se nasim ljudima ispira mozak na policijskoj akademiji...
anonymous [neregistrovani] (12.10.2009, 23:05) pošalji odgovor
Nije bio na dužnosti???
Kakav li je tek tamo???
anonymous [neregistrovani] (12.10.2009, 23:11) pošalji odgovor
Kako sad nije bio na duznosti?
- Koliko ja znam, kada je to uradio, policajac nije bio na dužnosti, tako da u ovom slučaju podleže sankcijama kao i svi ostali građani...
VecaBG [neregistrovani] (12.10.2009, 23:18) pošalji odgovor
siroto dete
Policajac u tom momentu nije bio na duznosti pa prema tome odgovoran je zakonski kao i svaki drugi gradjanin.... a da je bio na duznosti nebi odgovarao sto je pretukao decka posto se verovatno osetio ugrozeno ...mogao je i da puca. Njima je sve dozvoljno.Malo ce ga poslati na odmor i za par meseci vratice se spreman ponovo da bije.
anonymous [neregistrovani] (12.10.2009, 23:19) pošalji odgovor
A da tebe neko zatvori u sahti???
A kako bi neko reagovao da njegovo dete zatvore u sahti. Dete od 12 godina nije malo, i roditelji bolje da su ga vaspitavali ne bi maltretirao tudju decu. Danas nekog zatvori u sahtu, sutra razbije glavu itd...
misa [neregistrovani] (12.10.2009, 23:30) pošalji odgovor
dobro je
dobro da nije bio u uniformi,katastrofa
anonymous [neregistrovani] (13.10.2009, 00:03) pošalji odgovor
Kao u ratu
Ljudi moji sta se ovo dogadja,
gledam i ocima svojim ne verujem.
Zrtava je svaki dan kao da smo u ratu.
Pa zar nas toliko ima da sebi to mozemo da dozvolimo.
Hitno treba zaustaviti stradanja u bilo kom obliku !
anonymous [neregistrovani] (13.10.2009, 00:04) pošalji odgovor
uzas
sta tek da ocekujemo kada se takav sakrije iza uniforme???
anonymous [neregistrovani] (13.10.2009, 00:10) pošalji odgovor
Re:a prezime?
Ma coveka treba uputiti na detaljan specijalisticki pregled. Kako ce taj policajac kada sutra bude na duznosti da spasi necije dete ako se ovako pnasa kad nije na duznosti.
pravda [neregistrovani] (13.10.2009, 00:11) pošalji odgovor
istina surova
Sad ne moze da se komentarise kada su u pitanju drugovi policajci a moglo je za bilo koga drugog...samo branite vi narodu da dise...
Anja [neregistrovani] (13.10.2009, 00:20) pošalji odgovor
Re

ricam ti pricu
Tacno, ne mogu da verujem da je potrebno ispitivati okolnosti koje su dovele do toga da odrastao covek prebije dete, tudje ili svoje, svejedno, to je bolesno i nenormalno! Pa, zar je moguce da jedno dete moze bilo cime da izazove, bilo kog normalnog coveka da ga ovako prebije, pa mogao ga je tako malog i mrsavog ubiti na mestu! Taj tip koji ne moze da kontrolise svoju divlju, i neobuzdanu snagu je zreo za kavez! U potpunom sam ocaju kad procitam nesto ovako, i ne znam vise, uopste kako zastititi i sacuvati decu od ovih likova koji vrebaju sa svih strana! Strasno!