BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Bilo je to pre desetak godina ili vise...
Stigao u Karakas jedan poznati srpski mafijas i reketas....
Strah i trepet u Vojvodini!
Zaradio mnogo para, pa resio da se oproba u Juznoj Americi.
Kako je bio bivsi muz od moje svastike, primio sam ga i ugostio.
On je odmah zakupio jednu kafanu u Karakasu i poceo da radi, iako jos ni jezik nije savladao.
Govorio sam mu da to ne radi, da gleda i uci barem jednu godinu, ali me nije slusao.
Propao je vec posle tri meseca.
Izgubio je velike pare (preko 200.000 dm)
Da zlo bude vece, zakacio se nesto sa kolumbijanskom mafijom.
Jedne noci, oko ponoci zove me na mobilni i place: "Jao, dolazi odmah u lokal, sada ce da me ubiju!"
Odem ja, a kad tamo petorica Kolumbijanaca ga drze na nisanu.
Za neverovatno cudo, prepoznam jednog od njih. Bas glavnog. I on se iznenadio kad me je video....
Kazem mu ja da je to moj zemljak i da ga pusti, a ja cu dati "ñapu" momcima (platicu svakom po stotinak dolara).
"Dobro, to sad cinim zbog tebe" rece moj poznanik Kolumbijanac, "ali ako ga sledeci put uhvatimo - neces mu moci pomoci! To je jedan qurvin sin koji je pokusao da nam preti..."
Tu mi iztrgujemo mog zemljaka, ja ga sutra stavim u avion i pravac Beograd!
Nismo mi jos stasali za medjunarodnu konkurenciju.
Stigao u Karakas jedan poznati srpski mafijas i reketas....
Strah i trepet u Vojvodini!
Zaradio mnogo para, pa resio da se oproba u Juznoj Americi.
Kako je bio bivsi muz od moje svastike, primio sam ga i ugostio.
On je odmah zakupio jednu kafanu u Karakasu i poceo da radi, iako jos ni jezik nije savladao.
Govorio sam mu da to ne radi, da gleda i uci barem jednu godinu, ali me nije slusao.
Propao je vec posle tri meseca.
Izgubio je velike pare (preko 200.000 dm)
Da zlo bude vece, zakacio se nesto sa kolumbijanskom mafijom.
Jedne noci, oko ponoci zove me na mobilni i place: "Jao, dolazi odmah u lokal, sada ce da me ubiju!"
Odem ja, a kad tamo petorica Kolumbijanaca ga drze na nisanu.
Za neverovatno cudo, prepoznam jednog od njih. Bas glavnog. I on se iznenadio kad me je video....
Kazem mu ja da je to moj zemljak i da ga pusti, a ja cu dati "ñapu" momcima (platicu svakom po stotinak dolara).
"Dobro, to sad cinim zbog tebe" rece moj poznanik Kolumbijanac, "ali ako ga sledeci put uhvatimo - neces mu moci pomoci! To je jedan qurvin sin koji je pokusao da nam preti..."
Tu mi iztrgujemo mog zemljaka, ja ga sutra stavim u avion i pravac Beograd!
Nismo mi jos stasali za medjunarodnu konkurenciju.
Poslednja izmena: