Naše um. fotke

Sto je dobra ova od Dragana Ilica. :)

sweet%20dreams.jpg

Izvinjavam se, morala sam da je prenesem ovde. :lol:

Stvarno? Kako bih ja zelela da zivim tako blizu mora.
To sam slikala iz kola kad smo se vracali. Steta sto je padala kisa, a mislili smo bas da provedemo citav dan u Kotoru i da se penjemo na ono brdo, planinu sta li je, sa stepenicama. Umesto svega toga, uspeli smo samo da kupimo dva kisobrana :p i da sednemo u kafic da popijemo kafu. Iz tog kafica je slikana ova prva slika i to mobilnim, i onda se baterija ispraznila. Bas nismo imali srece. Ali zato sledece godine ...
Kazi mi, na prethodnoj stranici imas jednu fotografiju gde pise ANTIK HOBI. Jel to u Prcnju?

Hvala Goscice, nadjoh u svojoj arhivi jednu divnu fotku zalaska sunca ...evo je ....To je pogled sa naseg prozora... Mozda nije umetnicka kao ove vase , al je strava trenutak ( bar meni).

Mirka,Mirka...da ne bude da mi nemamo ništa za hvalu,evo ti jedna njena drugarica iz komšiluka.Samo ne znam dal si ovo sa Senjaka ili Banovog brda.Ne mogu da razaznam zgrade,ali svakako smo komšije,tj. njih dve!

Ne znam dal je Goscica mislila kad je postavljala temu i na ove fotke koje mi stavljamo sa decom, ako nije , nadam se da se ne ljuti ...Evo ja cu sad da postavim jos nekoliko i necu vise da eksplatisem moju klinku - mame mi..Sve dok mi ne kazete da je ok...

Back