Nase slike vol.2

Poz Poz...
110019971405531319752543-1.jpg

Meh, juzeru, dosadan si i isfrustriran, al ajd barem da su ti fore dobre pa da mogu da te opravdam al ovako si samo idiot. :confused: štaviše, sve mi se više čini da što si stariji postaješ sve gluplji.

- - - - - - - - - -

ali šta se još može reći za lika koji ima preko dvadeset godina i dolazi na forum da se svađa sa nekim klincima. ebiga, svakom svoje.

Meh, juzeru, dosadan si i isfrustriran, al ajd barem da su ti fore dobre pa da mogu da te opravdam al ovako si samo idiot. :confused: štaviše, sve mi se više čini da što si stariji postaješ sve gluplji.

- - - - - - - - - -

ali šta se još može reći za lika koji ima preko dvadeset godina i dolazi na forum da se svađa sa nekim klincima. ebiga, svakom svoje.

Koliko ti lutko imas godina? Ima li ovde iko ko nema barem 20 godina? :lol: A da nije smesno to ti mislis jer sam tebe pecnuo, reputacije koje sam dobio govore drgacije. :P
Tlos ima 26-7
Hakler 23
Direk 22
Banzaji ima barem 20
Krepto ima 23
ovaj drugi moderator 1dal ima 23
nema nikog ko nema 20 dina
Posle 7 godina, tesko je prekinuti neke navike. Da postoji ne pdf na kome svasta mozes da pises kao na ovom, vrlo rado bih otisao.
Taman posla da se svadjam, ja se sprdam, sad sto to niko ne kapira to je vas problem. Bitno je da je meni zanimljivo. :)

Haha stvarno smo matora gov.na

- - - - - - - - - -

moraš da evoluiraš, ja prešo na politiku i žene, tamo uvek haos

Jasta. :D Ma mene nervira tu sto je sve usko specijalizovano,a nema ni poente se prepirati sa ljudima jer su strancki botovi. Teraju svoju pricu i samo mogu da te iznerviraju.

Grešiš maci,uravnotežene su snage.Manje od 20 imaju:Gloomy,Banzaji,Petar Ban,Laks,Soni,Abel,Theory i čini mi se Tala.

Abel je 95,ne znam u kom mesecu je rodjena mozda i ima 20. U najgorem slucaju svi oni pune 20 ove godine.

Koliko ti lutko imas godina? Ima li ovde iko ko nema barem 20 godina? A da nije smesno to ti mislis jer sam tebe pecnuo, reputacije koje sam dobio govore drgacije.

Ne brate, fora bi bila da si zapravo malo inovativniji, ali ti ne iskačeš iz kalupa i onda postaje dosadno jer se prikazuješ kao iskompleksiran i isfrustriran. Jedno je sprdnja a drugo isprazno proseravanje.

Ne brate, fora bi bila da si zapravo malo inovativniji, ali ti ne iskačeš iz kalupa i onda postaje dosadno jer se prikazuješ kao iskompleksiran i isfrustriran. Jedno je sprdnja a drugo isprazno proseravanje.

Sve epitete kojima mene kitis imas bas ti. Svrshio bih ti po faci i sl gluposti su vrhunac tvog humora.
Za nekog ko nema pojma da se obuce kako treba imas petlje i obraza da komentarises druge. Dve godine si mladji od mene i pojednako nemas pravo da budes na ovom forumu kao i ja.
Tvoji postovi bas obiluju tom seksualnom fustracijom i baronskim pricama u kojima si ti Bukovski (opak si bajce koji privodi ***** svako malo, pise vrhunske pesme i u slobodno vreme se gudrise i pije). Tje,mnogo si opasan brate, mnogo.

- - - - - - - - - -

Evo te tebra, prepoznaj se u temi.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/714122-Pacenici

Koliko ti lutko imas godina? Ima li ovde iko ko nema barem 20 godina? :lol: A da nije smesno to ti mislis jer sam tebe pecnuo, reputacije koje sam dobio govore drgacije. :P

Posle 7 godina, tesko je prekinuti neke navike. Da postoji ne pdf na kome svasta mozes da pises kao na ovom, vrlo rado bih otisao.
Taman posla da se svadjam, ja se sprdam, sad sto to niko ne kapira to je vas problem. Bitno je da je meni zanimljivo. :)

Imam ja 18 ...

Back