Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Lici mi na voditelja Cirilice..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lici mi na voditelja Cirilice..
Ko ne lajkuje = ban!
![]()
profi šminkanje i lažni kez.
Mala pomoc gde se lajkuje?
Ako nisi naucio gde se lajkuje za 8 meseci koliko si na forumu,ja nemam vise sta sa tobom da pricam. To si trebao da naucis prvog dana kad si dosao.
znaci provaljena je....
Meh, juzeru, dosadan si i isfrustriran, al ajd barem da su ti fore dobre pa da mogu da te opravdam al ovako si samo idiot.štaviše, sve mi se više čini da što si stariji postaješ sve gluplji.
- - - - - - - - - -
ali šta se još može reći za lika koji ima preko dvadeset godina i dolazi na forum da se svađa sa nekim klincima. ebiga, svakom svoje.
Posle 7 godina, tesko je prekinuti neke navike. Da postoji ne pdf na kome svasta mozes da pises kao na ovom, vrlo rado bih otisao.Tlos ima 26-7
Hakler 23
Direk 22
Banzaji ima barem 20
Krepto ima 23
ovaj drugi moderator 1dal ima 23
nema nikog ko nema 20 dina
Haha stvarno smo matora gov.na
- - - - - - - - - -
moraš da evoluiraš, ja prešo na politiku i žene, tamo uvek haos
Grešiš maci,uravnotežene su snage.Manje od 20 imaju:Gloomy,Banzaji,Petar Ban,Laks,Soni,Abel,Theory i čini mi se Tala.
Koliko ti lutko imas godina? Ima li ovde iko ko nema barem 20 godina? A da nije smesno to ti mislis jer sam tebe pecnuo, reputacije koje sam dobio govore drgacije.
Ne brate, fora bi bila da si zapravo malo inovativniji, ali ti ne iskačeš iz kalupa i onda postaje dosadno jer se prikazuješ kao iskompleksiran i isfrustriran. Jedno je sprdnja a drugo isprazno proseravanje.
Koliko ti lutko imas godina? Ima li ovde iko ko nema barem 20 godina?A da nije smesno to ti mislis jer sam tebe pecnuo, reputacije koje sam dobio govore drgacije.
Posle 7 godina, tesko je prekinuti neke navike. Da postoji ne pdf na kome svasta mozes da pises kao na ovom, vrlo rado bih otisao.
Taman posla da se svadjam, ja se sprdam, sad sto to niko ne kapira to je vas problem. Bitno je da je meni zanimljivo.![]()
Grešiš maci,uravnotežene su snage.Manje od 20 imaju:Gloomy,Banzaji,Petar Ban,Laks,Soni,Abel,Theory i čini mi se Tala.