Nase slike vol.2

Nešto si se podmladila Megi... da ne kažem, podmudila, ko će ga znati, seks čini čuda :mrgreen:

Šta očekuješ od krste... isti ****** bio i biće, kao i čitav ovaj ebeni život.

ebiga, poraslo se
čitam svoje stare postove, dođe mi sad da izvršim ritualno samoubistvo

Šta se nije promenilo, Vervest postala moderator i počela da uvodi diktaturu. :lol: Ne smem ni da piškim bez dozvole. :(

Kul fotografija, vidim vežbala si. :per:

vežbam vežbam, al samo vilicu, evo na primer baš tu na fotki sa po kila bureka i jogurtom
i u nekim drugim situacijama, al to nije za ovaj pdf :mrgreen:

čitam svoje stare postove, dođe mi sad da izvršim ritualno samoubistvo

wow, a fan :lol:

Ne čudi me, zato ja nikad ne listam staro njesra, a ako naletim na to, potrudim se da zaobiđem.
Tako isto radim i kod opijanja i loših odluka. Ubedim i sebe i druge da se ničeg ne sećam, i bude kul. Prijala bi mi jedna ebačka amnezija, gaddemn

mani me se čoveče, samo sam se zajebavala, što shvataš to kao lični napad?!

ne, ne mislim da sam ružna i nemam problema sa svojim izgledom, a ni sa psiho kad smo već kod toga

Nije to licni napad,vec jednostavno nema logike.
Ako si postavila sliku na ovu temu valjda je logicno da ocekujes neki kompliment ili neku pozitivnu reakciju,a ne da ti neko kaze da si krdelj ili skobalj.
Msm tvoja reakcija je zbunjujuca. Vecina devojaka bi reklo hvala,tako je,bravo decko imas dobar vid,a ne ***** ti ja milu majku u picku reakcija.
Mora da ti ne daju dovoljno komplimenata u Rl,ne znam,nisam pametan.

Uvek neki ljudi koji jedva nesto pisu,koji navijaju za Fulam dobiju moderatorsku poziciju.
Ono kao u krimi filmovima vidis nekog nebinog lika na pola filma kako jede sendvic u parku ili cisti hodnik i on na kraju ispada ubica,koljac,neko veliko mudo,kao da isto tako biraju i moderatore na ovom foumu.
Znaci nidje veze. Nije Verv losa osoba,ali brate ja sam ovde od 2008me godine i pazi kad nemam pojma nista o njoj. Ako ima 100 postova na ovom pdf-u odseci mi jaja. Ne racunam muvanje sa snikijem na pubu.

Pa 'ebiga brate, trebao bi se do sada naviknuti na to. :lol:
Ma ne bi ona dobila tu poziciju da nije bilo tog muvanja na pubu, paz' šta ti kažem. :per:

vežbam vežbam, al samo vilicu, evo na primer baš tu na fotki sa po kila bureka i jogurtom
i u nekim drugim situacijama, al to nije za ovaj pdf :mrgreen:

Nadam se da u tim drugim situacijama nisi bacila čašu jogurta ako je unutra ostala još koja kap. :mrgreen:

blowjob.gif

Uvek neki ljudi koji jedva nesto pisu,koji navijaju za Fulam dobiju moderatorsku poziciju.
Ono kao u krimi filmovima vidis nekog nebinog lika na pola filma kako jede sendvic u parku ili cisti hodnik i on na kraju ispada ubica,koljac,neko veliko mudo,kao da isto tako biraju i moderatore na ovom foumu.
Znaci nidje veze. Nije Verv losa osoba,ali brate ja sam ovde od 2008me godine i pazi kad nemam pojma nista o njoj. Ako ima 100 postova na ovom pdf-u odseci mi jaja. Ne racunam muvanje sa snikijem na pubu.

Oblasti sa najviše poruka
Tinejdžeri 7.644 :lol:

To je onda jos gore. Pazi kad ima 7000 poruka,a ja nista nisam zapamtio.

da, devojke na ovom forumu su prilicno bezlicne, to sam i ja primetio (ne mislim na verv). doduse, ne samo na forumu, vec i inace.
dok je svaki muskarac prica za sebe, sve devojke se, kao na americkim teen filmovima, mogu svrstati u svega nekoliko grupa.
nekako mu ga to "devojka" dodje kao karakterna osobina. eeebo te, kaznice me verv za sovinizam i spam. odoh. uzdravlje!

Ističu se neke, fashionka i wildica(gde li je ta devojka, i miss her)

Ali sve u svemu, Fjodor je u pravu... upadaju u kalupe, ali se isto može reći i za muškarce, samo što mi imamo više kalupa od njih :D

Ali kad se pogleda, ja sve moje drugarice( i poznanice, pošto retko koja može da nosi titulu prijatelja) mogu da stavim u 3 grupe.

da, devojke na ovom forumu su prilicno bezlicne, to sam i ja primetio (ne mislim na verv). doduse, ne samo na forumu, vec i inace.
dok je svaki muskarac prica za sebe, sve devojke se, kao na americkim teen filmovima, mogu svrstati u svega nekoliko grupa.
nekako mu ga to "devojka" dodje kao karakterna osobina. eeebo te, kaznice me verv za sovinizam i spam. odoh. uzdravlje!

O,slazem se. I retko gde mnogu da sretnem devojku koja razmislja iskljucivo svojom glavom ( uglavom se zacopam u takvu).
Mada mislim da su i muskarci takvi,ne u tolikoj meri kao zenke...

ajajaja, što ste bre forumaši jaki na rečima
imam jednog ortaka tako isto jeba.č na fejsu, al uživo ni da bekne dve :lol:

skidaj gace ae...

A virgin appears.

Poslednja izmena:

Daj nož! Nemam 100, ali imam 7-8 hiljada, od ukupno i sam vidiš koliko. :)
I nemoj da spamuješ :lol:

Poslednja izmena:
wow, a fan :lol:

Ne čudi me, zato ja nikad ne listam staro njesra, a ako naletim na to, potrudim se da zaobiđem.
Tako isto radim i kod opijanja i loših odluka. Ubedim i sebe i druge da se ničeg ne sećam, i bude kul. Prijala bi mi jedna ebačka amnezija, gaddemn

LoL, ja ne mogu da nabedim nikoga da se ne secam, jedino kad se opijem xD Ali podsecaju me stalno xD A meni dodje da se ubijem dok citam skorije postove, a ne one stare...

Back