Nase slike vol.2

536684_504995969564642_1703170693_n.jpg

Prvi put sam video kameru u zivotu :lol:

ebo te pas i velika rezolucija, tvoja faca preko celog ekrana nije baš za laku noć

Koj' ****** bacaš ebene pare na glupu maturu? Aj' na odeću, možda nekad obučeš ponovo... Ta matura, samo način da uzmu kintu. Uvek možeš da se napiješ sa ljudima iz odeljenja, nije potrebno fensi mesto da se to uradi, i pritom brdo para da se baci.

Ja ću uštekam tu kintu koju bih dao za maturu, i daću je za letnju školu. 7 dana, bolji provod, kul ljudi, novo okruženje.

Lose sam se izrazio, na odecu sam bacio brdo para, za to sam radio i cuvao pare. Za maturu, tj. slavlje, samo 1800 dinara ;)

A sto se slike tice, ebiga, s telefona sve radim i sve mi je sitno. Uostalom ako se pogledas u ogledalo pre spavanja preziveces i moju sliku :P

Poslednja izmena:
То нисам ја, то је моја Шаума. :mrgreen:

Нисам на ћелаво, можда ми је врх врхова било шишање на ''тројку''.

Када идем на краћу фризуру, обавезно бирам овај фазон:

4853229845_5c67a368e8_z.jpg

певача бенда Sick of It All, Колера (овог с лева :mrgreen: )

Ускоро ће да падне такав фриз.

1366808583997.jpg

zaboravila sam korisničko ime kol'ko me nije bilo
al vidim ništa se nije promenilo, iste teme, stari tinejdžeri sad redovno pišu u novim podforumima, traže savete za povijanje beba i kače slike bembara, pojavili se neki novi kurati klinci...
nego raja, šta ima? :cool:

Uvek neki ljudi koji jedva nesto pisu,koji navijaju za Fulam dobiju moderatorsku poziciju.
Ono kao u krimi filmovima vidis nekog nebinog lika na pola filma kako jede sendvic u parku ili cisti hodnik i on na kraju ispada ubica,koljac,neko veliko mudo,kao da isto tako biraju i moderatore na ovom foumu.
Znaci nidje veze. Nije Verv losa osoba,ali brate ja sam ovde od 2008me godine i pazi kad nemam pojma nista o njoj. Ako ima 100 postova na ovom pdf-u odseci mi jaja. Ne racunam muvanje sa snikijem na pubu.

Back