GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Trudim se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti ima da vidiš, pa čak me ni nemaš na fejsu
Sine napravi razliku
![]()
I prvo skontaj da sam okružen ako ne kvalitetnim onda barem zadovoljavajuće prosečnim bičarkama(debelu zanemari, nju koristimo umesto masti) , dok si ti okružen belezima, bolestima i crvenilu u licu i ćelavom liku koji ti gleda u kitu, i tvojom kruškastom glavom![]()
Šta ti ima da vidiš, pa čak me ni nemaš na fejsu
Sine napravi razliku
![]()
I prvo skontaj da sam okružen ako ne kvalitetnim onda barem zadovoljavajuće prosečnim bičarkama(debelu zanemari, nju koristimo umesto masti) , dok si ti okružen belezima, bolestima i crvenilu u licu i ćelavom liku koji ti gleda u kitu, i tvojom kruškastom glavom![]()

Ove 3 debele mogu da te nose jbt zivot
btw. jel ti to ortak svrsava na potiljak ili vrlo losa slika ? xD

haha, rekoh bih loša slika
Mada, lik je bio dovoljno pijan da napravi ogavnu grimasu.
Standard kod njega što se toga tiče.
Posle je legao napolju na beton i kad su mu ljudi već govorili da treba da krene, on digne prst u vis i kaže: "Evo samo nešto da još razmislim"![]()

Добро, можда трећа девојка (сас лева нас десно) изгледа симпатично и наднаравно слатко.
А ја имам женске црте лица.![]()
cetvrta, ne treca. cetvrta je najbolja samo zato sto ume da stoji kako valja. onda sledi ova tvoja -- ova trojka -- pa sve ostale. ne znam sta je seksi kod ove babe u minicu? ja mislio to je profesorka lol.

ne brate cetvrta je folirant naucila pozu jadna misli zna znanje tako ukrucena, mini suknjica ima pravi flirti stav

Aj' daj neku sliku od one četvrte, zanima me koja je bolja, nemo' si dićsmra...Last night North and me![]()
![]()

:O Grrrr...izgleda da sve loptice padaju na ovu trecu. izgubih opkladu![]()
:O Grrrr...izgleda da sve loptice padaju na ovu trecu. izgubih opkladu
Ko je taj manijak?![]()
pero deformero