Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
Kako se niste navikli na njega do sad....xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ****** kao da je bitno. ovo je internet svako je bacje,pun para,najveca faca u gradu,svako se drogira,pije i zivi do jaja.

Pfff... da li ste vi ljudi normalni... pa ja sam fakultet upisala pre dve godine.. koji vam je đavo svima...Pozz vero. Sta bi,upisa li veterinu?

@Verovatnoca - Nisam retardiran da placam *****. Kucna zurka, upoznas devojke, zezanje, pice, slikanje.... Nije sve u sexu
@Theory - Yebiga, mozda bi trebalo da pocnes da verujes. Nisam "takav" kao sto me ti izgleda zamisljas.
Ali ono. Ne dozvoljavam da me neko tamo sa foruma (verovatno nolifer) nervira. Gde su vase slike ?
![]()
Ma nema veze. Svejedno.@Verovatnoca - Nisam retardiran da placam *****. Kucna zurka, upoznas devojke, zezanje, pice, slikanje.... Nije sve u sexu
@Theory - Yebiga, mozda bi trebalo da pocnes da verujes. Nisam "takav" kao sto me ti izgleda zamisljas.
Ali ono. Ne dozvoljavam da me neko tamo sa foruma (verovatno nolifer) nervira. Gde su vase slike ?
![]()
A sta da te pitam? Jedino sto znam je da si htela da upises veterinu. I kako se cini? Jesi morala da semenis kravu i da strojis veprove?Pfff... da li ste vi ljudi normalni... pa ja sam fakultet upisala pre dve godine.. koji vam je đavo svima...
.
A sta da te pitam? Jedino sto znam je da si htela da upises veterinu. I kako se cini? Jesi morala da semenis kravu i da strojis veprove?

Vec vas vidim kao naj ortake...

Vidim ja da su se tlos i jokili opasno uoraticili, ribice, bodibilding, slicna interesovanja, ovo ono...Vec vas vidim kao naj ortake...
P.S. Kako bih volela TLOS-u da...![]()

How low can you go, baby?![]()

tlos, de postavi nam neki video.
slika ko slika, nista ne znaci.
svaka se pichka moze nakljukat tabletica i slikat se.
nego, da vidimo malo sklekove, zgibove i tako to.
ako nije problem.
![]()
nisam ti ja fitness instruktor ovde 

more mrsnisam ti ja fitness instruktor ovde
vecina likova po teretanama izgledaju k'o go ******, tako da to "svako" vo no...to samo laici misle
Dedication![]()

kakav fitnes, a jos i instruktor...
ne bre!
nego, uradis 25 zgibova u seriji i postavis video.
da nas uveris da si "prirodan".
skini video posle dan-dva.

[Ne_Vazim_Se];22288105:
naravno da je prirodan, neprirodni su malo drugachiji hahahahah
inache, klinac jedan tu iz kraja moze da uradi 40 zgibova u seriji... gledao sam.
mali ima 55 kila i smeshan je kao crtac... a ja koji sam bez preterivanja duplo veci od njega i 3 puta jachi ako uradim 15 komada dobar sam.
shta zgibovi kakvi ku*ac zgibovi... TLOSE snimi se dok benchujesh ale aleeeeeee!
kapiram da sad vec mozesh da izgurash 100-ku par puta![]()

(ja u 3-4 vezbe dizem 100 ili vishe kila i uopshte nisam sirovina i imam 80 kila i uosphte ne izgledam nagruvano preko duksa recimo
) ... veruj mi da svi mogu da urade zgibova koliko necesh.
e to ti je pravo merilo snage koliko izbacish sa klupe i iza na ramena a ne zgibovi, sklekovi propadanja i ostale smeshne vezbe sa kojima se ljudi u teretani zagrevaju ili u najboljem sluchaju dopumpavaju. 

poshto su ti zgibovi merilo snage 

[Ne_Vazim_Se];22288606:hahahah pa nisu nikakav pokazatelj snage nego izdrzljivosti a to jedno sa drugim nema veze... pokazatelj snage ti ej zapravo sa kolikom tezinom na ledjima mozesh da uradish jedan (1) zgib.
a one sirovine shto dizu po sto kila(ja u 3-4 vezbe dizem 100 ili vishe kila i uopshte nisam sirovina i imam 80 kila i uosphte ne izgledam nagruvano preko duksa recimo
) ... veruj mi da svi mogu da urade zgibova koliko necesh.
pa ono... ne bih bash rekao da moze da izbaci 120, mozda moze jednom i to mozda, ali stotku moze, kapiram.e to ti je pravo merilo snage koliko izbacish sa klupe i iza na ramena a ne zgibovi, sklekovi propadanja i ostale smeshne vezbe sa kojima se ljudi u teretani zagrevaju ili u najboljem sluchaju dopumpavaju.
a sad shto se godina tiche... klinac koji sa 17 godina izbacuje 150 vishe puta bash bash teshko da je natural... metanci mali.
a inache to kolko imash godina stvarno nema veze... nsiamo svi pocheli da treniramo u isto vreme pa da se to tako meri
nego chekaj onda da ti poakzem po tebi najjacheg lika na planetiposhto su ti zgibovi merilo snage