Nase slike vol.2

Lele al ste zajebani ti instruktor a on 2 sa 2. Btw. Srle sad si sam sebe ugasio, sta ima veze kako se on hrani ako je ipak realno misicaviji od tebe, a ti mi ne izgledas bas kao neko ko je u teretana fazonu. Mada ne podrzavam ovu vasu konverzaciju uopste i najbolje bi bilo da prekinete da se svadjate..

Lele al ste zajebani ti instruktor a on 2 sa 2. Btw. Srle sad si sam sebe ugasio, sta ima veze kako se on hrani ako je ipak realno misicaviji od tebe, a ti mi ne izgledas bas kao neko ko je u teretana fazonu. Mada ne podrzavam ovu vasu konverzaciju uopste i najbolje bi bilo da prekinete da se svadjate..

Jesi ti ikad bio u teretani? Covek ne mora biti 2 sa 2 (a ovaj nije 2 sa 2, malo se stego i odmah svi skacete) da bi bio instruktor, mene je ujak zaposlio par meseci :D Inace bavio sam se do skoro Kick Boksom gde sam mnogo kalorija trosio po danu, a jos imam i visinu 190cm i ektomorf sam nekih 80%(ektomorfi su ljudi koji imaju jako brz metabolizam, ja da bih se ugojio treba mi 4000kcal dnevno), zadovoljan sam i sa ovih 76kila, a na putu sam da dobijem jos nadam se :)

a fotošop nisam takla samo kropovala verovatno će kiša da padne već noćas
reba.jpg

Jesi ti ikad bio u teretani? Covek ne mora biti 2 sa 2 (a ovaj nije 2 sa 2, malo se stego i odmah svi skacete) da bi bio instruktor, mene je ujak zaposlio par meseci :D Inace bavio sam se do skoro Kick Boksom gde sam mnogo kalorija trosio po danu, a jos imam i visinu 190cm i ektomorf sam nekih 80%(ektomorfi su ljudi koji imaju jako brz metabolizam, ja da bih se ugojio treba mi 4000kcal dnevno), zadovoljan sam i sa ovih 76kila, a na putu sam da dobijem jos nadam se :)

Evo, ako poznajes tipove metabolizma (ekto, endo, mezo), ne znam sto se primas...190 cm 76 kg a pricas da neko nema ledja, biceps ovo ono..kakve zablude :lol: 180 cm 79 kg 12-13% body fat sam ;)...A cilj mi je oko 90 kg i 8% body fat. Pre godinu dana sam bio oko 70 kg :lol: Uz sve to radim i doktorat, a ti tvoji bilmezi na slikama imaju zavrsenu osnovnu skolu, bogate roditelje, and all the time of the world na raspolaganju (a dosta likova u teretani uzima i steroide da se ne lazemo). Peace ;)

Poslednja izmena:
Ja sam ektomorf :D Btw par strana ranije ste kritikovali fifty sto ima pas za sta da je ujede, a sada kejti govorite kako vam se to svidja (kada ima pas za sta da ujede)...sta s vama nije u redu? (Kejti mi se cini kao da ima bas lep ten :zaljubljena: )

Back