Nase slike vol.2

9. krug pakla mi ne gine :lol:

:sad2: Ajde glava gore, jos nije kasno ;)
Izglda da cu ipak morati da vam odam tu tajnu zena... :eek:
jer drugi nacin nema

na tvom mestu ne bi isao dalje
ozbiljan sam
dobro sam si hteo
predzadnja sansa
poslednja sana da se vratis
e pa dobro sada sledi...
.... UZAS!
dobro psoto ste sad dovde stigli nema smisla a da vam ne otkrijem jednu od tajna i to polovicnmo u nesto rade sa slinama i njihovom macom :eek:

Nadala sam se da ce neko to da kaze. :mrgreen:

Evo, ja sa pijandurama. :mrgreen:
Image724-1-1.jpg

Da da, obojica su moja, 20. oktobra pune dve godine, i bezobrazni su neverovatno, al osim toga, je l da da lice na mene? :D

:sad2: Ajde glava gore, jos nije kasno ;)
Izglda da cu ipak morati da vam odam tu tajnu zena... :eek:
jer drugi nacin nema

na tvom mestu ne bi isao dalje
ozbiljan sam
dobro sam si hteo
predzadnja sansa
poslednja sana da se vratis
e pa dobro sada sledi...
.... UZAS!
dobro psoto ste sad dovde stigli nema smisla a da vam ne otkrijem jednu od tajna i to polovicnmo u nesto rade sa slinama i njihovom macom :eek:

Ahahahhahahahahaha.... SLINAMA! :rotf: dobijaš repku, HH.
Ako se ne foliraš, onda si stvarno mnogo zaostao po tom pitanju... :lol:

Lepoto moja u kom si gradu :rumenko:

Evo ga baja, 25 kg s ormanom...ccc...Da stanes kraj mene i obojica s kratkim rukavima tako, video bi razliku pa bi cutao...al *** debili po internetu mogu da pisu a uzivo pickice sve :lol:

Drugo, na onoj slici poenta nije u bicepsu, niti je stegnut, vec u ledjima...da l' si malouman ili nisi nikad vezbao ne znam...al' ono...postavljao sam i pre 5-10 strana biceps sto je druga prica...

Uz sve to, imas facu ko da si bio u Cernobilu...brate, izgledam 50 puta bolje od tebe, i zao mi te iskreno :sad2:

Poslednja izmena:
Da da, i vidi se, vidi ti onaj pogled, tacno se vidi da su ti sve na broju. :lol:
Ja imam drugaricu koja je u stanju da popije pola litre tekile i odrzi ladnu glavu i siguran hod, a napije se od jednog niksickog 0.3. :lol:
Ja nisam mogla da verujem prvih par puta, mislila sam da se glupira, posle sam navikla.

Evo ga baja, 25 kg s ormanom...ccc...Da stanes kraj mene i obojica s kratkim rukavima tako, video bi razliku pa bi cutao...al *** debili po internetu mogu da pisu a uzivo pickice sve :lol:

Drugo, na onoj slici poenta nije u bicepsu, niti je stegnut, vec u ledjima...da l' si malouman ili nisi nikad vezbao ne znam...al' ono...postavljao sam i pre 5-10 strana biceps sto je druga prica...

Uz sve to, imas facu ko da si bio u Cernobilu...brate, izgledam 50 puta bolje od tebe, i zao mi te iskreno :sad2:

Koji si kompleksaš, tragično. :lol:

Evo da pomognem ovom gejcicu od 25 kg s ormanom...

ahahahaha odusevljen sam, stvarno Coleman je mala beba za tebe :lol: da sam na tvom mestu odmah bih se prijavio za Mr. Olimpia 2012. Sada malo realno, slusaj sine, ovo sto ti imas je 3 meseca teretane i *****. Ja ne prefiferiram bilderski izgled(do duse po slikama ni ti), mada evo malo da se smoris, da vidis kako ljudi izgledaju posle 1 godine, 5, 10, 30 godina teretane http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/board,16.0.html. Po tom sto si pokazao ne bih rekao da imas vise od 80 kg (sve zavisi od visine, ajde recimo da si 190) ;)

P.S Za razliku od tebe, ja sam instruktor u teretani.

Molim te napisi svoj nedeljni trening i ishranu dda se smejemo malo.

Poslednja izmena:

Back