***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
dobro. neću više da te teram javno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@NVS: User misli da misice mozes da izgradis za 5 dana, kao i vecina neznalica, ne znam sto se obazires na njega brate...Nije ni sliku nikad postavio, pa zamisli samo kako izgleda, a tek kakvo mu je samopouzdanje
![]()
@TLOS87
Ovaj, ne, ovo je psycho look:
![]()
Pa ne bas , u sustini ni ti, ni on,ni onaj mali gastos iz UK sa cvikama , necete ici sutra na mister universum takmicenje , a ni u Avganistan da ratujete i glumite Ramba , pa da je bas toliko neophodno da budes najnapucaniji i najjaci pogotovo sto obojica niste debili i malogradjani kome je bitno sta ce neko misliti o tome dal ti je obim bicepsa 28 ili 48 cm .Sa druge strane ne treba se naravno zapustiti i usvinjiti totalno (ko ja pre par godina) ili suprotno sasusisti se ko saraga i najgrdji pajdoman ,al ne treba se ni tolko optercivati fizickim izgledom.Prvo je psihicki stetno posto previse o tome razmisljas i trosis mozak i zivce ,a imas kapaciteta za nesto korisnije , iako je u pocetku to do jaja euforcno i ispunjavajuce . a sa druge strane za organizam nisu nikako ni ti vinstroli , deke ,naposimi i slicni proizvodi turske , kineske i avganistanske farmacije bas najzdraviji ,a udaraju i na mozak bas gadno .
![]()
TLOS realno ti si taj koji stalno pokusava da spusti ove druge.. Ajde da budemo realni...
A mislim bolje si se uradio od ne vazim se, to ti je granted, i to dosta bolje, lici na nesto, ali da se ne lazemo daleko si minimum godinu dana od nekog pravog rezultata..![]()
E DA!
ovo je specijalno za 911og , znate ga znate bivšeg krvopiju moderatora, maturska fotografija puseta galoreta, upozorila sam ga da popije prozak da me ne ispljuje mnogo, pa odma potom preventivno bromazepam!
![]()
let me fix it 4 u.![]()
Bas si lepa,super autfit za sahranu(ponela i cvece+).....
[Ne_Vazim_Se];18332806:... to sam mogao i ja da uradim, al nije fora...
![]()
Bas si lepa,super autfit za sahranu(ponela i cvece+).....
[Ne_Vazim_Se];18331963:jednostavno nisam toliko zaludjen, shto ne znachi da ne bih mogao za mesec-dva dana da napravim da mi triceps bude ko tvoja glava kada bih hteo... a hocu, uskoro, smao josh malo da izvilenim![]()
Srecno!![]()
Aaaaaaaa, teretana again...
Sva sreca pa kimono savrseno pokriva moj stomak...
[Ne_Vazim_Se];18337176:****** kad je teretana osnov za praktichnu primenu bilo koje borilachke veshtine
a shta trenirash?
Naravno da teretana nije osnov i nikada nece biti.
Treniram Judo, najvise volim parter (tu zapravo dolazi do izrazaja inteligencija borca a ne snaga) mada cu verovatno da se prebacim na MMA kada krenem na fax...
e monomaksemali, nemoj da me zasmejavaš da se i u autfite razumeš?!
Naravno da teretana nije osnov i nikada nece biti.
Treniram Judo, najvise volim parter (tu zapravo dolazi do izrazaja inteligencija borca a ne snaga) mada cu verovatno da se prebacim na MMA kada krenem na fax...
Neka si vala postavio sliku, odsad te više ne shvatam ozbiljno.Sad znam ko stoji sa "druge strane monitora".
Zezam se. Kul slika u svakom slučaju.![]()
Ti to meni nesto?
Bas sam smeker, sta hoces.
Btw, kacio sam 300 puta slike, premotaj malo![]()
[Ne_Vazim_Se];18332806:nemam pojma meni se bash svidja haljina...... btw , Suzana je jedna od onih devojaka koje bi bile lepe sve i da se obuku u mrtve pacove.
![]()