gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
Ma de se napuc'o,aj da se napucao pa bi rekao coveku svaka cast. Nije se napucao uopste. Takvi dolaze u teretanu da vezbaju da bi se uradili..
Mozes da uradis 1 zgib? Tesko sa 80 kg i 25% body fat...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma de se napuc'o,aj da se napucao pa bi rekao coveku svaka cast. Nije se napucao uopste. Takvi dolaze u teretanu da vezbaju da bi se uradili..
Ja sam trenirao sa vremena na vreme i par puta kada uspem da povežem par meseci se donekle bolje osećam i imam volje za dalje , dok se ne vrate stare poročne navike@Al_Bundy brate ako ti je to ispunjavajuce ti si puk'o. JA to jedva mesec dana mogu da povezem,smara samo tako. Niti imam kesa niti imam nekog jaceg da mi "cuva ledja". Znaci svako qrcenje sa moje strane ili nesto slicno ja cu da najebem. Apsolutno teretana u smislu da se sutra sibam mi ne treba,vec je to cisto da se odrzavam u smislu da se ne gojim jer po ceo boziji dan lezim ili sedim. Parazit onaj najgori!
TLOS realno ti si taj koji stalno pokusava da spusti ove druge.. Ajde da budemo realni...
A mislim bolje si se uradio od ne vazim se, to ti je granted, i to dosta bolje, lici na nesto, ali da se ne lazemo daleko si minimum godinu dana od nekog pravog rezultata..![]()
Ja sam trenirao sa vremena na vreme i par puta kada uspem da povežem par meseci se donekle bolje osećam i imam volje za dalje , dok se ne vrate stare poročne navike, mada se nisam baš ložio ,al znam ljude iz najbližeg okruženja koji su se baš ozboljno uradili i bilo im je stvarno do jaja u glavi od toga , makar prividno , a i rezultati su bili tu što je bitan preduslov , mada posle nekog vremena prodje i to i shvati čovek čemu cimanje , pogotovo kada se krljaš hemijom i onda prestaneš pa se smoriš njastrašnije .
Mozes da uradis 1 zgib? Tesko sa 80 kg i 25% body fat...
Komplekse? Drugar, ja ako hocu da budem fizicki aktivan jer uzivam u tome, to je moje pravo. Ti ako si lenj i ne mrdas k**cem, opet tvoje pravo. Strong hatin'. Studiras elektroniku i nekog drugog nazivas nerdom, opet smesnoSta tebe boli k***c koliko sam ja ili bilo ko drugi napucan? Ko tu ima komplekse, ti ili ja?
Dobro bre gastos,prvo pišeš o sadržaju mog donjeg veša , a onda odma postavljaš svoje razgolićene slikeMali ti u gacama, deckic...shit happens
Aj sad cyber warriors....tisina
![]()
dok sam imao 5 kila manje mogao sam 15 komada. Sada ne mogu nijedan. To si u pravu ne kazem,ali kakve to ima sada veze? Uopste mi to nije bitno,jer da mogu da uradim i 20 komada opet bi od nekog ko ima vise kila ili jace drustvo dobio batine. Sve je to bacanje vremena i zivaca na nesto od cega neams koristi. Bolje uzmi i uci skolu,imaces vecu platu i bolje ces ziveti i samim tim ce doci bolje ****** nego sto gruvas u teretani. Ok je ako hoces da se takmicis ili da eto da se rekreativno bavis sportom,ali ti imas ogromno sapopouzdanje koje nema neko pokrice. To je moje misljenje.
Ja nit' sam tvrdio da sam se najbolje uradio (nit' mi je to cilj!)...realno User smara i mene i NVS i ostale, klinac leci komplekse a izgleda ko naduto prase (kontam), uz to ne zna gramatiku, glupira se i jede govna sve vreme...Pogledaj prethodne strane, imas oci uostalom...
P.S. NVS je ectomorph, ja sam endomorph, na kratke staze je meni mnogo lakse da se uradim nego njemu...mogao bi i ti malko da naucis nesto Bwaco, umesto sto placas tog trenera...dere te covek a ti slusas i gledas u prazno![]()
Nenene, ti ne uživaš u tome da budeš fizički aktivan, ti uživaš u tome da svakome nabijaš na nos da si fizički aktivan. I da si zbog toga strašno kul. A nerd je bio dobronameran komentar, jer je očito da ne može svako da studira na Kembridžu (ako je istina to što pričaš), ali ako se ti već stidiš onoga što jesi, pa pokušavaš to da promeniš/negiraš, onda mi nije potrebno daljih argumenata za ovu raspravu. A inače ću uvek pre da poštujem inteligentnog nerda od 30 kila, nego napucanu sominu, trokrilni šifonjer bez grama mozga u glavi. Takodje, ja nemam komplekse, odnosno, ranije sam ih imao, ali sam prevazišao to, jer je detinjasto - možda nemam 90 kila čiste mišićne mase (odnosno, mršav sam ako ćemo iskreno), nemam idealan oblik ušiju ili željenu boju očiju, ali naučio sam da prihvatim i volim sebe onakvog kakav sam. Toplo preporučujem i tebi to isto.
Smaram samo vas panjeve koji prodajete jaja za bubrege i ne znate za zajebanciju. Da se ne predstavljas kao bacje i ne prozivas druge ne bi ti rec rekao,cak sam i druge izbegavao koji mi se ne svidjaju da komentarisem,ali nisam corav i glup.
Tačno je to da kada si već zreo i u teoriji da to radiš pre svega radi zdravlja ,ali u praksi realno ko još sa 20 +- par godina , razmišlja o zdravlju i zato kreće u teretanu ? Niko ,ili bar ne 99% ljudi , jer u tom peridu života uglavnom nemaš nikakve probleme sa zdravljem, osim ako te neko zlo ne zadesi , već uglavnom počinješ da bilduješ da bi bio jači od nekoga , da bi se dopao nekome , da bi izlečio neke komplekse iz detinjstva,da bi popravio izgled ako si baš bio kritičan ranije ,ili ako ti je potrebno to zbog načina života ,prirode posla ili nekog hobija kojim se baviš ... a retko ko u to vreme razmišlja o kondiciji i zdravlju u tom smislu .Pa realno radis pre svega radi zdravlja, i duha.
A realno rezultati dolaze, ali tek kasnije, ako su jedini smisao svega toga, vrlo ces brzo prestati..
Svaki tvoj post se svodi na tucu i na *****...Nije ni cudo sto nikad ne izadjes u grad s ribom (ako uopste i izlazis)...Toliko o tome. Za tih 15 ti ne verujem (tj. znam 100% da lazes), a ovo nijedan me ne cudi...
Koliko samo kompleksa u jednom postu....evo citiracu jedan..."trokrilni šifonjer bez grama mozga u glavi"...Bolje se osecas kad to pretpostavis ili sta?![]()
Ništa nisi shvatio, kao po običaju, misliš da si centar sveta, šta li, pa svi samo o tebi pričaju? Ajde, osećam se nekako dobrodušno večeras, objasniću ti - to je bila generalna replika, nisam se konkretno tebi obraćao. No, umeš li ti nešto drugo da kažeš, nego samo da ponavljaš kao papagaj ono što sam ja rekao? To na foru "tvoja keva", "ne, tvoja keva", a? Mislio sam da si inteligentniji od toga, ali, možda sam se ipak i malo preračunao. Oprosti mi, samo sam čovek, podložan sam greškama.
-ti imas kompleks !!
-ne, ti imas kompleks zato sto mislis da ja imam kompleks !!
-ne, ti imas kompleks, zato sto mislis da ja mislim da ti imas kompleks !!
-ne, ti imas kompleks, zato sto mislis da ja mislim da ti mislis da ja imam kompleks...
Again, nigde nisam rekao da su svi napucani ljudi debili, niti da su svi mršavi ljudi inteligentni, naveo sam dva ekstrema da približim neku drugu poentu, a ti si se toga uhvatio kao pijan plota. Ma, ne mogu više, osećam da mi se IQ smanjuje od ove diskusije, tako da ću sad lepo ovde da je završim.