Malcolm X
Poznat
- Poruka
- 8.963
Valja se meni sisat
...a bojim se frizera
neces vjerovat
...a bojim se frizera
neces vjerovatDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a bojim se frizera
neces vjerovatPrasling, bejbe, baci slicicu da te cenimo od 10 do 10Ae, da ne preterujem, mozda budem prinudjen da dodelim 9.99
![]()

i uz koju kilu.......
![]()
Ne brini se za kilazu, ja sam npr sa 180cm u prvoj godini imao manje od 70 kila ali evo sada u IV sa 189cm imam 82kg bez ikakvih proteina i sranja. Priroda sve sama regulise.Sigurno cu jos koje da nabacim, taman da bude.
Zavisi ti to od genetike, neki se ugoje neki ne...nemoj da te lazu ljudi. Mada, mozda budes imao srece
Ako ne, vezbaj i eto...A zene vole sve sto ima penis tako da bices ok i mrsav
Evo Pussy se prva prijavila za ubuduce...
....isto svinja majke mi
..
....ne namjerno...Lol? Wtf? Pa 189 cm i 82 kg ne znaci nista ako ne znas svoj body fat %...Primer, pri kraju srednje sam imao oko 76kg na 181 cm a sad imam 76-77 kg...Tad sam bio debeo (ok, ne debeo lupam, prosecan, ali to je meni ocaj), a sad svakako ne a imam slicnu kilazu
![]()
MakiZavisi ti to od genetike, neki se ugoje neki ne...nemoj da te lazu ljudi. Mada, mozda budes imao srece
Ako ne, vezbaj i eto...A zene vole sve sto ima penis tako da bices ok i mrsav
Evo Pussy se prva prijavila za ubuduce...
Pa pocetno za njega je nebitno da ima razvijenu muskulaturu (pogledaj mi biceps jea!) vec da nabaci masu. Imas Jokilija koji ima izrazen biceps, ali opet gde je masa. Mora da se popuni garderoba. Meni ne smeta to sto nemam plocice, a opet mogu vise da odradim trbusnih vezbi nego bilo ko sa treninga.
P.S. Ne preskaci dorucak nikako, uvek neka bude jak! Ja sam npr. imao maniju da pojedem 2 pice, ili kupim burek na putu do skole pa kad stignem u skolu kupim i picu itd itd... Najvise u 3. godini. Mada mi se tek sada formiraju misici od te mase, ipak mora malo i da se vezba, rameni pojas da bude u skladu sa kukovima itd.
Mora da se vezbe i jede pravilno duze vremena (lifestyle). A Jokili je zver
Za masu ***...uzmes 5000 kcal dnevno, tj udvostrucis pravilnu ishranu i jedes po ceo dan i bices gorila, al' to izgleda ruzno po meni...mada treba imati malo mase naravno (Jokili
)...A oni imaju 15-tak god tako da ne znam sto se cimaju s tim sada 

ja imam 17...jbag...
tvoj uzor Jokili a?![]()
17 ljeta, prosao si sweet 16 

superiška maki :*
bićeš odličan za neko vreme
Ne brini se za kilazu, ja sam npr sa 180cm u prvoj godini imao manje od 70 kila ali evo sada u IV sa 189cm imam 82kg bez ikakvih proteina i sranja. Priroda sve sama regulise.Sigurno cu jos koje da nabacim, taman da bude.
ma kakva priroda
krkanje sve regulise
lepo jos 10 kila da nagruvas i da pevas

Ne treba mu 10 kg sala![]()
treba treba
sta ce ovakav kljakav
a ti mali nemoj da mi avlacis prst
ja te hvalim
cccc
...sad cekam devojke u bikiniJima odje
Lepo je to