User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
HCE msm sta reciiii.... Lepo ti stoji,ali nije zensko,zensko bez duge kose.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pustaj kosu ko na 3. sliciii 
Pogledajte prilog 161183
Pogledajte prilog 161184
Pogledajte prilog 161185
Pogledajte prilog 161186
mmmm, prva slikica pre dinu, 2
sledece 2 od pre mesec dana, tako nesto..
poslednja je od danas
![]()
![]()
p.s. ovo musko na slici mi najbolja drugarica iz skolice![]()

To bre...ima 15 njih koji su priznali da su se smejali na sa'rani, a sad nece da priznaju za ovaj klip...pa ovaj je makar jos ziv, hvala bogu...malo crnog humora nije na odmet![]()

au

Ma 'ebes to brate, pogledaj sesi onoj likusi na drugoj slici....au
![]()
![]()
najlepsa ti je frizura na prvoj slici.....pusti kosu![]()

Ne znam zasto, ali me na poslednjoj slici neodoljivo podsecas na Seku Aleksic. Ne, ne slusam folk.
I ne, ne svidja mi se Seka Aleksic.

Ma 'ebes to brate, pogledaj sesi onoj likusi na drugoj slici....au
![]()
@honey
Kakva god da si, moja si...![]()
Ne svidjas mi se celava. Kapiram to, anarhija, kriza identiteta, teranje inata, ali nema potrebe za time. Pusti kosu.
to mi najbolja drugarica i mogu da se pohvalim da imam tu cast da se igram sa njenim balonima
a jes, jes, Sniki, znam ja da bi me voleo i da imam tifus, ili leukemiju...za sifilis nisam sigurna![]()
![]()
![]()

e ovo je kljucno
sta sad, ljudi gledaju ispod oka i sa podozrenjem na ostale koji nisu isti kao oni, koji nisu u fazonu kopi pejst, bla bla
puna mi je glava tih malogradjanskih tripova
Sa balonima je li?
Pa sestro ne mora sve neobicno da mu se svidja. Mislim, jeste lepo sto je razlicito, ali njemu se ne svidjas celava i tacka. Ti u stvari radis ono protiv cega si. covek ima pravo na subjektivnost.
e ovo je kljucno
sta sad, ljudi gledaju ispod oka i sa podozrenjem na ostale koji nisu isti kao oni, koji nisu u fazonu kopi pejst, bla bla
puna mi je glava tih malogradjanskih tripova
Podrzavam kad je neko drugaciji, ali ovo je krajnost. Postoji razlika izmedju ukusne i neukusne razlicitosti.
Verujem da si se osisala na nulu da bi nekom pokazala nesto ili terala inat.
EDIT: A to, "pusti kosu" je moj predlog, jer si mnogo lepsa sa duzom kosom. I ne vidim kako je to kopi pejst. Devojke trebaju da imaju kosu, e sad razlika je u duzini, stilu, boji. Zene nikako ne bi trebalo da budu celave po meni, ali to sam samo ja, i iznosim svoje misljenje. Nemo' se ljutis.

@honey, kako si krenula da kratis kosu, nije me iznenadilo sto si na kraju rijesila da se osisas na celavo.
Nijesam vise jedini forumas bez kose. Dobrodosla, forumska sestro![]()