Nase slike vol.2

Poslednja izmena:
Ne znam zasto, ali me na poslednjoj slici neodoljivo podsecas na Seku Aleksic. Ne, ne slusam folk.
I ne, ne svidja mi se Seka Aleksic.

uuu jeeeeee, fraEru, pod hitno kod ocnog, mreznjaca ti se malo sjjebala :)

@jana
fala, fala
a realno, jeste trip biti celava cura, pogotovo u ovom malm jebenom mestu u kome zivim
ali me zabole, meni se 'dja, furam svoj trip i mnoooogo mi je dobro :D

to mi najbolja drugarica i mogu da se pohvalim da imam tu cast da se igram sa njenim balonima :D
a jes, jes, Sniki, znam ja da bi me voleo i da imam tifus, ili leukemiju...za sifilis nisam sigurna :D :D :D

Sa balonima je li? :per::per:
e ovo je kljucno
sta sad, ljudi gledaju ispod oka i sa podozrenjem na ostale koji nisu isti kao oni, koji nisu u fazonu kopi pejst, bla bla
puna mi je glava tih malogradjanskih tripova

Pa sestro ne mora sve neobicno da mu se svidja. Mislim, jeste lepo sto je razlicito, ali njemu se ne svidjas celava i tacka. Ti u stvari radis ono protiv cega si. covek ima pravo na subjektivnost.

Poslednja izmena:
Sa balonima je li? :per::per:

Pa sestro ne mora sve neobicno da mu se svidja. Mislim, jeste lepo sto je razlicito, ali njemu se ne svidjas celava i tacka. Ti u stvari radis ono protiv cega si. covek ima pravo na subjektivnost.

ne, sa njeni slepim crevom

a sto se ove druge stvari tice, e tu si me pogresno razumeo
nije frka to sto se njemu ne svidja, msm, totalno je nebitno
problem je u tome sto on daje sebi za pravo da *****, msm, video si post "ne svidjas mi se celava......pusti kosu"
e to smara

e ovo je kljucno
sta sad, ljudi gledaju ispod oka i sa podozrenjem na ostale koji nisu isti kao oni, koji nisu u fazonu kopi pejst, bla bla
puna mi je glava tih malogradjanskih tripova

Podrzavam kad je neko drugaciji, ali ovo je krajnost. Postoji razlika izmedju ukusne i neukusne razlicitosti.
Verujem da si se osisala na nulu da bi nekom pokazala nesto ili terala inat.

EDIT: A to, "pusti kosu" je moj predlog, jer si mnogo lepsa sa duzom kosom. I ne vidim kako je to kopi pejst. Devojke trebaju da imaju kosu, e sad razlika je u duzini, stilu, boji. Zene nikako ne bi trebalo da budu celave po meni, ali to sam samo ja, i iznosim svoje misljenje. Nemo' se ljutis.

Poslednja izmena:
Podrzavam kad je neko drugaciji, ali ovo je krajnost. Postoji razlika izmedju ukusne i neukusne razlicitosti.
Verujem da si se osisala na nulu da bi nekom pokazala nesto ili terala inat.

EDIT: A to, "pusti kosu" je moj predlog, jer si mnogo lepsa sa duzom kosom. I ne vidim kako je to kopi pejst. Devojke trebaju da imaju kosu, e sad razlika je u duzini, stilu, boji. Zene nikako ne bi trebalo da budu celave po meni, ali to sam samo ja, i iznosim svoje misljenje. Nemo' se ljutis.

ne se ljutim jer ko se ljuti, kxm, kxm..... kruti :D

Back