GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Posto imamo nove 2 zenske forumasice neka okace slike da nam sine Sunce na forumu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na femsi veselju. XD
![]()
Posto imamo nove 2 zenske forumasice neka okace slike da nam sine Sunce na forumu![]()

E ovo se zove lepota![]()
@oktobar Lepa.![]()

A ostalo je kul. Trebo si je drzati u onom najlonu i mazati kremom par dana dok se ne smiri koza i ne iscezne crvenilo, pa onda slikatiA ostalo je kul.
![]()

Ruka brale, dugogodišnji karatista, vidiš kako je sve zategnuto
Ja idalje ne razaznajem je li ovo ruka ili noga![]()
![]()

Limunko, odakle ti ideja?
Mislim da sam na "travel and living" video da je neko uradio nesto na slicnu foru (ovo memento mori) ...![]()

![]()
![]()
A evo i značenja tetovaže:
Lutkica koja kida konce predstavlja moju borbu protiv neslobode, nametljivosti, svih onih koji žele da vuku konce moga života i na bilo koji način upravljaju mojim životom. Zatvorene oči, blagi osmjeh, vječna borba, moja pobjeda.
Latinska poslovica Memento Mori (sjećaj se smrti, sjeti se da si smrtan) je tu da me svaki put napomene da ću jednog dana da umrem, i da ovaj zemaljski život iskoristim što bolje, i da ga živim po svom, kao prosjak ili kao car!
Moj put je ljubav, moj izbor je bol, ja sam spreman da pođem...
Je*aću svakog ko kaže da ne valja![]()
Nice tatto, BTW.
Sad će da me tuži za autorska prava![]()

Ruka brale, dugogodišnji karatista, vidiš kako je sve zategnuto
Nisam vidjeo, ja sam iz glave izmislio ovu sliku/lutku. Ne vidi se na slici osmjeh i još neki detalji koji se vide uživo. A Memento Mori mi je uvijek bila draga poslovica, kao i Carpe Diem, al' Memento mi se više uklapa u sliku, pa sam ubacio, slika izgleda mračno a ima sasvim svijetlo značenje! Suština života - kontrasti![]()

Kuratista, je li? Chek da se vratim malo u formu, pa se mozhda sretnemo na nekom takmichenju, da odmerimo snage.![]()

Was.
Ajde može, i ja da se spremim.
kad mogu da se biju Filozof i Kreptoman možemo i ja i ti![]()

Ne smem da stavim sliku xD
pa dobro svi mi koliko god bili ruzni uvek smo najlepsi svojoj kevi ;D