Nase slike vol.2

Or nooooot. :D

Super su fotke, i pijesak na plazi se chini divnom. :D
Nadam se da cu i ja nekad u Grchku. :D

Ali dok god budemo morali ici u Sarajevo na noge njima po vizu... odnosno dok ne otvore konzulate u Banjaluci... samo hrvatsko i crnogorsko primorje ce me vidjeti. :mrgreen:

Ali dok god budemo morali ici u Sarajevo na noge njima po vizu... odnosno dok ne otvore konzulate u Banjaluci... samo hrvatsko i crnogorsko primorje ce me vidjeti. :mrgreen:
Pa nije Sarajevo na kraj sveta:mrgreen: , a imaju i dobro pivo i klopu , mada kontam da te vize mogu i agencije da srede , bar je tako bilo ovde , ja sam bio 2- 3 puta u Grckoj pre ukidanja viza i nijednom nisam isao u njihovu ambasadu u Beogradu .

U Hrvatsku samo na tenku :mrgreen:
Meni agencija sredila vizu za Grčku....

Poslednja izmena:
Pa nije Sarajevo na kraj sveta:mrgreen: , a imaju i dobro pivo i klopu , mada kontam da te vize mogu i agencije da srede , bar je tako bilo ovde , ja sam bio 2- 3 puta u Grckoj pre ukidanja viza i nijednom nisam isao u njihovu ambasadu u Beogradu .
Ma dobro to, al nije fazon ici preko agencije.

Jeste Sarajevo preko svijeta, ne znas kakav je put od BL do tamo... sve zive okuke, dushu ispovracjash dok dodjesh tamo, plus stojish u redu [ a red je zapravo ulica ] cijeli dan, i onda moras doci bar jos jednom, jer se logichno, ne dobija isti dan.
Ma belaj. :/

*** sto nije Bosna usla u beli sengen...Sad iz Srbije mozes da odes bilo gde u Evropu sem Britanije i Irske.

Jeste Sarajevo preko svijeta, ne znas kakav je put od BL do tamo... sve zive okuke, dushu ispovracjash dok dodjesh tamo, plus stojish u redu [ a red je zapravo ulica ] cijeli dan, i onda moras doci bar jos jednom, jer se logichno, ne dobija isti dan.

Jos kad ti zamirise prvo burek a posle baklave, muhalebi , ratluci i razne sorte turskih kolaca, ugojis se 5 kila iz cuga i kako posle d ides spokojna na more

Ma dobro to, al nije fazon ici preko agencije.

Ma kontam ja te puteve po BiH , vozio ja jednom u sred zime po snegu i ledu , od Vlasenice do Pala na skijanje na Jahorinu i posle toga nisam seo za volan 2-3 nedelje :roll: ,sva sreca da je bilo neke domace bosanske kruske za smirenje inace bi doziveo nervni slom . :confused:
Jos kad ti zamirise prvo burek a posle baklave, muhalebi , ratluci i razne sorte turskih kolaca, ugojis se 5 kila iz cuga i kako posle d ides spokojna na more
Ti turski kolaci su gej , samo becka skola valja sa puno krema i cokolade , mada su im cevapi i pite i bureci razni pobedili .:ok:

dve nove...

janaplazi.jpg

jovant.jpg

pozdrav iz Grcke...

tebe ko da tim peskom hrane dragi moj...

Back