Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Verwest in Chains
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja ne nosim push up kao vecina mojih drugarica..na toj slici nosim najklasicniji crni jako tanak grudnjak (ako moram da detaljisem,i ne mislim na one ''babske'') ,elem,ta haljina odlicno drzi grudi i unikat je tj krojena za mene.u svom ormaru nemam ni jedan push up niti mi je potreban.Dosta vise o tome![]()

ma pusti njih sta pricaju nego da mi zapevamo.... baci sisu da igramo,igramoOoOo![]()
Jesi lud... 
ja ne nosim push up kao vecina mojih drugarica..na toj slici nosim najklasicniji crni jako tanak grudnjak (ako moram da detaljisem,i ne mislim na one ''babske'') ,elem,ta haljina odlicno drzi grudi i unikat je tj krojena za mene.u svom ormaru nemam ni jedan push up niti mi je potreban.Dosta vise o tome![]()

Ko bi rekao da forumasi nisu ruzna gomila ljudi koja stalkuju nekog i hoce da ga siluju. Ja sam zaista odusevljen kolektivom!Ovoliko "sweeta" prvi put vidim na jednoj stranici.![]()
Nema ruznih za pravo cudo.
meni ne delujes debelo
mozda malko mrskast u rukama
Jos ce anoreksicar d'ispadne na kraju.
Dajte ga da radi revije za chanel
Pitanje je zasto mislis da je Ever uopste zamisljao musku personu odavde. Na sta aludiras, po kakvim si se vukojebinama vucarao i kakve su te misli nosile, pa sad ovde propagiras pederluk![]()

vidi se da ste tinejdzeri..i da vam desanka punom parom radi,kad vec dve strane razglabate o paru sisa...

to ne vazi samo za tinejdzere![]()
ma ajdevidi se da ste tinejdzeri..i da vam desanka punom parom radi,kad vec dve strane razglabate o paru sisa...
ma ajde
ja znam zhemske
koje su duzhe razglabale o sisama

i to sto kazes...samo se tinejdz bojsi prave da ne vazi za njih