Nase slike vol.2

ja ne nosim push up kao vecina mojih drugarica..na toj slici nosim najklasicniji crni jako tanak grudnjak (ako moram da detaljisem,i ne mislim na one ''babske'') ,elem,ta haljina odlicno drzi grudi i unikat je tj krojena za mene.u svom ormaru nemam ni jedan push up niti mi je potreban.Dosta vise o tome :dash:

ja ne nosim push up kao vecina mojih drugarica..na toj slici nosim najklasicniji crni jako tanak grudnjak (ako moram da detaljisem,i ne mislim na one ''babske'') ,elem,ta haljina odlicno drzi grudi i unikat je tj krojena za mene.u svom ormaru nemam ni jedan push up niti mi je potreban.Dosta vise o tome :dash:

Kao joj smeta kad je pitamo za njene (o) (o), a ovamo se hvali...ohoho, nemo' to...:mrgreen:

ma pusti njih sta pricaju nego da mi zapevamo.... baci sisu da igramo,igramoOoOo :mrgreen:

:lol: Jesi lud... :mrgreen:

Ovoliko "sweeta" prvi put vidim na jednoj stranici.:lol:
Ko bi rekao da forumasi nisu ruzna gomila ljudi koja stalkuju nekog i hoce da ga siluju. Ja sam zaista odusevljen kolektivom!:) Nema ruznih za pravo cudo.:)
meni ne delujes debelo

pa zavisi kako ga zamisljas. ako ga zamisljas kao visokog lika onda deluje krupno,a ako kao niskog onda je normalan mozda malko mrskast u rukama ali generalno dobro je popunjen.

Back