Nase slike vol.2

Ova ima ime , prezime i tri opstepriznata nika. Tri.

Znas me dovoljno da ocenis da nisam zla nimalo, ili vrlo malo, milicaanchy, buduci da pisem po forumu vec neko vreme. Ja i dalje smatram da sam jedan od najhumanijih i najaltruitivnijih bica koja posecuju Krstaricu, a ja sam vrlo skromna devojcica. I to svi znaju, kao sto znaju da se ja nimalo ne "lozim" na kreptomana; ne mogu da kazem da mi smetaju, ali su suludi i pomalo glupavi taki zakljucci.
Javna tajna je ko se meni sa foruma svidja.

Ali hvala ti, fino od tebe za repliku iz duse. I ti si meni jednako lepa.

Ova ima ime , prezime i tri opstepriznata nika. Tri.

Znas me dovoljno da ocenis da nisam zla nimalo, ili vrlo malo, milicaanchy, buduci da pisem po forumu vec neko vreme. Ja i dalje smatram da sam jedan od najhumanijih i najaltruitivnijih bica koja posecuju Krstaricu, a ja sam vrlo skromna devojcica. I to svi znaju, kao sto znaju da se ja nimalo ne "lozim" na kreptomana; ne mogu da kazem da mi smetaju, ali su suludi i pomalo glupavi taki zakljucci.
Javna tajna je ko se meni sa foruma svidja.

Ali hvala ti, fino od tebe za repliku iz duse. I ti si meni jednako lepa.

Opušteno,smeš da priznaš da Matke budi u tebi izvesna osećanja,ja ću ti progledati kroz prste.Za sve ostale sečem sisu :mrgreen:

Je l taj?

Pisala sam ja o tome vec u mesecu nenadjebive dokolice, to su oni sto se krecu sa sumnjivim drustvenim grupacijama, imaju sumnjivo stecenu imovinu i jednog dana ih samo pojede mrak.
Sa takvima nikad ne treba da se slikas.

Back