BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
pa i nisu nesto velike...vidi se na trecoj slici....![]()
optichka varka

zezam se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i nisu nesto velike...vidi se na trecoj slici....![]()

evo ti .I.
![]()

BIG, dobre su ti obrve.
I grudi!![]()
msm obrve..fala,ja lichno ih pochupalamsm obrve..
Na trecoj slici se vidi da materijal obecava a na drugoj da je to veoma lepa cetvorka. Lepo,lepo.Kako si uspela da postignes format trece slike?Aj da se ja malo ubacim i bacim komentar kao malo stariji.Na trecoj slici se vidi da materijal obecava a na drugoj da je to veoma lepa cetvorka. Lepo,lepo.Kako si uspela da postignes format trece slike?

Aj da se ja malo ubacim i bacim komentar kao malo stariji.Na trecoj slici se vidi da materijal obecava a na drugoj da je to veoma lepa cetvorka. Lepo,lepo.Kako si uspela da postignes format trece slike?
ne kapiram podebljano
pa isekla sam sliku u programu windows live..

Ova ima ime , prezime i tri opstepriznata nika. Tri.
Znas me dovoljno da ocenis da nisam zla nimalo, ili vrlo malo, milicaanchy, buduci da pisem po forumu vec neko vreme. Ja i dalje smatram da sam jedan od najhumanijih i najaltruitivnijih bica koja posecuju Krstaricu, a ja sam vrlo skromna devojcica. I to svi znaju, kao sto znaju da se ja nimalo ne "lozim" na kreptomana; ne mogu da kazem da mi smetaju, ali su suludi i pomalo glupavi taki zakljucci.
Javna tajna je ko se meni sa foruma svidja.
Ali hvala ti, fino od tebe za repliku iz duse. I ti si meni jednako lepa.

Je l ga znam, je l ga znam?
jel to onaj che guevara?