Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
A ti dolazis ovde da drkas na dojke forumasica ? Low.
a ti ovde dolaziš da drkaš na pločice forumaša? screw ya
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti dolazis ovde da drkas na dojke forumasica ? Low.

Ja dolazim ovde da vam pokazem sta ye6em.
![]()
jao pa i ja sam muzevnija od tebeJa dolazim ovde da vam pokazem sta ye6em.
![]()
)))) jedino mi fale te sasa matic naocari da budem opasan....yebac
))))Ovde sve budala do budale...
Ako pricas o MMA-u bitna je relativna misicavost, visina i raspon ruku, razgibanost, brzina, eksplozivnost...
Ako pricas o snazi u teretani, bitna je misicna masa...end of story..
Ako pricas o izgledu bitna je umerena misicavost tipa MMA boraca sa nesto nizim procentom masti nego kod tih boraca...
Konstantno mesas babe i zabe i ne kontas koliko priglupe komentare pisesAl' dobro ovde se retko ko razume pa mozes da prodjes
Ja niti sam pominjao Svarcenegera, niti da ja hocu 100 kg misicne mase, samo komentarisem tvoje tipicno laicke komentare...nauci nesto posto pojma nemas...
Sklekovi i zgibovi su usputne vezbe...bazicne...sva 3 od gore navedenih rade mnogo vise od toga (MMA borci, bodibilderi, fitness modeli, manekeni, whatever)...i svi su jaci i bolje izgledaju od tebe pa cak i ako rade 2 zgiba
Pogledajte prilog 246902 Pogledajte prilog 246903
ok tlos, shvatam sta hoces da kazes.
do zabune je ocigledno doslo zato sto ne mislimo na istu "jacinu", ili kako vec vi to nazivate.
ne sumnjam da je snazniji bilder koji dize 200 na bendzu od nekog poput brus lija, ili sta ti a znam.
ali ta sirova snaga, sto rece user, nije nesto znacajna.
uredu, hoces da izgledas lepo, tereteana je ok.
ali sam siguran da se fizicka spremnost ne stice u teretani.
ja kada kazem da je neko jak, vise mislim na spremnost nego na obim bicepsa ili masu tereta koji dize.
evo, recimo za upis na vojnu akademiju (primer je dosta banalan, ali nebitno), iako si snazniji i misicaviji od mene, cisto sumnjam da bi postigao bolje rezultate.
tu se rade zgibovi, trcanje (60m i 2400m cini mi se), skok u dalj, plivanje i tako to... i uopste mislim na te vezbe, tj. sta radis sa svojim telom, a ne sa metalnim predmetima.

aj' prekini da se poredis sa nepoznatima na netu, jako smara i malo je smesno
ti znas sta ja radim na nivou fizicke spreme osim teretane? Ne znas...citam i ne verujem
Ti da si nesto spreman ko sto pricas dao bi nam neki video do sada...al' ono prica u prazno
onlajn Usain Bolt![]()

A što prosto ne kupiš i tegove, i imaš najbolje od obe "strane"? Ovo sad mi samo izgleda kao rant u fazonu "I hate the rich kids, because they have stuff I don't".
ja jesi naporan lik...
uopste nisam sa tobom pricao na ovu temu, ne znam sto se petljas bezveze.
shvatam da si nakurchen i da ti je biceps zamenio sve u zivotu.
al nemoj me vise citirat, leba ti.
mrsko mi da trazim ignore listu.
covece, tebi je 25 godina.
mesto da se zaposlis i pocnes karijeru, da se zenis, da radis nesto korisno u zivotu, ti smaras ovde nekim glupostima.
ajd' pozdrav!
Devojke iz ruralnih sredina su prilično lake, tako sam čuo, tako da..

pa znas kako to ide na selu
al' ove su Nislijke valjda![]()

ne prozivajte se, ima li nebitnije stvari od svađe o bildovanju.
Kažnjavam ako se nastavi, ipak je ovo tema o slikama.

Devojke iz ruralnih sredina su prilično lake, tako sam čuo, tako da..
lose si cuo, nema pravila, neka je "laka" neka nije
uglavnom sve to dodje na svoje mesto, laka je ako si ti lep, pozeljan, bogat ili sta vec ona zeli : D
Bravo,bravo..bravo. Konacno nesto pametno da procitam na ovoj strani.