Naše slike u mozaiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav ubivacki pogled! :zeek:
Super si, al milija si mi na citiranoj fotki.
..taj pogled je u sklopu odbrane Perfektne...:aha:
Da imaju sve delove? :lol:

Super slicka :zaljubljena:
...:hvala:
posle me pita što me plaši :sad2:
...jao bwe, shta da radim sa tobom...shta se plashish i chega...:(
Ovo nije moje najgore izdanje, mogu ja još gore od ovog, ali Tesa je tražila poslovni outfit pa ovaj prilog posvećujem njoj. Kad me Tess vidi i ja ću na delete.

Pogledajte prilog 358350

A i ovo moram da vam pokažem. Da vidite koga sam jutro srela u bšti ispred moje kancelarije. Preslatko biće ali neće da se druži :(
Pogledajte prilog 358351

...ni sluchajno!

...lepa zhena je ona koja zrachi...a ti zrachish bez obzira na izdanje i lepa si u svakom...:heart:

...i jeste preslatko...

Ovo nije moje najgore izdanje, mogu ja još gore od ovog, ali Tesa je tražila poslovni outfit pa ovaj prilog posvećujem njoj. Kad me Tess vidi i ja ću na delete.

Pogledajte prilog 358350

A i ovo moram da vam pokažem. Da vidite koga sam jutro srela u bšti ispred moje kancelarije. Preslatko biće ali neće da se druži :(

Jako lepa fotografija :heart:...sviđa mi se kako tebi stoji taj poslovni stil.
Nekako to mi skroz ide uz tebe.
I usne i izraz lica..kažem ja danas romantika :kiss:
Jako lepo :ok:

@Boki, lepa fotka...:)

...bila sam i plavusha, zapravo chesto menjam boju kose...sada moram Slonchetu da ispunim zhelju....izbrisala sam je sa dvvd...pa eto mu burka...:zkez:
...mLogo looda ova temilica...

Pogledajte prilog 358346

gospodzice draga...vidim vas kao asirijske trupe,odevenu u ljubichasto i zlatno,kako se spushtate sa neba kao providjenje samo :zaljubljena:

btw...pokushao sam jednom da uradim crtez po ovoj fotki,i...nije mi uspelo :((((

scan0017.jpg
[/url][/IMG]

- - - - - - - - - -

..i gde nesta Swoki, dobio je burku...:(

swoki je zanemeo pred vashom radijantnom pojavom :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Verbalno, nego šta...vratiću ti kad tad,
u smislu reputacije:lol:

Inače, što se mene tiče sasvim si bezbedan. Možda preterujem u svemu ovome ovde, ali isključivo u svrhu zaebancije, zabave...ništa me dalje i više od toga ne interesuje,
ozbiljno.

shto se mene tiche...bezbedna si,sve dok ne krenem sa serijalom aktova :hahaha:

a da...:zbalavi:

Pogledajte prilog 358350

Pogledajte prilog 358351

Videli smo i mi:p
Baš si lepa:heart:
... a taj pogled nežan, mio...
...
Što je slatka zverčica: )))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back