- Poruka
- 71.051
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutro?Jutro svima
bila sam tamo mislim u Decembru poslednji put...i dalje je lepo samo jakoooo izgradjeno u odnosu na onako kako je bilo...ali svakako je je Ribarac RibaracSvejedno je sam kraj Ribarca, onaj deo gde je zabranjeno da se ide autom sjajan.
Negoo sta nego jutroJutro?![]()
A meni radni dan polako prilazi kraju.....Negoo sta nego jutro
I to uveliko krece neradni dan
Znaci, castisA meni radni dan polako prilazi kraju.....
Sutra u 7:00, kad dodjem na posao...Znaci, castis![]()
Sutra nedelja, neces valjda na posaoSutra u 7:00, kad dodjem na posao...
Nema toga kod mene, svaki dan ponedeljak. Jbg, takav je posao, ni ja ga ne volim...Sutra nedelja, neces valjda na posao
nemas uopste slobodan dan?Nema toga kod mene, svaki dan ponedeljak. Jbg, takav je posao, ni ja ga ne volim...
Jesi li ti negde na svetioniku par iljada milja od kopna, medju santama ledaNema toga kod mene, svaki dan ponedeljak. Jbg, takav je posao, ni ja ga ne volim...
Ne, zato imam odmor na nekoliko meseci... Po pravilu bih trebao da radim dva a odmaram mesec, a fakticki radim 3-4-5 meseci i odmaram taj mesec. U putu do kuce izgubim 7-8 dana odmora (trenutno).nemas uopste slobodan dan?![]()
Kilometar od obale, na kopnu... Mada je takav sistem rada bio i kada sam radio u gradu, nema izmene u tom segmentu.Jesi li ti negde na svetioniku par iljada milja od kopna, medju santama leda ?
ma ja bih tamo i otisla da radim u slucaju da nemam vise za sta da ostanem tu...da nije tih ----------- CNe, zato imam odmor na nekoliko meseci... Po pravilu bih trebao da radim dva a odmaram mesec, a fakticki radim 3-4-5 meseci i odmaram taj mesec. U putu do kuce izgubim 7-8 dana odmora (trenutno).
jel primaju tamo zensko? za sta? da se ja pripremim u slucaju da treba da odem dalekoMa navikne se na sve...
Da baca harpun u kitovejel primaju tamo zensko? za sta? da se ja pripremim u slucaju da treba da odem daleko![]()
Naravno...Administracija, kuhinja, odrzavanje, uglavnom su zene.jel primaju tamo zensko? za sta? da se ja pripremim u slucaju da treba da odem daleko![]()
Ima li neko direktorsko mesto, da konkurisem?Naravno...Administracija, kuhinja, odrzavanje, uglavnom su zene.
Ima naravno, ali su uslovi tvrdi )))Ima li neko direktorsko mesto, da konkurisem?
Jel ovo pao grad???Led, kiša, nestalo struje , smrt paradajza i ostalih biljčica.
Pogledajte prilog 1176632Pogledajte prilog 1176633Pogledajte prilog 1176634
Da..Sve je sredio.Jel ovo pao grad???
Evo i kod mene sad grmi ali jos nema kise...