Snowqueen
Poznat
- Poruka
- 9.228
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kod tebe sve neke extra cokolade, kod mene kako kad sta nadjem. Evo, nesto od mene za Mozaik, za tvoj duplikat!Oces I ti da se menjas sa pojavom, imam neke duplikate
Pogledajte prilog 870751
Jel to ananas medju tim semenkama?

Kod tebe sve neke extra cokolade, kod mene kako kad sta nadjem. Evo, nesto od mene za Mozaik, za tvoj duplikat!
Pogledajte prilog 871160
I da, ananas suseni, a sve drugo raw. Uvek razlicite kombinacije pravim, kupim po jednu kesicu, pa sve pomesam. Vegetarijanka sam vec cca 10g i stalno neke vocno-semenkaste kasice izblendujem za dorucak, a i ove semenke nekada za uzinu, kad pregladnim.

Meni je sladoled slaba tacka. Cokoladu volim samo da probam. To sa pecurkama i dalje trazim.Labudovo jezero u modernom izvodjenju
Pogledajte prilog 872178
Ja cokoladu sam prestao da jedem, jedino tako kad naidjem na neku koju jos nisam probao.
Pogledajte prilog 872186
Jel ima neka cokolada sa pecurkama, ne mislim na one sto teleportuju u druge dimenzije?
Ta mesavina jezgrastog voca, ananas i kokos mi omiljeni miks za grickanje.
Svaka cas, ja sam dva meseca bio samo na sirovom i hteo sam da izludim
A salaticu za Lunju?jos je vreme rucka
Pogledajte prilog 872562

Sladoled je najbolji pronalazak posle tocka, a ljudi ne znaju ali pecurke su buducnost tj gljive. Ovo su nek specijalne urmice, ogladneh. Odoh da upecam dorucak
Pogledajte prilog 874226