Naše slike u Mozaiku 5 - dođite nam opet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oces I ti da se menjas sa pojavom, imam neke duplikate

Pogledajte prilog 870751

Jel to ananas medju tim semenkama?
Kod tebe sve neke extra cokolade, kod mene kako kad sta nadjem. Evo, nesto od mene za Mozaik, za tvoj duplikat! :zaljubljena:

Screenshot_20210227_191107.jpg

I da, ananas suseni, a sve drugo raw. Uvek razlicite kombinacije pravim, kupim po jednu kesicu, pa sve pomesam. Vegetarijanka sam vec cca 10g i stalno neke vocno-semenkaste kasice izblendujem za dorucak, a i ove semenke nekada za uzinu, kad pregladnim.

Savršeni su!
Od mene Swan Lake za dobro jutro!

Labudovo jezero u modernom izvodjenju :D

DSC_0072.jpg

Kod tebe sve neke extra cokolade, kod mene kako kad sta nadjem. Evo, nesto od mene za Mozaik, za tvoj duplikat! :zaljubljena:

Pogledajte prilog 871160
I da, ananas suseni, a sve drugo raw. Uvek razlicite kombinacije pravim, kupim po jednu kesicu, pa sve pomesam. Vegetarijanka sam vec cca 10g i stalno neke vocno-semenkaste kasice izblendujem za dorucak, a i ove semenke nekada za uzinu, kad pregladnim.

Ja cokoladu sam prestao da jedem, jedino tako kad naidjem na neku koju jos nisam probao.

20210227_1228164.jpg

Jel ima neka cokolada sa pecurkama, ne mislim na one sto teleportuju u druge dimenzije? :lol:

Ta mesavina jezgrastog voca, ananas i kokos mi omiljeni miks za grickanje.

Svaka cas, ja sam dva meseca bio samo na sirovom i hteo sam da izludim

Labudovo jezero u modernom izvodjenju :D

Pogledajte prilog 872178

Ja cokoladu sam prestao da jedem, jedino tako kad naidjem na neku koju jos nisam probao.

Pogledajte prilog 872186
Jel ima neka cokolada sa pecurkama, ne mislim na one sto teleportuju u druge dimenzije? :lol:

Ta mesavina jezgrastog voca, ananas i kokos mi omiljeni miks za grickanje.

Svaka cas, ja sam dva meseca bio samo na sirovom i hteo sam da izludim
Meni je sladoled slaba tacka. Cokoladu volim samo da probam. To sa pecurkama i dalje trazim. :lol:
Nije mi tesko bez mesa, ribu jedem, a i voce i povrce obozavam. A, zamisli, nulta pozitiv, ako se veruje nekim generalizacijama.
Te miksove grickalica sama zbrckam. Juce sam od voca kupila suve kajsije i borovnice i brazilski orah. Danas imam novi miks.
A kupila sam i urmice, slucajno ih nasla. Evo, mozaicari, bujrum! :srecna:

IMG_20210304_085320.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back