ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.800
Laku noc mozaicari <3
I dobro vece podrumashi
I dobro vece podrumashi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

noćka, ako neka želi da me ušuška u kancelariji sam![]()

hahahaha....posle 9. mesecameni se čini da bi se brojčano stanje znatno promenilo u podrumu
![]()
...
jaooooo bol u glavi počinje da biva sve jači
- - - - - - - - - -
jaooočestitka tom velikom dečaku
![]()
i gde si ti videla da čovek bega od dobrog i lepog![]()
božeeeee....kad bi bar Photoshop mogao da miriše kao ti tvoji medenjaci![]()
svima koji kreću....Auuu, pa ja dok završim tortu koju pravim i sve to, biće oko 3h, i taman mogu prva da se besim, mislim sliku da obesim...![]()
stizem da pomognem 
posto se banda razbezala, ostadoh sama da vrsljam na temi...
Pošto ide vikend i kao što rekoh...zbog mojih radova u podrumu.....neka bude Tema za sutra NADOVEZ!
Setih se ja one igrice Kaladontpa nešto u tom fazonu...samo bez reči....nego u slikama.
Hajde da objasnim bolje.
Ko sutra prvi postavi fotku....sledeći Mozaičar mora da postavi svoju NADOVEZ fotku u smislu....boje, predmeta, predela, motiva, šta god ga bude inspirisalo sa prethodne slike. I naravno moraće da obrazloži svoj NADOVEZ.
Valjda sam bila jasna...ako nisam nema veze...vi ste već navikliSutra ćemo to u hodu..kao i uvek.
![]()

sad se pravo igramo...
plave ili zelene....boja nije igrala ulogu...kao kod mog druga gore 

Pošto je na slici naša lepa učiteljica, a učiteljice uvek dele neke ocene, onda od mene slika ocena...
Da vas vidim sad...
Pogledajte prilog 476177

Draga moja Tesoni![]()
moje oči su toliko obične da tu nema ništa značajno da se vidi a o nekoj dubini govora nema.
zato dajem tuđe oko u koje možeš da potoneš kao u bunar želja
Pogledajte prilog 476178
- - - - - - - - - -
evo još
Pogledajte prilog 476179
Jel bila Lunja ovih dana?
ovaj put učiteljica ti neće verovati da tvoj pogled nema dubinu i da neki od učenika, a i sam Diša ne bi pokušao da pronikne u njegovu dubinu, makar bio sasečen oštrinom tvog pogleda
kao i uvek čista petica
nije al ja sam tu![]()

Pošto je na slici naša lepa učiteljica, a učiteljice uvek dele neke ocene, onda od mene slika ocena...
Da vas vidim sad...
Pogledajte prilog 476177

ijao.. el moze meni jedan ukor![]()
@Perfi, hvala, neka me jos malo da uzivam, dok ne predjem u peti...
@Tesa, pa sta covek da doda na ukor. Gde je onaj Disa, da okaci selfi, jer ako on nije za ukor, ja ne znam sta jeste...![]()

@Perfi dragaovaj put učiteljica ti neće verovati da tvoj pogled nema dubinu i da neki od učenika, a i sam Diša ne bi pokušao da pronikne u njegovu dubinu, makar bio sasečen oštrinom tvog pogleda
![]()
hvala na ovim očima i urađenom domaćemkao i uvek čista petica
![]()
@Dišo nisi se NADOVEZAO kako treba
Ooooooooooo @Red![]()
Sve teže i teže...neka neka![]()
Evo od mene NADOVEZ na ocene ovog odlikaša![]()
Ko ne bude igrao igricu danas sigurno će dobiti ukor od učiteljice!
Pogledajte prilog 476187
- - - - - - - - - -
Evo @Perfi.....kao dobra učenica, sigurno ćeš moći da se nadovežeš, a ne dobiješ ukor!![]()

Poštovani Direktore,
Pa kako smo danas?![]()

@Perfi dragaovaj put učiteljica ti neće verovati da tvoj pogled nema dubinu i da neki od učenika, a i sam Diša ne bi pokušao da pronikne u njegovu dubinu, makar bio sasečen oštrinom tvog pogleda
![]()
hvala na ovim očima i urađenom domaćemkao i uvek čista petica
![]()
@Dišo nisi se NADOVEZAO kako treba
Ooooooooooo @Red![]()
Sve teže i teže...neka neka![]()
Evo od mene NADOVEZ na ocene ovog odlikaša![]()
Ko ne bude igrao igricu danas sigurno će dobiti ukor od učiteljice!
Pogledajte prilog 476187
- - - - - - - - - -
Evo @Perfi.....kao dobra učenica, sigurno ćeš moći da se nadovežeš, a ne dobiješ ukor!![]()