Nase slike u Mozaiku 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću suviše jer i ja mislim da je opasno.;) Video sam skoro Schatzi kada je postavila fotku gde se vidi celo lice, i neću
preterati ako kažem da je po mom mišljenju najlepša forumašica.:heart:
Što se tiče moje boje očiju u pitanju je neka bledo zelena, samo je kamera loša pa se ne vidi najbolje (slikano je tabletom).

Opasno, opasno! :D
Jeste @Šaci nam je lepa jako :heart:....i zato se i brinemo svi ovde! :evil:Naročito kad tako odluta u nepoznatom pravcu
:D
...
Ima nas bledo i šućmurasto zelenih dosta ovde :D
Dobro se vidi...fina fotkica! :ok:

- - - - - - - - - -

eee nije lako u podrumu biti zarobljenik, al ti si barem dobrovoljno
sta da kazu ona dvojica sirotana, niko ih ne pita dal se njima visi naglavacke i sl nedace :aha:

samo ti njih hrani dobro...nešto su mi bledi...a @Snow više ni ne zapomoža za onom kikom :rotf:
Možda si uspela da ga odvikneš ko zna :D

- - - - - - - - - -

Op gospodine @Djuk! :D
Pa vi ste tu na nekoj šućmurastoj toploj braon granici :D
Fine prodorne oči :rumenko: Što me sad tako gledaju? :eek: Brinu se zbog moje glavobolje sigurno :D
....
I fino i vama stoje ta gray stakla.....mi osetljivi na svetlost.....moramo takve da nosimo :D
Moje baš jako potamne...uzela sam na sivo :D

jaoooo vidi ti ovog lepotana :zaljubljena: :heart:
..
presladak je...a vidi i kosice...kao da se uvija :D
..
ja dugo nosim naocare....ali zatamnjena stakla tek par godina....od sunceve svetlosti najteze mi je bilo ici po snegu....tad sam bukvalno ishla zmureci....cesto me boleo taj deo u uglu oka...zbog naprezanja...sad to vishe nije slucaj :D
.

Injao vidi onaj crni pogled, ko veli sta oces dosado, danas mi se ne pozira, u redu je znam da sam savrsena, makni se :rotf:
Daj uvati krupniji plan tog crnog mrguda

Evo, krupan plan, ali mi bilo žao da budim Crnog, jer se batica sunča.... :lol:
A nije mrgud, baš naprotiv, on je kao dete, pružiš ruku da ga maziš, a on ti se već penje u naručje....

Pogledajte prilog 476051

jel Tessa opet zapalila sa teme na neodređeno :lol:

Došla sam samo da vam kažem
dobar dan svima redom. :heart:

mislim da ću se razboleti

- - - - - - - - - -

za crno mače :zaljubljena:

Dodji u kancelariju da te lecim :zper:

- - - - - - - - - -

I od mene isto jedna okata i ranjenička :mrgreen:
Da vidi Diša šta je požrtvovanost a ne ono njegovo....svaki dan druga mama ili kandidatkinja na vratima kancelarije :mrgreen:
U podrumu je jako teško...ja izgledam ovako, zamislite kako tek zec izgleda :rotf: to jest izgledao je :lol:

Pogledajte prilog 476023

Malo me glava i dalje boli....ali nadamo se sad kad je prošla ta kobna Mesečina...da će biti bolje :lol:

i mi mačiju okatu fotku za trku imamo...tako da evo jedne...dok je moj telefončić bio u punoj snazi! :D

Pogledajte prilog 476024

- - - - - - - - - -

hahaha....to je ta pesma :lol:

ništa ne govori.....srećom imam naočare :zkez: ja bez naočara ne mogu sebe da prepoznam :lol:

- - - - - - - - - -

inače baš mi se sviđa ovo kako izgledam gladno :zper:
:rotf:
mislim ta neka krv....dobro vidi se da sam se nagledala raznih horora u podrumu :zkez:

dodji u kancelariju da zajedno vezbamo za horor :zper:

hocu ja da pridjem, ja sam ta kojoj treba pomoc! :evil:

:sad2:

pridji i ti :zper:

Mnogo lepih okica na forumu. :zaljubljena:
Zelene dominiraju i ovaj put, cini mi se.

- - - - - - - - - -

Aha dubina :cistinaocare:, bežanje sa časova, lutanje po indijanskom rezervatu i neobeleženoj teritoriji, kačenje dream catchera u sobi...ona slika sa lulom iz vigvama...ima li nešto što nisam nabrojala :mrgreen:
Teško meni samo to mogu da kažem! :p

Tamno nego šta :p ali ne tamnije od mojih podočnjaka zbog brige :confused:
Cccccccc....samo se pitam odakle ovo ljubičasto svetlo...da li je od farova onog džipa što je LSD morao da angažuje :lol:
ili da i ti nisi završila u podrumu :mrgreen:

Samo si kike izostavila cini mi se. :d
I budite srecni sto ne vidite ostatak, nije podrum, no laboratorija. :tease:

- - - - - - - - - -

I hvala svima na lepim recima. :D A od Baudrillardovih komplimenata vec mi postaje neprijatno :rumenka:

IMG_20180201_161103[1].jpg

- - - - - - - - - -

Haa! Znala sam ja kako te namamiti na temu.
Daj sad svoje lepo okce da vidimo :D

Tu je :)
Bar koliko sam nanisanio :lol:

Daj ti sada kiku :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back